severdim bu adamı üzüldüm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erdinç Sakaryaspor'a Kiralandı
Daraltma
X
-
çok cıvata bir oyuncuydu, bi de çirkefti. iyi oldu, celaletinin de en kısa zamanda aramızdan ayrılması temennim.... hüseyin ve gökdeniz de böle oynarlarsa onlar da gitsin derim...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Herkes tutturmus yok efendim tolga onun hatalarini kapatirken oynuyormus peki tolga erdincsiz nerde dikis tutturdu!!! erdinc cok iyi oynarken milli takima cagrildi sakatliklar pespese geldi takimin kotu gidisiyle birlikte erdincin iyi gunleri cabuk unutuldu futbol iste boyle bir sey dun yok bugun var!
Yorum
-
erdinçin iyi veya kötü oynaması önemli değilki. büyük taraftar her zaman sabır etmiştir ve halen etmektedir. kayreseri maçına gitseydin bunları konuşmazdın. kayseride yaptığı hareketler sonucunda derhal takımdan kesilip kirayada verilmeyip sırf ibret olsun diye futbol kariyeri bitene kadar ilk onsekize bile alınmamalı hatta paf takıma yollanmalıydı. trabzonsporuma yapılan terbiyesizlik asla affedilmemeli. erdinç eğer aynı tavırlarına devam ederse büyük taraftar ona cezasını hiç tereddüt etmeden kesecektir. trabzonspor büyüktür giden gider biz yolumuza devam ederiz.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes tutturmus yok efendim tolga onun hatalarini kapatirken oynuyormus peki tolga erdincsiz nerde dikis tutturdu!!! erdinc cok iyi oynarken milli takima cagrildi sakatliklar pespese geldi takimin kotu gidisiyle birlikte erdincin iyi gunleri cabuk unutuldu futbol iste boyle bir sey dun yok bugun var!ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdinçin iyi veya kötü oynaması önemli değilki. büyük taraftar her zaman sabır etmiştir ve halen etmektedir. kayreseri maçına gitseydin bunları konuşmazdın. kayseride yaptığı hareketler sonucunda derhal takımdan kesilip kirayada verilmeyip sırf ibret olsun diye futbol kariyeri bitene kadar ilk onsekize bile alınmamalı hatta paf takıma yollanmalıydı. trabzonsporuma yapılan terbiyesizlik asla affedilmemeli. erdinç eğer aynı tavırlarına devam ederse büyük taraftar ona cezasını hiç tereddüt etmeden kesecektir. trabzonspor büyüktür giden gider biz yolumuza devam ederiz.
burda aynen katiliyorum sana, ama Tolga Erdincin aciklarini kapati, Erdinc Tolgasiz yapamaz yorumlarina katilmiyorum. Erdinc Tolgadan önce takimdaydi ve iyidi. Tolga gelmeden önce kazma degildede, tolga gidince mi kazma oldu?
Yinede yukaridaki sözlerine katiliyorum.
Erdinc gitmesi iyi oldu bu zamanda.TRABZONSPOR
Yorum
-
Erdinç süper oyuncuydu benim için. O ziyalı dönemde mükemmel oynamıştı. Ama ben o zaman kadrodaki herkes için süper diyodum. Hatta transfer döneminde yeniler gelirde kadroyu bozar diye bile korkuyodum. O kadroyu böyle sevdiren ruhdu. Başarıya ve en önemlisi paraya açlıktı. O kadro daha başarısını tamamlamadan paraya hem de çooook paraya kavuşunca ve enerjisini hazırlık kampına değil de menejerine harcayınca maaalesef ilham uçtuuuu... Erdinç de bu düzenin kurbanıdır. Sıradan bir oyuncu gayretiyle alınteriyle bi yerlere gelir, karşılığını fazlasıyla alır ve kendisinin aşırı yetenekli olduğunu düşünüp geldiği yolun tersinden gider. Erdinç ve niceleri...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Ondan önce gidenlerin sonunuda gördük zaten .Birşeyde ben ilave etmek istiyorum Ozamanki kadroda sadece erdinçin tavırları hoşuma gitmiyodu hep sanki zorla oynutyormuş havalarında gibi geliyodu bana.Gol atıncaki istemem yan cebime koyun tavırları topu kaybedince hırssızlıhı hep bana dokunmuştu ama herşeye rağmen Takımımıza verdiği emek için teşekkür ediyorum tabii aslı teşekkür etmesi, gereken kim onuda siz söyleyin erdinçi erdinç yapan TRABZONSPORDUR göreceksiniz gittiği yerdede kaybolup gidecek keşke satsalardı diye düşünüyorum...İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdinç süper oyuncuydu benim için. O ziyalı dönemde mükemmel oynamıştı. Ama ben o zaman kadrodaki herkes için süper diyodum. Hatta transfer döneminde yeniler gelirde kadroyu bozar diye bile korkuyodum. O kadroyu böyle sevdiren ruhdu. Başarıya ve en önemlisi paraya açlıktı. O kadro daha başarısını tamamlamadan paraya hem de çooook paraya kavuşunca ve enerjisini hazırlık kampına değil de menejerine harcayınca maaalesef ilham uçtuuuu... Erdinç de bu düzenin kurbanıdır. Sıradan bir oyuncu gayretiyle alınteriyle bi yerlere gelir, karşılığını fazlasıyla alır ve kendisinin aşırı yetenekli olduğunu düşünüp geldiği yolun tersinden gider. Erdinç ve niceleri...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
fanatik kayserispor taraftarı olması güzel bişey gayet de doğalİlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdinç fanatik kayserispor taraftarıymış bir yerde okudum böyle bir adamın sana ne faydası olurki aklı bizde değildi zaten gitmesi iyi oldu
kayserili olupta başka takımı tutacak hali yokya biz burada kızmıyormuyuz trabzonlu olup istanbul takımlarını tutanlaraNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
+1967 haklısın al bendende okadar..İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefanatik kayserispor taraftarı olması güzel bişey gayet de doğal
kayserili olupta başka takımı tutacak hali yokya biz burada kızmıyormuyuz trabzonlu olup istanbul takımlarını tutanlaraHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum