Sampiyon zaten biziz bana gore kupa kadar onemli sey 150 trilyonu bulan faiziyle birlikte alacagimizin tahsil edilmesi sikecilerden..bu firsat kacmax klubun borclari odenir fenevde bu darbe sonrasi bidaha toparlsnamsz..bu tarihi firsati degerlendirmeyen ts dusmani hainidir..basvuru yapmadan uefa harekete gecmez dolayidiyla tff de..klubu rte ye akp ye pedkes cekme namusunu menfaatin ugruna satma iho..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Forumda bi tazminattır gidiyor. Daha surları geçmeden kaledeki altınların hesabı yapılıyor. Demekki bizim taraftarın asıl önemsediği şey paraymış.
Asıl önemsediğimiz şey para değil. Asıl önemsediğimiz Fb'nin talimatlar gereği küme düşmesi. Hazır düşmüşken mesela milyon 100 Tl de bize tazminat ödemek zorunda kalması, zaten Avrupa'ya da gidemeyecek uzun süre. Yani asıl mesele bizim için fener'in ölmesi kısaca. Bize o Mayıs akşamı yaşatmadıkları şampiyonluk turu, kanırtmaları, koyduk muları vb. içimizde birikenler fenerin ancak bu şekilde en az 5-6 yıl geri dönemeyecek şekilde gömülmesiyle ödetilebilir. Bunun için tazminat derdindeyiz arkadaşım, sen çok yanlış anlamışsın olayı.
Asıl önemsediğimiz şey para değil. Asıl önemsediğimiz Fb'nin talimatlar gereği küme düşmesi. Hazır düşmüşken mesela milyon 100 Tl de bize tazminat ödemek zorunda kalması, zaten Avrupa'ya da gidemeyecek uzun süre. Yani asıl mesele bizim için fener'in ölmesi kısaca. Bize o Mayıs akşamı yaşatmadıkları şampiyonluk turu, kanırtmaları, koyduk muları vb. içimizde birikenler fenerin ancak bu şekilde en az 5-6 yıl geri dönemeyecek şekilde gömülmesiyle ödetilebilir. Bunun için tazminat derdindeyiz arkadaşım, sen çok yanlış anlamışsın olayı.
Para lafı geçince cinlerim tepeme çıkıyor. Para insanı bütün amaçlarından saptırır.
Ben fenerbahçe taraftarını affetmiyorum, hakkım varsa helal etmiyorum, takımlarının yasadaki cezayı almasını istiyorum. 2 yıldır psikolojimizi bozdular. Suçsuzmuşlar gibi konuşmak ne kadar mantıklı?
Başkanın sürekli fenerlileri övüp "aziz yıldırımı ve yönetimini içinizden def edin, siz iyisiniz, cicisiniz" demesini kabul edemiyorum!!! Suçlu sadece aziz yıldırım değil fenerbahçe camiasıdır! O adamı başa onlar getirdi, şikeyi onlar savundu, cezasını da onlar çe-ke-cek!!!
bu yazınızdan dolayı size tesekkur ederim.
baskanın aynı sekilde fb taraftarının sucu yok felan demesine bende gıcıgım
yahu adamlar sikeyi gore gore bile bile savunuyorlar. bizim taraftarımızı dusunsun iho.
UEFA, TFF'ye CAS'ın verdiği kararların ardından beklenen yazıyı gönderdi.
UEFA, TFF'ye CAS'ın verdiği kararların ardından beklenen yazıyı gönderdi. Yazıda yeniden yargılama yapılması ve Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi isteniyor
UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında beklenen resmi yazıyı TFF'ye salı günü gönderdi.UEFA'nın TFF'ye gönderdiği resmi yazıda özellikle Fenerbahçe'nin durumu hakkında çok ağır taleplerin yer aldığı öğrenildi.
UEFA TFF'den, Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'nda ceza almasına neden olan 4 maç hakkında yeniden yargılama yapmasını talep etti. Fenerbahçe'nin cezasının içeriği hakkında da "İkinci lige düşürülmeli" cümlesinin gönderilen yazıda yer bulduğu öğrenildi. Fenerbahçe hakkında "küme düşürme" talep eden UEFA, Beşiktaş hakkında da 25 Mayıs'ta Londra'da yapılan kongresinde aldığı kararlara atıfta bulunarak "Sıfır tolerans" ilkesine vurgu yaptı.
UEFA'nın, TFF'den Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında yeniden yargılama için talepte bulunmasının yanı sıra bu talebinin karşılık görmemesi halinde ağır yaptırımlara gitme ihtimali bulunuyor.
Öte yandan TFF'nin bu talebi karşılıksız bırakmasının halinde FIFA'nın da devreye girebileceği ve A Milli Takım dahil tüm kulüplere uluslararası müsabakalardan men cezaları verme riski bulunuyor.
TurkFutbol.Com
Yorum