Trabzonspor Yönetim Kurulu'na Son Uyarımızdır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Erdem Koltuk
    • 02.03.2007
    • 1771
    • Ankara

Bugün son gün.....
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

• Mert'
      • 02.12.2008
      • 16976
      • İstanbul

Yarın suç duyurusunda bulunulacak mı ?
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yiğit Gayretli
        BMN Yönetim Kurulu
        • 09.12.2005
        • 34536
        • İstanbul

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi
        İnş. BMN beni yanıltmaz yoksa sizinle yollarımızı ayırmak zorunda kalıcam
        BMN hata yapar; ama kaypaklık, döneklik, çiğlik yapmaz.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• volkan_627
          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
          • 15.11.2006
          • 2567
          • Öğretmen
          • İstanbul

bu sadece BMN işi değil arkadaşlar... eğer ortada bir çalışma olacaksa herkes elini taşın altına sokacak. olayı burdaki 3-5 arkadaşa yıkmayalım... gerekli olduğunda her görevi yerine getirmek lazım.....

Yorum

• ziyaretci
            • 30.05.2008
            • 2229
            • muhendis
            • İstanbul

bi gazeteci neden sormaz!!

tamam baskanim ciddi ciddi buyuk soygun var
            ve kulup zor durumda ama

ama ama ama SN.BASKAN niye dert ediyorsun
            FB den alinacak olan tazminatlarimiz o paralari kurtaracak

dert etmeyin. yoksa o tazminatlari almayacakmisin? istemeyecekmisin?

hani hep bas bas bagiriyorsun ya SN.BASKANİM " basbakanla hic bir gorusmemde bana
            birsey soylemedi bu konuda " diye

belkide yuzune soylemedi BAKANLARİ elcileri ile haber gonderdi. yada emretti!

Yorum

• Mert'
              • 02.12.2008
              • 16976
              • İstanbul

Başkan baya takip ediyormuş burayı hatta üye olabilir hanginiz başkan itiraf etsin
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi
                Fenerbahçe klüp üyesi Ferit Şahenk diye bir adam var ve bu adamın Fenerbahçeye olan desteğini düşünün ve M.Ustanın Tabzonspora desteğini düşünün, tartın sonra karar verin. En basit örnek olarak Samsun ve Orduda medikalpark hastanesi varken Trabzona bu hastane yatırımı kazandırılmamış ve Trabzon 3.sınıf özel hastanelere mahkum edilmiştir.
                Uzun yazınız için cevap verecektim ama şu bölümü görünce vazgeçtim... Özür diliyorum ama komik olmuş... Nedenlerini yazmıyorum, belli ki ''Transandantal Meditasyonlarımız'' farklı...

Muharrem Usta denen adam ölse de, Trabzon ve Trabzonspor'luların başı göğe erse bari... Ne diyeyim başka...

Yorum

• Bartuğ13
                  • 14.04.2005
                  • 3633
                  • yüksek inşaat mühendisi
                  • Ankara

marjinal,art niyetli,kuş beyinli ve aklı olanın anlayacaklarını anlamayan bir grup olarak ne yapacağız şimdi?
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Yunus Emre SEYHAN
                    • 19.11.2008
                    • 7565
                    • İstanbul

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi
                    marjinal,art niyetli,kuş beyinli ve aklı olanın anlayacaklarını anlamayan bir grup olarak ne yapacağız şimdi?
                    Lafları cımbızla çekmeyin, marjinalden başka bir kelime kullanmadı bmn adına, konuşmanın diğer kısmında ki diğer kelimeleri üzerinize alıyorsanız o sizin sorununuz.

Yorum

• Bartuğ13
                      • 14.04.2005
                      • 3633
                      • yüksek inşaat mühendisi
                      • Ankara

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi
                      Lafları cımbızla çekmeyin, marjinalden başka bir kelime kullanmadı bmn adına, konuşmanın diğer kısmında ki diğer kelimeleri üzerinize alıyorsanız o sizin sorununuz.
                      "Kupa ile ilgili olarak art niyetli insanlar konuşup fikir yürütüyorlar. Bizim sesiz kaldığımız hatta sayın başbakan ile diyaloga geçtikten sonra sesimizin çıkmadığını söylüyor."

bu bugün söylediği cümledir.

marjinal, küçük beyinli olarak cümlesi trt'deki açıklamasında geçmiştir.amaç lafı cımbızla çekmek değil. yalnız lafın nereye gideceğini bilmeyen başkan, hangi lafları kullanacağını bilmiyor.

marjinal kelimesini de iltifat olarak kullandıysa biz anlayamamışız demek ki.

üstüne alınmaya geliyorsak da,son dönemde meşhur olan bir söz var: "bir lafa bakarım laf mı diye ..." şeklinde başlayan.

aynı mantıkla imza töreninde benim gibi düşünen insanları "vatan haini" ilan eden de aynı kişidir. ancak onla ilgili düşünce de aynı şekilde.

sorun da benim sorunumsa, başlık da bmn yönetiminin son uyarısıyla ilgiliyse, sonuçta sizin bu yorumunuzun sebebini nedir onu da anlamadım.

not: haklısınız hatam var kuş beyinli dememiş küçük beyinli demiş.

buyrun link: http://tvarsivi.com/player.php?y=20&...-08%2022:31:00
                      En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 19:22.
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Muhammet Kalkışım
                        • 24.06.2013
                        • 526
                        • Fizyoterapist
                        • İzmir

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
                        "Hukuki sorumlulukları nedeni ile bazı davalar ve başvurular ile olağanüstü genel kurul yapılması için bazı çalışmalar." yapılacak demişim.

Buradan dava açılmayacağı ve girişim yapılmayacağını nasıl çıkardınız anlayamadım?
                        Sonrasında gelen mesajınız aşağıdaki şekilde olunca oldukça net bir şekilde çıkarılabiliyor böyle bir sonuç:

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
                        Arkadaşlar birçok açıdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bazı planlarımızı kulübe başka açılardan, başka kişilerce vurulmasını engellemek adına uygulamaya koyamayacağız. Ama bunun dışında elimizden gelen ne var ise, taraftarın çabaları ile hak ettiği kupanın gelmesi ve gerekli cezaların verilmesi için,sizlerin de desteği ile yapacağız.

Azıcık sabır.
                        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Muhammet Kalkışım
                          • 24.06.2013
                          • 526
                          • Fizyoterapist
                          • İzmir

İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi
                          bi gazeteci neden sormaz!!

tamam baskanim ciddi ciddi buyuk soygun var
                          ve kulup zor durumda ama

ama ama ama SN.BASKAN niye dert ediyorsun
                          FB den alinacak olan tazminatlarimiz o paralari kurtaracak

dert etmeyin. yoksa o tazminatlari almayacakmisin? istemeyecekmisin?

hani hep bas bas bagiriyorsun ya SN.BASKANİM " basbakanla hic bir gorusmemde bana
                          birsey soylemedi bu konuda " diye

belkide yuzune soylemedi BAKANLARİ elcileri ile haber gonderdi. yada emretti!
                          O tazminat şikebahçeden değil, TFF'den alınacak. Ligi tescilleyen TFF'dir, şikeciler kendi kendilerini şampiyon ilan etmedi yani.

Açılacak olası davaların hedefi her durumda TFF olacaktır. şikecilere ancak manevi tazminat davası açılabilir.
                          https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• bkandil
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                            • 08.02.2008
                            • 5472
                            • İstanbul

Herhangi bir çalışma yapılacak mı?
                            Karar nedir acaba?

Yorum