Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun...
30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun
Daraltma
X
-
Şehitlerimize selam olsun ki onlar diridir biz bilemeyiz.Allah bu millete bir daha kurtuluş savaşı yaptırmasın...
bastigin yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tani:
düsün altinda binlerce kefensiz yatani.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
yüce türk milletinin zafer bayramı kutlu olsun..şehitlerimizin ruhları şaad olsun..ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN..AMİN..Yorum
-
Tüm Müsliman aleminin bayramıdır bu aslında batı alemine müslümanlığın başkaldırısıdır bu ama sadece gerçek müslümanlar anlar bunu.Tüm tük ve müslüman aleminin zafer bayramı kutlu olsun...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
-
Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin, güçlülere karşı güçsüzlerin başkaldırışının, emperyalist güçlere 20.yy'da vurulan en büyük tokadın ve Müslüman Milletlerin "tek dişi kalmış canavara" karşı elde ettiği en büyük zaferin sembolüdür 30 Ağustos.
O da Türk Milletine yakışırdı doğrusu. Kutlu olsun.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
zafer bayramı bütün türk milletine kutlu olsun
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN!En son Oğuzhan Görkan tarafından düzenlendi; 04.03.2007, 14:55....anti-klişe timi...Yorum
-
Tüm Türk Milleti'nin Zafer Bayramı kutlu olsun. Nice bayramları birlik beraberlik içerisinde yaşamak dileğiyle...Yorum
-
zafer bayramımız kutlu olsun şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhları şad olsun!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun.İnşallah özgürlük içinde daha çok 30 Ağustoslar görürüz.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum