bu adamı haklı bulanlara şaşıyorum. kaç senenin en iyi kadrosu kurulmuş bide adamın aldığı sonuçlara bak. ziya doğanın elinde bunun yarısı kadar iyi oyuncu yoktu.
adamada hak verin da yaaa...adam gelmis trabzona hamsi nedir bilmez...ama saka maka oda kendince haklidir arkadaslar ,ya takimin basina bi adam getirdinmi hemen göndermiceksin, benim felsefem bu adami tut bakalim ilk sene olmazsa 2.sene olur oda olmazsa 3. sene kesin olur...yani 3 sene icinde 1 sampiyonluk azmi? sonucta oda takimi zamanla tanir hale gelicek ..nedir bu ya ic camasiri gibi hoca degisikligi..bumu basari getircek , e senelerdir böyle yapmiyormuyuz hani nerde sonuc, yeter da artik bari ziya hoca kalsin 3-5 sene ...gelen gitmesin artik ...örnek ingiltere ligi
tarhin en berbat futbolunu takımımıza bu adam oynattı halilhodziçten beteri olmaz diyordum bu çıktı başımıza. çok şükür gitti. her tarafı haklı olsa ne olur be. bunun takıma oynatacağı futbolu kafanıza göre takılın dese takım daha iyi oynar. resmen sabote ediyordu takımı bütün dengelerini bozdu takımın ama ziya hoca cabuk toplayacak herkesi daha ilk maçta şaşırtacak diye düşünüyorum
Temiz iş yaptı 4 hafta yangelip yatarak ve insanları kudurtarak 600.00$ kim kazanır?Böyle bi iş bulsam bende giderim.Adam akıllı yorulmadan parayı cebe atıyo eee bizim başkan gibi hayırseverler bu dünyada çok!!!
İyi ki gitti. Yalnız Musampa hakkında söyledikleri kafama takılıyor. Burada çok haklıydı, lig başlayalı kaç hafta olmuş siz gidip kaç aydır top oynamayan ve hazırlık dönemi geçirmemiş futbolcu alıyorsunuz. Böyle profesyonellik olmaz!!! Hadi yönetim bir iyilik daha yap da istifa et, yoksa halimiz harap!!!
İyi ki gitti. Yalnız Musampa hakkında söyledikleri kafama takılıyor. Burada çok haklıydı, lig başlayalı kaç hafta olmuş siz gidip kaç aydır top oynamayan ve hazırlık dönemi geçirmemiş futbolcu alıyorsunuz. Böyle profesyonellik olmaz!!! Hadi yönetim bir iyilik daha yap da istifa et, yoksa halimiz harap!!!
Arkadaşım herkes hata yapabilir ama Şunuda kabul etmek lazımki bu yönetim herşeye rağmen çok iyi şeylerde yaptı.Tek yanlışı transferdeki gecikmeydi bence lazaroniyi göndermekle en doğru işi yaptılar buda bir doğruydu.
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
lazaroni kadar kötü bir teknik direktöre sen haklıydın büyüksün demek Trabzonspora ihanettir evet getirenlerde suç vardır ama getirenler bu oyun sistemimin oynatmamışlardır
Yorum