Bugün son gün.....
Trabzonspor Yönetim Kurulu'na Son Uyarımızdır
Daraltma
X
-
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
bu sadece BMN işi değil arkadaşlar... eğer ortada bir çalışma olacaksa herkes elini taşın altına sokacak. olayı burdaki 3-5 arkadaşa yıkmayalım... gerekli olduğunda her görevi yerine getirmek lazım.....Yorum
-
bi gazeteci neden sormaz!!
tamam baskanim ciddi ciddi buyuk soygun var
ve kulup zor durumda ama
ama ama ama SN.BASKAN niye dert ediyorsun
FB den alinacak olan tazminatlarimiz o paralari kurtaracak
dert etmeyin. yoksa o tazminatlari almayacakmisin? istemeyecekmisin?
hani hep bas bas bagiriyorsun ya SN.BASKANİM " basbakanla hic bir gorusmemde bana
birsey soylemedi bu konuda " diye
belkide yuzune soylemedi BAKANLARİ elcileri ile haber gonderdi. yada emretti!Yorum
-
Uzun yazınız için cevap verecektim ama şu bölümü görünce vazgeçtim... Özür diliyorum ama komik olmuş... Nedenlerini yazmıyorum, belli ki ''Transandantal Meditasyonlarımız'' farklı...Fenerbahçe klüp üyesi Ferit Şahenk diye bir adam var ve bu adamın Fenerbahçeye olan desteğini düşünün ve M.Ustanın Tabzonspora desteğini düşünün, tartın sonra karar verin. En basit örnek olarak Samsun ve Orduda medikalpark hastanesi varken Trabzona bu hastane yatırımı kazandırılmamış ve Trabzon 3.sınıf özel hastanelere mahkum edilmiştir.
Muharrem Usta denen adam ölse de, Trabzon ve Trabzonspor'luların başı göğe erse bari... Ne diyeyim başka...Yorum
-
marjinal,art niyetli,kuş beyinli ve aklı olanın anlayacaklarını anlamayan bir grup olarak ne yapacağız şimdi?HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Lafları cımbızla çekmeyin, marjinalden başka bir kelime kullanmadı bmn adına, konuşmanın diğer kısmında ki diğer kelimeleri üzerinize alıyorsanız o sizin sorununuz.Yorum
-
"Kupa ile ilgili olarak art niyetli insanlar konuşup fikir yürütüyorlar. Bizim sesiz kaldığımız hatta sayın başbakan ile diyaloga geçtikten sonra sesimizin çıkmadığını söylüyor."
bu bugün söylediği cümledir.
marjinal, küçük beyinli olarak cümlesi trt'deki açıklamasında geçmiştir.amaç lafı cımbızla çekmek değil. yalnız lafın nereye gideceğini bilmeyen başkan, hangi lafları kullanacağını bilmiyor.
marjinal kelimesini de iltifat olarak kullandıysa biz anlayamamışız demek ki.
üstüne alınmaya geliyorsak da,son dönemde meşhur olan bir söz var: "bir lafa bakarım laf mı diye ..." şeklinde başlayan.
aynı mantıkla imza töreninde benim gibi düşünen insanları "vatan haini" ilan eden de aynı kişidir. ancak onla ilgili düşünce de aynı şekilde.
sorun da benim sorunumsa, başlık da bmn yönetiminin son uyarısıyla ilgiliyse, sonuçta sizin bu yorumunuzun sebebini nedir onu da anlamadım.
not: haklısınız hatam var kuş beyinli dememiş küçük beyinli demiş.
buyrun link: http://tvarsivi.com/player.php?y=20&...-08%2022:31:00En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 19:22.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Sonrasında gelen mesajınız aşağıdaki şekilde olunca oldukça net bir şekilde çıkarılabiliyor böyle bir sonuç:
Arkadaşlar birçok açıdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bazı planlarımızı kulübe başka açılardan, başka kişilerce vurulmasını engellemek adına uygulamaya koyamayacağız. Ama bunun dışında elimizden gelen ne var ise, taraftarın çabaları ile hak ettiği kupanın gelmesi ve gerekli cezaların verilmesi için,sizlerin de desteği ile yapacağız.
Azıcık sabır.Yorum
-
O tazminat şikebahçeden değil, TFF'den alınacak. Ligi tescilleyen TFF'dir, şikeciler kendi kendilerini şampiyon ilan etmedi yani.bi gazeteci neden sormaz!!
tamam baskanim ciddi ciddi buyuk soygun var
ve kulup zor durumda ama
ama ama ama SN.BASKAN niye dert ediyorsun
FB den alinacak olan tazminatlarimiz o paralari kurtaracak
dert etmeyin. yoksa o tazminatlari almayacakmisin? istemeyecekmisin?
hani hep bas bas bagiriyorsun ya SN.BASKANİM " basbakanla hic bir gorusmemde bana
birsey soylemedi bu konuda " diye
belkide yuzune soylemedi BAKANLARİ elcileri ile haber gonderdi. yada emretti!
Açılacak olası davaların hedefi her durumda TFF olacaktır. şikecilere ancak manevi tazminat davası açılabilir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum