Yabancı Futbolcularımız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • coolank
    • 09.08.2006
    • 6506
    • İstanbul

Yabancı Futbolcularımız

bu konuyu hepsini birden yani ele almış topic bulamadıgım için buraya yazıyorum... umarım gazaba ugramaz....: evet transfer sezonu bitti hatta avrupada da bitmiş .... sonuç olarak takımda 6 yabancı futbolcu var .. ama şu an için bakılırsa 4 tane gibi sayabiliriz ... musampa ( iyi oldugunu varsayarsak ) yattara stephanov ve marcelinho .... umarım musampa iyi çıkar ... her neyse yani şimek ve jeff i artık nasıl oynatır bu hoca bilemem .. şimek zaten çok kötü idi artık düzelir mi yoksa böyle mi devam eder zaman gösterecek ben yabancı hakkımızın şu an itibarı ile 4 oldugunu sanıyorum ...jeff konusunda hiç bir şey yazma geregi dahi duymuyorum ... hatta hiç ama hiç güvenmiyorum keza tolga ya da ...bu arada haşim sayitogluna tebrikler ekibi ile birlikte ne yaptı ne etti kaleci aldırmadı takıma ....umarım o jeff yumurtlarken aklıma haşim sayitoglu ve bizans ekibi gelmez ....evet 4 yabancımız var veya 4.5 diyelim şimek düzelirse 5 olur ...bu arada şimek son şansını kullanılıyor devre arasına kadar düzeldi düzeldi yoksa artık kimse onu tutamaz zaten tutmaya gerek yok artık kendi gider ...devre arasında jeff in gitmesi büyük ihtimal ..belki şubat ayında yıllar sonra 6 yabancımız olacak ...yani iyi oynayan takıma katkı yapan .. ben kaleci olmazsa foruma girmem demiştim çünkü o kadar emindim ve çok arkadaşa yanlış bilgi vermiş oldugum için özür dilerim ama inanın ki kaleci olmuştu .. neyse sözümü tutacagım .. herkese en içten saygı selam ve sevgilerimi sunarım ..her şey gönlünüzce olsun .. kaleci alındıgı zamn görüşmek dileğiyle ...

SAYGILARIMLA ...
  • Şentürk
    • 21.01.2006
    • 3619
    • öğrenci
    • Trabzon

bütün futbolculara tam destek!
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Naim

Kardeşim sen niye Foruma girmiyorsun
      Yönetime Sözünü Geçiremeyen Başkan Girmesin Foruma
      ve
      Stada
      Sen niye kendine dert ediyorsun
      bu forum Pelican Stichus Masallarını gördüde Sanamı kızacak
      Saçmalamayın ya

Yorum

• Selman

Transfer sezonu hayırlısıyla bitti.Yönetimimiz kendinden önceki yönetimlerden bir farkı olmadığını gösterdi.Ama biz bu takımı seviyoruz.

Hep destek tam destek.İstiklal'den İnönü'ye herkezi bekliyoruz.

Yorum

• Şentürk
          • 21.01.2006
          • 3619
          • öğrenci
          • Trabzon

arkadaşlar transferler bitti gibi ve şuan malesef t.d de gönderilmiyor yapacağımız tek şey onlara destek vermek!

önümüzde çok önemli bjk ve osasuna maçları var ligdeki kaderimizi belli edicek maçlar,herkes bence birazda moral vermeli artık!
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İslam Sezer
            • 31.05.2004
            • 2607
            • BANKACILIK
            • İstanbul

aslında kiralık yabancılarımız jun,eller ve diyokaj ı da sayıp 9 yabancımız var diyelim.uyum sorunu yaşadılar diyebilir miyiz bu 3 ü 2 si veya 1 i için yoksa hayır toptan 3 kiralıkta beş para etmez mutlaka elden çıkaralım mı diyelim.acaba eller ön libero olarak faydalı olur mu hüseyinin yerine veya illa 2 kesici olacaksa hüseyinin yanına hasanın yerine?bence bu düşünülmeli eğer ara transfer yapılamayacaksa..
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• champions
              • 04.05.2006
              • 8699
              • İstanbul

6 yabancının 6 sıda çok iyi olabilirdi ama ne yazıkki bunu yapamadık çok güzel olacaktı ama şimdi ne olacak bilmiyorum

Yorum

• eren_61
                • 08.02.2005
                • 1873
                • Gemi İnşaatı Mühendisi
                • İstanbul

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi
                aslında kiralık yabancılarımız jun,eller ve diyokaj ı da sayıp 9 yabancımız var diyelim.uyum sorunu yaşadılar diyebilir miyiz bu 3 ü 2 si veya 1 i için yoksa hayır toptan 3 kiralıkta beş para etmez mutlaka elden çıkaralım mı diyelim.acaba eller ön libero olarak faydalı olur mu hüseyinin yerine veya illa 2 kesici olacaksa hüseyinin yanına hasanın yerine?bence bu düşünülmeli eğer ara transfer yapılamayacaksa..
                jun satılmadı mı?ben satıldı diye biliyorum
                inadına TRABZON
                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İslam Sezer
                  • 31.05.2004
                  • 2607
                  • BANKACILIK
                  • İstanbul

İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
                  jun satılmadı mı?ben satıldı diye biliyorum
                  çeşke satılmış olsaydı ama malesef kiralık...
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• futbolmaniağı
                    • 25.08.2006
                    • 19
                    • Bilgisayar Mühendisi

Yabancı futbolcularımız çok yabancılar olaya. Yattar hariç. O bizim siyah incimiz.

Yorum

• Ali İhsan
                      • 24.03.2006
                      • 7785
                      • Bilg.Müh.
                      • İstanbul

eller gider de jun djokaj elde patlar. Belki Jun Sparta Pragda bişey yapar da çok zarar etmeden 1milyon € falan gibi bi paraya satarız ama Djokaj patlar elde.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Oğuuz
                        • 23.07.2006
                        • 1562
                        • öğretmen
                        • Sivas

İlk olarak champions tarafından gönderildi
                        6 yabancının 6 sıda çok iyi olabilirdi ama ne yazıkki bunu yapamadık çok güzel olacaktı ama şimdi ne olacak bilmiyorum
                        artık bu yabancılara kötü diyosan ayıp valla, galiba sen lampardı, ronaldinhoyu falan bekliyordun bence trabzon tarihinde ilk defa bu kadar kaliteli yabancılar bir arada oynuyor..
                        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• oguzkoc
                          • 13.05.2005
                          • 3050
                          • İstanbul

İlk olarak coolank tarafından gönderildi
                          ben kaleci olmazsa foruma girmem demiştim çünkü o kadar emindim ve çok arkadaşa yanlış bilgi vermiş oldugum için özür dilerim ama inanın ki kaleci olmuştu .. neyse sözümü tutacagım .. herkese en içten saygı selam ve sevgilerimi sunarım ..her şey gönlünüzce olsun .. kaleci alındıgı zamn görüşmek dileğiyle ...

SAYGILARIMLA ...
                          yapma güzel kardeşim... olabilir, sen öyle bi duyum almış olabilirsin. sen o yönetimde değildin sonuçta yapabileceğin de bişey yoktu. forumdan gitmene inan gerek yok güzel kardeşim yaw....
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Bartuğ13
                            • 14.04.2005
                            • 3633
                            • yüksek inşaat mühendisi
                            • Ankara

yabancılar uyum sağlasa bile lazaroni en büyük yabancı olarak kalacak ve hiç iyi şeyler olmayacak gibi geliyor.umarım yanılırım
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• champions
                              • 04.05.2006
                              • 8699
                              • İstanbul

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi
                              artık bu yabancılara kötü diyosan ayıp valla, galiba sen lampardı, ronaldinhoyu falan bekliyordun bence trabzon tarihinde ilk defa bu kadar kaliteli yabancılar bir arada oynuyor..
                              ben yabancıların tamamının iyi olmasından bahsetmiştim sana göre jefferson ve bu durumdaki szymek iyiyse ona bişey diyemem tamam belkide şimdiye kadarki en iyi yabancılarımız ama hala 2 si (jeff ve szymek)???????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...