MRA ile yusuf'un aldığı ödül çok önemli...birilerine nereden nasıl geldiklerini hatırlatacaktır...
7. Trabzonspor Taraftar Ödülleri'nde Sonuçlar Açıklandı!..
Daraltma
X
-
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ? -
1 hafta içinde de özel ödüllerimizi açıklayacağız...
Hayri Gür Özel Ödülü
Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü
Yaşam Boyu Başarı Ödülü
Cemil Usta Özel Ödülü
Orhan Kaynar Özel Ödülü
Mehmet Tan Özel Ödülü
BMN Özel Ödülü/Ödülleri
Şampiyonluk Özel Ödülü“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Yorum
-
Ödül alan herkesi tebrik ederim. Camiamıza hayırlı olsun.
Forum içerisinde ve dışarısında bazı eleştiriler var, onlarla ilgili çok kısa bir açıklama yapmakta fayda var.
Trabzonspor Taraftar Ödülleri Bordomavi.net tarafından yapılıyor ancak Bordomavi.net Yönetim Kurulu burada sadece adayları belirliyor. Gerisi tamamen oy veren binlerce Trabzonsporlunun seçimidir.
Bordomavi.net'in iradi olarak verdiği ödüller, Özel Ödülleri'dir. Bu ödül sahipleri, BMN Yönetim Kurulu tarafından belirlenir.
Aradaki ayrımı kaçırmayalım.
Selamlar.Yorum
-
Ali Ece isabetli olmuşTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Barış Yurduseven ve Ergun ATA ya oy verenlerin kimlik tespitlerini yapmak mümkün mü ?
Oscar CARDOZO
Yorum
-
Yorum
-
-
Ödül alan tüm kişi ve kurumları tebrik ederim,
Organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkürler,StopMatchFixing.ComYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum