tekrarını nereden izleyebiliriz?
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
AW: Dalga Geçmek Serbest!
Puahhahahahhaahhahaahahah koyayim o kapcik agiza
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2Yorum
-
bunlarda bi tane normal insan yok mudur ya
)
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Burdan izleyebilirsin.
Yorum
-
Süreçin maskotu şemsiye ile ilgili bişeyler yokmu..her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....Yorum
-
-
-
çok gevşediniz arkadaşlar kusura bakmayın ama henüz hiçbir şey elde etmiş değiliz hiç lüzumu yok böyle bir başlığın boş yere konsantrasyonumuzu bozuyoruz önemli konulara odaklanmak yerineYorum
-
3 Temmuz'dan bu yana birçok platformda şike ile yaptığımız mücadele ile dalga geçenler oldu. Bizler inandığımız uğurda "vatan haini" damgası yedik, mücadele ettik. Sonunda istediğimizi alacağımıza inanıyorduk. Bu sırada dışarıdan bu yürüttüğümüz hak ve adalet yürüyüşüyle dalga geçildi, kupa için zırlıyorlar denildi. İnsanlar ailelerine ayıracakları vakitlerin bir kısmını Trabzonspor için BMN forumlarında mail atarak harcadı. O zaman bu güzel insanlara sonuç aldığımızda sizlere söz olsun; dalga geçmek için başlık açacağız demiştik. Şimdi bir sonuç aldık.
Bunun adı ne bir gevşeme ne de başka bir şey.. Sadece 24 saatlik bir mola..
Tadını çıkarın. Çünkü BMN tarihinde bu şekilde başlıklara hiç denk gelmezsiniz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
selim soydani severim ama bayagi dalga olmus
.
burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum