Arkadaslar yönetim istifa diye bir anket vardı ama sanırım onu güncellemenin zamanı geldi...Ayrıca Lazaroni de istifa etsin mi?...
Lazaroni ile Yönetim istifa etsin mi?...
Daraltma
X
-
Trabzonspor futbol kulubu degil...Finans şirketi...Önüne gelene faizsiz geri ödemesiz kredi açıyor...Yazıklar olsun Trabzonsporun parasını yiyene...
Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
bu işin arkasında mafya mı var acaba çünkü bu takım bu kadar kötü yönetilemez ve yöneten de büyük bir şşirketin başkanı. şirket başkanlığını yürütmekten zor değil ki bu iş. sadece biraz daha duygusallık biraz daha trabzon sevgisi ve biraz da futboldan anlamak gerekiyor..ve nuri albayrakda bunlar yok mu hayret bişey yahu. harbiden şaştım kaldım ben bu işe trabzonsporun durumunaYorum
-
Yorum
-
akıllı adama ihtiyacımız var..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
bunların suyu ısındı isteselerde daha duramazlar.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum