Akyazi var ya. 41461 kişilik hemde. Muhendislik harikasi. Ne avni akeri ne yavuz selimi. Recep Tayyip Erdogan kompleksi yapiliyor siz avni akerden yavuz selimden bahsediyorsunux. Hadi ordan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon'un Efsanesi Yıkılıyor!
Daraltma
X
-
ben hiçbir siyasi partiyi sevmem ama ak partiyi diğer partilere göre az az kötü gözle bakarım. ona rağmen gümrükcüoğlunun berbat bir belediye başkanı olduğunu düşünüyorum. verdiği birçok sözü tutmadı akyazı gibi bi yer yapılıyorken yavuz selim gibi arazinin futbol dışında kullanılması mantıklı ama şimdi s.kturmasın belediye binasına varlıbaşın yanındaki yer ne güne duruyor 100.yıl parkı vardı içine attiniz parkın adam gibi yeşil alan yapın millet ailesiyle gelsin hafta sonları. yok belediye binası, kültür merkezi, hizmet alanı, başka yermi yok.! şehirn en güzel yerini adam gibi kullanabilseler lafımız yok daMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Trabzon'un Efsanesi Yıkılıyor!
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarihe saygım sonsuz...
ancak yavuz selim sahası, zekileri, yumluluarı yetiştirecekse olmasın daha iyi...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGümrükçüoğlu “...Bilindiği üzere TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince Akyazı’daki spor kompleksinin inşaatının karşılığında Avni Aker Stadyumu, Yavuz Selim sahası ve 19 Mayıs Spor Salonu’nu üzerine barındıran arsa TOKİ’ye devredilmiştir. Stadyumun ve spor kompleksinin tamamlanmasının ardından TOKİ’nin burada konut ve işyerleri yapıp satması planlanmaktaydı. Ancak biz Avni Aker, Yavuz Selim ve 19 Mayıs Salonu’nun üzerinde bulunduğu alanın şehrimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde değerlendirilmesi için teşebbüslerimiz oldu...vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Yavuz Selim sahasının hatıra olarak muhafaza edilmesine gayret gösterilmesi..."
http://www.trabzonajans.com/trabzon/...da-h10282.html
Yorum
-
Yavuz Selim sahası Trabzon'un kent kimliğidir.
Denizli'nin horozu , Kayseri'nin pastırması ...
Trabzon'un futbolu.
Yavuz Selim sahası da bu kimliğin anıtıdır.
Bu gün Türkiye'de profesyonel futbol , istanbul'un dışında da oynanabiliyorsa bunun nedeni Trabzon amatör futboludur. Biz kendi köklerimizi bu kadar değersizleştiribiliyor ken , başkalarının , Bilhassa Trabzon'un Türk spor tarihindeki bu etkisinden rahatsız olanların yaptıklarını çok görmemek gerekir.
Yorum
-
5 aydır İtalya'da yaşıyorum hala bir tane avm ye rastlamadım. Avm olmayacak diye bir sey yok tabi ama sadece Istanbul'daki avm sayısı avrupadaki toplam avm sayısından fazla olunca sömürülen bir ülke olduğumuz daha net ortaya çıkıyo. Akp sağolsun , yozlaşmanın en büyüğünü belki de mimaride yaşıyoruz. Haziranda yine bir umut diyoruz ama artık iyice uyutulduğumuzu düşünüyorum.Manuel Fernandes&Gustavo Colman
Yorum
-
Trabzon'da yaşamayan....
Yavuz Selim'in kıymetini bilemez....
Alırsın köfte ekmeğini , ayvanı , simidini......
Sonra da çayını içersin top oynayan gençlere bakarak...
Gençler yan tarafta ( Avni Aker ) oynayabilmek için canlarını dişlerine takarak oynarlar...
Suni de olsa yeşildir ya çimleri....
görende hoş duygular uyandırır....
hoş toprakken de çamurlu ikende severdik biz Yavuz Selim 'i...
Lakin bir gün bina için , para için alacaklar elimizden bu futbol yuvasını....
Tıpkı Avni Aker gibi...
Şehrin kalbinden söküp atacaklar futbolu...
Yeni stadyum yapıldığında belki daha modern bir stadyum olucak...
Ama daha sıcak olmayacak ,
Daha candan olmayacak..
Adım gibi biliyorum....
Çünkü Yavuz Selim ve Avni Aker bu şehrin kalbidir...
Kalbi yerinden söktükten sonra padişaha taksan ne olur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Avni Aker ve Yavus Selim yıkılıp yeşil alan ve birde yeni amatör futbol stadyumu yapılıyordu bir kaç ay önce bu proje gösterilmişti belediye tarafından?Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
bu olay üzerine uzun düsündüm
ama kusura bakmayin ama Trabzonspr tasindigi yerden yavuz selimde tasinmalidir
ben amatör futbolunda akyazida olmasinin daha yararli olacagini düsünüyorum
yavuz selimin akyaziya tasinmasinlan trabzonda futbol ölmez, zaten ölmüs sayilir
almanya gibi sehirin her mahallesine futbol, basketbol ve voleybol kafesleri insa edilmeli
her yeni siteye futbol alani tapu merasiminde mecbur kilinmali
trabzonda amatör futbol oynanacak alansiz mahalle kalmamali
bu resim benim viyanada yasadigim mahallenin kafesi
burada türgay bahadir, veli kavlak, ümit korkmaz, yasin pehlivan gibi tanidiginiz futbolcular futbol oynadi, yasin ve turgay burda basladi
yavuz selim son 10 yilda nekadar futbolcu cikardi
amatör futbolla Trabzonsporun ayrilmasi ruhumuzdan bir seyi eksiltebilir
ve sehirimiz eskisi gibi futbolla birlesmesi icin bu sorunu mahallelerde cözülmeli
bir amatör stadinlan sorunumuzun cözülecegini sananlar hayal kirikligi yasayacak
trabzonda bulundummu fatih de elvan sokak da yasiyorum
yani yavuz selim kültürünü iyi tanirimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 02.03.2015, 14:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
bu foto aynı meydan yahu. çok benzettim ben.
soldaki sahile inen gazipaşa .
köşesi mc donalds.
kugu nun olduğu cadde falan çok benziyo)
bu parklardan 7-8 tane trabzona yap sonra bak futbolcu cikiyormu cikmiyormu
basketbol, voleybol, tenis ve masa tenisi burada oyniyabiliyorsun, ufak cocuklar icinde haftada 2-3 kez cocuklaralan ilgilenen ngo lar gelip sporu, oyunamayi, sosyal egitimini veriyor, kulüpler altyapilari icin turnavalar yapiyor kafesde vs...
trabzonun spor ruhu trabzonspordur, amatör ruhuda kiralik sahalar
ama cocuklarin parasi olmadiginda oralara gidemiyor, ondan böyle kafesler gerek
almanyada altyapi programindada bu kafesler ilk adimdi, ayrica fifada kafesler insaasinin bir kismini karsiliyor
tabi burda sol alttaki ufak yesil kulübenin önemide yüksek
100 numarasiz olmazEn son selcuk tarafından düzenlendi; 02.03.2015, 16:17."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum