Başkan CAS Kararı Sonrası Konuştu - Resmi Siteden Yeni Açıklama!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ahmet Kuru
    • 31.10.2007
    • 8117
    • Bankacı
    • İstanbul

Başkanın geçmişte söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmadığı için insan acaba diyor ister istemez...
    Başkan adaylığı döneminde söylediği tek şey Kupa idi..
    Buda Başkanın en büyük sınavı..
    Göreceğiz...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ahmet Kuru
      • 31.10.2007
      • 8117
      • Bankacı
      • İstanbul

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
      kupa dışında bir talepleri yok, sıkıntı orda zaten. elimizde her türlü koz varken tazminat konusunda herhangi bir girişimimiz olmazsa kafamıza huni takalım bip bip diye gezelim meydanlarda, bu fırsat kaçmaz. kupa zaten gelecek biz para konusundada gerekli adımları atalım bakın nasıl elimizi öpmek için salya sümük sıraya girecekler.

başka bir kulüp olsa gözünün yaşına bakmaz uçan kuşa dava açar. geleceğimiz söz konusu.
      Tazminat da olacaktır.
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Fatih Birinci
        • 29.04.2012
        • 3279
        • Almanya

AW: Başkan CAS Kararı Sonrası Konuştu - Resmi Siteden Yeni Açıklama!

Başkanim sana helal olsun seni seviyoruz

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• erolizmts

İHO'nun konuyu bu şekilde sempatikleştirmesini kabul etmiyor ve hazmedemiyorum. Sırf İHO, başbakanına şirin gözükecek diye 3 temmuz'dan beri yapılan hakaretleri, karalama kampanyalarını, küçük düşürücü yayınları gördük, duyduk ve okuduk. Kulübün o çalınan şampiyonluktan sonraki halini biliyoruz. Halâ toparlanamadık. Bu tonton amca tavırları da nedir allah aşkına? Tam bir saçmalık.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Cenkhan
            • 13.07.2004
            • 2002
            • İstanbul

Alın şu klavyeyi resmi site açıklamalarını kaleme alan çocuğun elinden..

Lise biteli 20 yıl olmuştur, git kupayı almak için başvuruda bulun başkan artık!
            Naber?

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
              • 31.05.2004
              • 38188
              • İstanbul

Bunlar laftan falan anlamaz Hacıosmanoğlu hayal dünyasında yaşamasın. Siyasi otorite bir söz vermediyse bir an önce gerekli mücadeleyi başlatsın...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Misafir

...............
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 19:47.

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
                  • 16.06.2008
                  • 14537
                  • SERBEST
                  • Trabzon

yine yuvarlak laflar söylenmiş.çıkıpta yarı kupamız gelecek diyemediler...

Yorum

• F. Yıldırım
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 29.01.2013
                    • 9826
                    • Elazığ

Başkan CAS Kararı Sonrası Konuştu - Resmi Siteden Yeni Açıklama!

İlk olarak beitar tarafından gönderildi
                    yazıyı tercüme etmek gerekirse, kupa istemiyoruz cas kararını verdi 1-2 beylik laf edip üzerinden prim yapalım
                    Kendindemisin??

Yorum

• Furkan Özdem
                      • 15.01.2011
                      • 7150
                      • Öğretmen
                      • Ankara

Tazminat + şikeciler küme düşmedikten sonra o kupanın hiçbir anlamı yok.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• GULER
                        • 02.08.2006
                        • 2427
                        • Hollanda

'Trabzonspor baskani konusmaz ICRAAT yapar'. Gorelim artik icraatleri sayin baskan!

Yorum

• Sadettin_
                          • 22.07.2009
                          • 6340
                          • İstanbul

İlk olarak beitar tarafından gönderildi
                          yazıyı tercüme etmek gerekirse, kupa istemiyoruz cas kararını verdi 1-2 beylik laf edip üzerinden prim yapalım
                          forum yonetımı bu adama ceza verıyor sonra tekrar açıyor sonra yıne ceza verıyor sonra yıne açıyor sonra yıne ceza verıyor sonra yıne açıyor .
                          devamı var ama üşendım yazmaya
                          61

Yorum

• Courage
                            • 05.11.2012
                            • 8913
                            • Memur
                            • İstanbul

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi
                            Şike sürecinde nihayet sona gelindi. UEFA’nın ardından CAS’ın verdiği onama kararı sonrası, Fenerbahçe kulübünü, Fenerbahçe sevdalılarını bu duruma düşürenlerin eline hizmet için bir fırsat daha geçti.

Bu kararın ardından kendi kulübünü kaosa itenler, 2010-2011 sezonunun kupasını Türkiye Futbol Federasyonu’na iade ederek “ Temiz Türk Futbolu” adına giderayak ilk kez bir hizmette bulunabilirler.

Avrupa Futbolunun patronu UEFA, tüm birimleri ile bu konudaki kararını net ve talimatlara uygun bir şekilde vermişken, Türkiye Futbol Federasyonu’nu da, bizim başvurumuzu beklemeden, kendi kurullarının aldığı adaletsiz kararı değiştirmeye davet ediyoruz. Türk futbolunun ilerleyen günlerde daha da büyük bir tehlike altına girmemesi için hızlı hareket edilmeli. Aksi takdirde Türk futbolu adına üzerimize düşen görevleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam ederiz.

Önce İstanbul’u sonrasında da Trabzon’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın, İstanbul’u fethi öncesinde söylediği “ Ey İstanbul ya ben seni alacağım ya da sen beni” sözlerinin bize ışık tuttuğu bu dönemde biz de “ ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi” söylemiyle harekete geçiyoruz.

Bizim talebimiz sadece bir kupa değil, saha dışı olayları ile futbolu manipüle edenlerin sessiz karanlığa gömülmesi için bir mücadeledir.

İbrahim HACISOMANOĞLU / Trabzonspor Başkanı

Fatih sadece şehri feth etmedi. Amacıda bu değildi. Seninde amacın ''Kupa'' olmasın sadece başkanım.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Misafir

İlk olarak sado_max tarafından gönderildi
                              forum yonetımı bu adama ceza verıyor sonra tekrar açıyor sonra yıne ceza verıyor sonra yıne açıyor sonra yıne ceza verıyor sonra yıne açıyor .
                              devamı var ama üşendım yazmaya
                              20 gündür cezalıydım zaten cezam bitiyoedu peki size ne oluyor? illa adama kötü söz söyletecekler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...