TS Club yeni genel müdürümüz bu konularda tecrübeli ve iyi işler çıkaracağından eminim. Hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Müdürü'nün İstifası ve Açıklaması
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerium'un başarısının sırrı ne olursa olsun alışveriş yapan zengin taraftarı. Güzel ürün de yapsanız satışlar çok da artmaz Trabzon'da. Şehir standartlarının çok üstünde fiyatlar. Trabzonspor da bir yere kadar.
Sorun hiçbir zaman ürün tasarımları değildi bence TS Club'ta. Bu gerçekleri görmeyen her yönetim başarısızlığa mahkûmdur. Formalar bir şekilde 60-70 lira civarına indirilmeli. Başka çözüm yok ...
Aidiyet ve marka duygusunu oluşturunca bahsettiğin sorunlar da aşılır.
Trabzon dışında yaşayan Trabzonlular ( içlerinde ben de varım ) Trabzon'un içinde yaşayanlardan çok daha fazla. Bu potansiyel şimdiye kadar yeterince değerlendirilemedi. Sadece yaz aylarında gelen gurbetçiler yok ki. Trabzonspor taraftarı deyince Trabzonlu olmayan Trabzon'da yaşamayan taraftara ulaşılamadı ki.
Stadları dolduruyoruz ama olimpiyat dahil orada satış yapan hep korsan ürünler. Sorunlar belli çözümler de ortada. Bunları hayata geçirecek irade ve istikrar önemli.
TS Club projesi bu konuyla ilgili yönetim ve proje istikrarı sağlanırsa istenilen seviyelere gelinebilir.
TS Club yapmış olmak için değil, doğru ürünlere odaklanırsa kendi taraftarının ekonomik profiline uygun çözümler üretebilir.
TS Club'dan sorumlu yöneticimizin tekstil sektöründen oluşu yeni Genel Müdürümüzün tecrübesi ve olaya yaklaşımı beni umutlandırıyor.
Her yönetim değişikliğinde olan kadro değişikliklerinde yaşanan olaylar. İstifa eden beyefendiye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Lütfen Trabzonspor'a katkı yapmaya devam etsin.
Taraftar ne yapsın?
Yorum
-
Ali Fuat Abi , Bursa'da da, İstanbul'da da gördüğüm taraftarlarımız Trabzon'dakilerden farklı değil bence. Çevremdeki çoğu kişi "Daha geçen sene aldım,formam yeni,fiyat yüksek" gibi sözler ediyor.
Bilmiyorum, belkide gerçekten iyi reklam ve pazarlama bunları aşmamıza yardımcı olabilir. Fenerium seviyesindeki bir Ts Club'ta neden zaman geçirmesin ki insanlarımız ?İnşallah.
İsrailli ve Türk'ün fıkrası geldi aklıma. İsrailli 100 dolar sermayesinin 90'ını reklama harcamış. Türk ise 90 doları maliyet,kaliteli ürün vb şeylere, 10 doları reklama harcamış.Sonucu tahmin edersinizEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 12:19.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlarca yorum yapılıyor bir Allahın Kuluda bu iş Nike ile olmaz demiyor..Bir kappanın yaptığı formalara bakın Halen deli gibi arıyoruz buldğumz yerde kapıyoruz kaç sene geçmiş..Nike'ın yaptığı formalara bakın birde rezalet ötesi.
Not: Başka arkadaşlar da var...
Yorum
-
Dergi Editörümüz Sevecen Tunc da görevinden ayrildi, korktugum oldu, önce Halil simdi Sevecen, TS Club Müdürü de gitmis, dikkat cekiyor bu kadar cok kisinin görevine son verilmesi, digerlerini bilmem de Sevecen ve Halil cok iyidiler yaptiklari iste.
Kendi adamlarini yerlestirmek icin mi gönderiyorlar bu calisanlari? Su an kulüpte ne olup bittigi hakkinda bi fikri olan var mi?
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDergi Editörümüz Sevecen Tunc da görevinden ayrildi, korktugum oldu, önce Halil simdi Sevecen, TS Club Müdürü de gitmis, dikkat cekiyor bu kadar cok kisinin görevine son verilmesi, digerlerini bilmem de Sevecen ve Halil cok iyidiler yaptiklari iste.
Kendi adamlarini yerlestirmek icin mi gönderiyorlar bu calisanlari? Su an kulüpte ne olup bittigi hakkinda bi fikri olan var mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum