Tayyip Ağa boşuna görüşmedi Alex ile.. Nasıl tehdit edildiyse böyle bir açıklama olma ihtimaline dahi inanmıyorum..
Alex De Souza'dan Şike İtirafı
Daraltma
X
-
Bu röportaj yalan (veya olabilir).
Ama İbrahim Akın'ın gözaltına alındığı akşam Vatan Emniyet binasında ağlayarak anlattıklarıda mı yalan?
Bu haberi yazan yerel basın,hiç sanmıyorum ki o itirafları ele geçirip manşetten yayınlamış olsun.
Nede olsa büyük gazeteci, en iyi sallayandır.Memlekette kural bu!

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Pek inandırıcı gelmedi
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Adam görünümlü alçaklardandır sevgili aleks,
şike pisliğinin içindedir ve dolayısıyla kendisine de pislik bulaşmıştır,,
bu sebepledir ki kafasına tabanca dayasan bunları söylemez.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Admin başlık kilit sadece hit kazanmak için yapılmıs uydurma haber.Yorum
-
Çantanın dağıtımını yapan Alex değil miydi?
Emenikedende bu tarz bir açıklama bekliyorum;
''Olay tamamen benden habersiz gerceklesti..''#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Yabancı bir ülkedesin ve o ülkenin kahramanı katiller. Çok da suçlamam Alex'i, ona sıra gelene kadar önce bu ülkenin evlâdı olan futbolcuların konuşması gerekir.
Bence futbolculardan medet ummak yanlış.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 22:52.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
Röpörtaja inanmadım, ulusal basında yer alırsa yakında yalanlanır. Alex'inde kansız olduğunu düşünüyorum bu konuda.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum