hacıosmanoğlunu çok beğenıyorum ve takdır edıyorum oda olmasa zaten taraftarı anlayacak kımse kalmayacak bu yonetımde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gölge Etme Başka İhsan İstemez...
Daraltma
X
-
Bilinçli yönetici, gönderilecek hocanın bile "arkasındayız" açıklamasını yapar son güne kadar. Ertesi gün de koyar kapının önüne. Bizim yönetici 2.haftadan kameralara hocayı eleştiriyor... eee ne kazandı Trabzon sn yönetici?
Şimdi bu hoca 2-3 maç kaybederse kovulması için muhalefet yapacaksın demek ki....bu hocadan daha hayır gelir mi bize!
Ah benim Trabzonum böyle reklam sevdalı yöneticiler yüzünden ne hallere düşüyorsun. Lig başlamış birkaç hafta içinde atı alan üsküdarı geçecek sol kanatta lee young un yerinde zavallı şimek çırpınıyor... Kaptan satılmış yeri boş.... Kalecin diken üstünde...
Şu ortamda taraftarı, futbolcusu, yönetimi, başkan dahil şampiyonluğa inanan kaç kişi var çok merak ediyorum. Hayalperest olmak istiyorum ama gerçekci olmak gerekiyor. şampiyonluk bu yılda masallarda konuşulacak...Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilinçli yönetici, gönderilecek hocanın bile "arkasındayız" açıklamasını yapar son güne kadar. Ertesi gün de koyar kapının önüne. Bizim yönetici 2.haftadan kameralara hocayı eleştiriyor... eee ne kazandı Trabzon sn yönetici?
Şimdi bu hoca 2-3 maç kaybederse kovulması için muhalefet yapacaksın demek ki....bu hocadan daha hayır gelir mi bize!
Ah benim Trabzonum böyle reklam sevdalı yöneticiler yüzünden ne hallere düşüyorsun. Lig başlamış birkaç hafta içinde atı alan üsküdarı geçecek sol kanatta lee young un yerinde zavallı şimek çırpınıyor... Kaptan satılmış yeri boş.... Kalecin diken üstünde...
Şu ortamda taraftarı, futbolcusu, yönetimi, başkan dahil şampiyonluğa inanan kaç kişi var çok merak ediyorum. Hayalperest olmak istiyorum ama gerçekci olmak gerekiyor. şampiyonluk bu yılda masallarda konuşulacak...KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
sayın yönetici sen değil miydin 1 ay avrupalarda gezen tozan eli boş dönen? önce sen işini doğru yap bakalım. hocayı herkes eleştirebilir ama sen son sırada bile değilsin. bu takımı adını duyurmak için kullanan insanlardan gına geldi artık. gidin işinizle gücünüzle uğraşın ve bu takımı sevenlerine bırakın..Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum