Bazilarina göre darbe girisimi bazilarina göre senaryo..
Simdi bizim ulkemizde hic darbe yapilacak bir ortam var miydi.
Ulkede ekonomik kriz yok savas yok kaos yok hicbir sey yok ve aksine inanilmaz güçlü bir halk destegini almis güçlü bir iktidar var iken kim hangi akla hizmet darbe girisiminde bulunsun anlamak mümkün degil..
Bunu dedik ne yani iktidar mi yapti oldu vatan hainligimiz konusuldu..
Kardesim benim aklim almiyor..Bu girisimde bulunanlar bile bile lades demistir benim gözümde. .
Bunu yapanlar kallestir vatan hainidir ülkeyi bolmek isteyen serefsizlerdir..En agir sekilde de cezalandirilmalidir...Bunun aksini soyleyen de serefsizdir..
Su saatten sonra ozelestiri yapmak lazim..
Bu darbe girisiminde bulunan komutanlar oralara nasil geldi.
Ergenekon ve Balyoz ile ülkenin serefli komutanlari kimler tarafından nasil tasfiye edildi vs vs..
Benim hicbir siyasi parti sempatizanligim yok..
Benim icin asolan VATAN MILLET BAYRAK EZAN dir..
Soylenecek cok sey var ama konusamiyoruz maalesef..
Allah devletimize zeval vermesin..Ezan seslerimiz susturulmasin..
Bu devlet uzerinde kimin hain olani varsa ve kim bu hain planlara da hizmet ediyorsa onlarinda Allah belasini versin..
Simdi bizim ulkemizde hic darbe yapilacak bir ortam var miydi.
Ulkede ekonomik kriz yok savas yok kaos yok hicbir sey yok ve aksine inanilmaz güçlü bir halk destegini almis güçlü bir iktidar var iken kim hangi akla hizmet darbe girisiminde bulunsun anlamak mümkün degil..
Bunu dedik ne yani iktidar mi yapti oldu vatan hainligimiz konusuldu..
Kardesim benim aklim almiyor..Bu girisimde bulunanlar bile bile lades demistir benim gözümde. .
Bunu yapanlar kallestir vatan hainidir ülkeyi bolmek isteyen serefsizlerdir..En agir sekilde de cezalandirilmalidir...Bunun aksini soyleyen de serefsizdir..
Su saatten sonra ozelestiri yapmak lazim..
Bu darbe girisiminde bulunan komutanlar oralara nasil geldi.
Ergenekon ve Balyoz ile ülkenin serefli komutanlari kimler tarafından nasil tasfiye edildi vs vs..
Benim hicbir siyasi parti sempatizanligim yok..
Benim icin asolan VATAN MILLET BAYRAK EZAN dir..
Soylenecek cok sey var ama konusamiyoruz maalesef..
Allah devletimize zeval vermesin..Ezan seslerimiz susturulmasin..
Bu devlet uzerinde kimin hain olani varsa ve kim bu hain planlara da hizmet ediyorsa onlarinda Allah belasini versin..
Yorum