Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Denizli Maçı Sonrası Taraftar İsyanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet hüseyin özür dileyecek ama bence kendi istediği için deyil hem yonetımden hemde taraftardan gelen askıdan dolayı ozur dıleyecek ozur dıleyecek olan bu gune kadar dılerdı bır hafta oldu
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onumuzdekı maçta zaten seyırcının trubune gelmemesı soz konusu olamazda biraz geç kalındı ama taraftar uzerıne dusenı yapacaktır ve takımını gene alkışlayacaktır
      Tabiki takımı gene alkışlayacaz. Çünkü o takım orda bulunan 11 kişinin değil bizim. Onlar bir araç gelip geçicidir ama TRABZONSPOR um ismi , rengi şanı şöhreti sonsuza kadar TARAFTARı ile birlikte yaşayacaktır.

Hüseyin bey ne amaçla olursa olsun bu taraftardan özür dilemeli. Burnunun kaf dağında olmasına gerek yok. Çünkü biliyor .Biz TRABZONSPOR taraftarı istediğimizde istediğimizi yaparız. Tıpkı 2004-2005 yılında onbinlerce kişi yürüdüğümüz gibi.Biz takımımız için her şeyi yaparız. Onlarda bizi dikkata almak zorundalar.
      Yani özet şu...TRABZONSPOR bizimdir bizim kalacak..2 yada 5 yıl sonra Hüseyin olmayacak bu takımda ama yine aynı taraftar Avni Aker'i dolduracak
      Büyüksün EFSANEM
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• evet hüseyin ne olursa olsun bi özür dilemek zorunda vede dıleyecek ama kımse bunun hüseyinin içinden gelerek yaptıgını solemesın çunkı ole olsaydı bu zamana kadar olurdu ama inatlaşmanın bı anlamı yok seyitci ile ınatlasırsa hem o hemde takım zarar gorurkı buna hiç ama hiç gerek yok
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin, Kayseri'ye giden arkadaşını özlemiş herhalde , yolun açık olsun HÜSEYİN, bu sefer gidersen geri dönüşün olmaz, yaşın kemale geldi, milli de oldun EH artık seninde bir yerlerin kaşınmaya başladı, hadi koçum delikanlı gibi gideceğim de sende git, kaptanlığın ne demek olduğunu şu anda TRABZON da yaşayan eski kaptan ağbilerine veya bakan FARUK ÖZAK a bir sor ,ŞENOL GÜNEŞ'E -KADİR ÖZCAN'A-NECATİ ÖZÇAĞLAYAN'A -ALİ KEMAL DENİZCİ'YE ,KEMAL SERDAR'A ,adını yazamadığım bir çok kaptanımıza sor sana biraz bilgi versinler, çünkü şu anda yönetimden sana kaptanlık hakkında bilgi verecek futbolun içinden gelmiş bir kişi hatırlamıyorum. Ama istersen ÖZKAN HOCA ya bir danış, sana iyi yaptınmı diyecek ? Sen maç içinde rakibinle veya hakemle dalaşsan maç bitiş düdüğü çaldıktan sonra, hala didişmeye devammı edersin ? Takım kaptanlığı !!! ZOR İŞTİR, ,KAPTANLIK KOLUNA YAMA BAĞLAMAK DEĞİLDİR.
          kayseri hüseyini alıp neyapsın adamların oturmuş bir sistemi var hüseyini alırsalar onlarda sistem mistem birakmaz. her şey bir yanada hüsyin gibi adam beni stadta 2 saat beklettiya ona yanarım.
          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X