İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Takımına Yapılan Ayıptır !
Daraltma
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şahsi fikrim Trabzonspor'un bu mali şartlarda Basketbol şubesini taşımasını zor görüyorum ve bu şubenin kapatılmasından yanayım. Ben Futbolda başarı istiyorum. Basketbol beni zerre kadar ilgilendirmiyor...........
Bu başlığın açılması zaten saçmadır ve başlığın kapatılması daha sağlıklı olacaktırEn son Sacit tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 18:11.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu" Usta'ya tenzilatda yaparız"
Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta’nın bu gün basında yer alan “Usta, Trabzonspor basketbol takımına 10 milyon lire ile sponsor olmak için yönetime teklif getirdi “ şeklindeki haber üzerine bir açıklama yaptı
Başkan Hacıosmanoğlu haber61.net’e yaptığı açıklamada seçimlerde yarıştığı başkan adayı Muharrem Usta’nın Basketbol takımına sponsor olmak istemesini memnunlukla karşılayacaklarını belirterek” Eğer sayın Usta Trabzonspor basketbol takımına sponsor olacaksa biz memnun oluruz . Bu gün basketbol takımına 12 milyon lira bütçe ile spnsor olmak istediğini açıklamış. Bize de bu yönde teklifi olduğunu basından okuduk.. Bırakın 12 milyonu eğer böyle bir şey varsa biz kendisine yüzde elli tenzilatta yaparız. 6 milyon liraya bile bu sponsorluk isteğine olur veririz” dedi
Başkan Hacıosmanoğlu Basketbol takımı başkanı Mehmet Alp ile de konuştuğunu da sözlerine ekleyerek “ Basketbol kulübü derneği başkanı Mehmet Yiğit Alp ile de konuştum. O da bir açıklama yapacak. Eğer Sayın Usta'nın böyle bir düşüncesi varsa ve söylediklerinde ciddiyse biz hemen yarın onunla sözleşme imzalarız” dedi
BASKETBOL BÜNYEYE ALINACAK
Trabzonspor’dan ayrı bir dernek olarak kurulan ve yönetim ide ayrı olan Trabzonspor basketbol takımı kulübün bünyesine katılıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu Trabzonspor çatısından ayrı bir dernek olan basketbol takımının kulübün bünyesine katarak basketbol takımı derneğini lav edecek
Trabzonspor Basketbol takımı yeni sezonda ayrı bir dernek olarak değil Trabzonspor’a bağlı kulübün bünyesindeki bir birim olacak. (Haber61)
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şahsi fikrim Trabzonspor'un bu mali şartlarda Basketbol şubesini taşımasını zor görüyorum ve bu şubenin kapatılmasından yanayım. Ben Futbolda başarı istiyorum. Basketbol beni zerre kadar ilgilendirmiyor...........teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iğrenç, utanç verici cümleyi kuran şahıs Trabzon ve Trabzonspor'u hiçe sayıyor ve sözleri ile kulübü küçültüyor.
Bu başlığın açılması zaten saçmadır ve başlığın kapatılması daha sağlıklı olacaktırEn son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 20:03.
Yorum
-
Hazırlık maçlarına bile giderek boğaz patlattığım, desteklemek için yollar katettiğim, kalıcı olabilmesi ve başarılı olabilmesi için emek harcadığım takım için adam klavye başından "Kapatılsın" yazıyor. Deli olacağım...
Tuttuğunuz takımın isminin Trabzonspor Kulübü olduğunu bilerek tutun. Yoksa hiç gerek yok.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı Amcan mı oluyor ? Niye savunuyon bu kadar ?
Arkadaşın tepkisi başka, alıntıladığı mesajı da oku, daha iyi anlayacaksın ne demek istediğini...En son bkandil tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 20:08.
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şahsi fikrim Trabzonspor'un bu mali şartlarda Basketbol şubesini taşımasını zor görüyorum ve bu şubenin kapatılmasından yanayım. Ben Futbolda başarı istiyorum. Basketbol beni zerre kadar ilgilendirmiyor...........
abi bu nasıl yorumdur ?
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim şahsi fikrim Trabzonspor'un bu mali şartlarda Basketbol şubesini taşımasını zor görüyorum ve bu şubenin kapatılmasından yanayım. Ben Futbolda başarı istiyorum. Basketbol beni zerre kadar ilgilendirmiyor...........Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum