İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa Maçları İstanbul'da Oynansın
Daraltma
X
-
Sen hiç kışın Olimpiyatta maç izledin mi?Ayrıca Benfica maçına gitmiş biri olarak söylüyorum.İlk maçı 2-0 kaybetmişsin ve sizin için geçerli bir sebep olmasa da maç tam iftar vaktine denk geliyordu.Ona rağmen iyi bir seyirci vardı.O 2010'da ki İ.B.B maçı gibi seyirci her zaman olmaz zaten.Çünkü o bir rekor.Ayrıca bilet fiyatlarını da İ.B.B belirliyor.Geçen sene 13.30 da oynanmasına ve takım çok kötü olmasına rağmen 35-40 bin'e yakın seyirci vardı.Olimpiyat 70 bin kişilik bir stad bunu da hatırlatalım.Ben Trabzonlu biri değilim.Şehrin dinamiklerini filan bilmem ama Trabzon şehrinin 1 milyon nüfusu var.25 bin kişilik stadı dolduramıyorsa suçludur ama Trabzonspor ne olursa olsun maçlarını Trabzon'da oynamalıdır.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Avni Aker maç seyrederken zevk veren bir stad değil. Üstü açık, rüzgar esince, yağmur yağınca buz gibi oluyorsunuz. E zaten stad harabeye dönmüş. Kaldı ki en kötü senesinde bile ortalama 17 bin kişiye oynadı takım. Küme düşme potasına giren bir takım için 17 bin çok iyi rakam.
41 bin kişilik yeni stad yapılınca o zaman konuşalım bu boş tribün olayını.
Yorum
-
Bizim evin önüde güzel bir yesillik alan var. Bence orda oynanmali..
Almanyadada taraftarimiz var yeterince zaten.
Öyle ya, bakiyorumda herkes takimi istanbul serefsizlerinin ayaginin altina sokmaya veya olimpiyat gibi hicbir atmosfer etkisi olmayan bir stada sirf gönlü hos olsun diye razi uluyorsa, benim istegim cokta abes kacmaz heralde...
Ya dortmund stadi yada bizim evin önü, hem yorulmam para harcamam camdan bagiririm...
Yorum
-
Ynt: Avrupa Maçları İstanbul'da Oynansın
Aynen manisa maçı mıydı neydi belediye kupa maçından sonraki koltukların üzeri buz tutmuş stad 1 hafta içinde iki maçta doluydu. Istanbulda ki taraftarlar hasret duyduğundan ne olursa olsun orada olur.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldaki tüm İBB maçlarına gittim seyirci sayısının 30 binin altına düştüğünü görmedim.
Benfica maçının ilki Portekizde 0-2 yenilmemize rağmen taraftar olimpiyata yinede akın etti.hemde İstanbulun yarısının boşaldığı Ağustos aynında.hemde ramazanın başında tamda iftar vaktinde.hemde en az 45 bin kişiyle!
Ardından bir kaç hafta sonra UEFA maçının 2.ayağıda A.Bilbao ile oynayacağımız sonrasında şampiyonlar ligine alındığımız için iptal edilen galatasarayın tt arena stadında maça 2 gün kala tamı tamına satılan bilet sayısı 45 bin!daha maça 2 gün kala hemde.yani herhalükarda maç günü stad tıklım tıklım olacaktı.
İstanbuldaki taraftara kimse haksızlık etmeye kalkmasın.takımın en kötü zamanında bile bize verilen tüm stadlarda full çektik yinede çekeriz.( ゚д゚)
Yorum
-
Trabzonspor Istanbula taşınsın. Maçları Trabzonda oynasın. Kaliteli yabancı, kaliteli yerli. Gelir seviyesi, Reklam ozaman gelirde patlama yapar. Üç istanbul takımıyla yarisacaksak, üstünlük saglayacaksak, onlara eskisi gibi kafa tutacaksak en son çare budur. Yoksa aramizdaki uçurum artmaya devam edecek. Saygilarimla
Yorum
-
Avni Aker de sürekli maç izlememiş kişilerin şehri eleştirmesi kolay.
Ama madem öyle oynansın İstanbulda maçlar sonuçta bu takım tüm Trabzonsporluların herkesin gönlü hoş tutulsun.
Tabi herkes haddini bilecek şehrin tek başına 3 yıldır verdiği mücadele sonucunda yorulmalar olması gayet normal. Gereksiz yere laf söylemeye gerek yok.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum