Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

istanbul Takımlarına Oyuncu Satmak !..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istanbul Takımlarına Oyuncu Satmak !..

Bu Son senelerde ne kadar arttı ben şahsen bundan rahatsızlık duymaya başladım millet dalga geçiyor istediğimz adamı alırız parasını veririz diye.ama biz istanbul takımlarının en iyi oyuncularını alamıyoruz buna bir çözüm bulunması lazım böyle devam etmemeli.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

İyi de bu hep böyleydi zaten böyle de olur artık
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Bursa eskişehir gibi takımlardan bile bu kadar kolay adam alamıyolar.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Son senelerde ne kadar arttı ben şahsen bundan rahatsızlık duymaya başladım millet dalga geçiyor istediğimz adamı alırız parasını veririz diye.ama biz istanbul takımlarının en iyi oyuncularını alamıyoruz buna bir çözüm bulunması lazım böyle devam etmemeli.
        Kardeş. bozulmakta haklısın bu duruma ama hayatın gerçekleri bu.
        Adamların bütçesi , ekonomik imkanları bizden fazla. Bizim 3 verdiğimize 5 verebiliyorlar. Klübün de paraya ihtiyacı olunca 3-5 bonservis alabilmek için satıyor.

Mevzu bu satıştan kulübe iyi para kazandırabilmek. Yoksa engel olmak mümkün değil.

Ancak Trabzonlu ya da Trabzonsporlu bir oyuncu olacak, paraya önem vermeyip forma aşkıyla kalacak.

Vaktinde Ali Kemal , ağlaya ağlaya gitmişti bu takımdan.

Yorum

Tüm takımları şampiyonluk kotasına sokmak bizim asli vazifemiz olmuş şu ligde. Biz daha neyi tartışıyoruz ki ?

Yorum

Satmıyoruz, yetiştirip bedava veriyoruz ya da düşük bir meblağ karşılığı hediye ediyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X