Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nuri Albayrak'tan Yönetime Mesaj: Ulusoy'u Desteklemek İhanettir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bunu yazacağımı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama Albayrak haklı.

Kimse Kulaçoğlu'na önem vermiyor ama Hacıosmanoğlu'ymuş Usta'ymış bunların hepsi bizlere yaptıklarıyla saç-baş yolduracak tipler. Hakan Kulaçoğlu Trabzonspor başkanlığına yakışacak en baba Trabzonsporlu'lardan birisiydi ama adama bir kere yetersiz yaftasını yapıştırdık adı çıkmış 9'a inmez hayatta 8'e.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

bizim bilmediğimiz daha ne dolaplar dönüyor. e tabi bizlerde bu bilgisizliğimizle ne yazıkki kendi değerlerimizi harcayıp duruyoruz. Son örnek Şenol Güneş olmadımı. 3temmuzdan sonra sürekli yine bizim üzerimize oynandı durdu hakemler bildiğiniz katliyam yaptı biz perde arkasındakilere tepki verecekken Şenol Hocayı harcadık. emin olun arkadaşlar topçularımızın içinde bile bunlara hizmet edenler vardır
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

Tespit var peki ya çözüm ?
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

İbrahim Usta İbrahim Hacıosmanoğlu'na seçimi kazandırdığı söylenen İbrahim Usta mı?

Bu arada Sivasspor maçı için de organize/Planlı bir eylem olduğu iddia ediliyordu

Mali tablo için de haklı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu utanmaz albayrak bile bizim hakkımızda konuşuyor, ne kadar küçüldüğümüzü görebiliyor musunuz? Zaten net söylüyorum, oftan Trabzonspora hayır gelmez, oflunun yapısında spor ve yöneticilik vasıfları yoktur. (İstisnaları ve eski ofluları dışarda tutuyorum) Mali yılmaz, haluk ulusoy, oktay saral, erdoğan bayraktar, hacıosmanoğlu vs. Kayseri, kasımpaşa, bursa ve antalyanın bizden iyi olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara karabük bile ilave edilebilir. Allahtan elazığ, akhisar gibi takımlar var, bu ikisi düşer. 3. olmayalım da. Küme düşmeyle uğraşmaktan yine hakkımızı arayamayacağız, hakem hataları daha fazla olacak bakalım hacının delikanlılıkları ne işe yarayacak? Ben de merak ediyorum.

Not: doğuştan ofluyum
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Zavallı Trabzonspor...

Yorum

Lütfen sakin olalım. Küfür içerikli mesaj atmayalım.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Sakin olalım diyorsun ama adamın yaptığı yorum yerinde duruyor Emirhan nasıl bir iş bu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X