Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Bilgiler nasil sizar bir örnek.Iran üzeri Serefsizlere bilgi gelir ondan sonra.Sadece Iran degil Suriy irak amerika diger Serefsiz Ülkeler hepsi ayni.Kim söyledi bilmiyorum ama güzel söylemis "Bu milletin kahramani cok ama haini de cok"
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 04.09.2012, 08:57.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
bizim burada bi laf var
aslanı kediye boğdurdular diye
şu an silahlı kuvvetlerin durumu bu
yani 21. yüzyılda yaşıyoruz,hala kumu çuvalın içine loyup siper yapıyoruz,arkasınada 4 tane direk bir alimünyon sactan çatı
al sana karakol
öyle karakol yapacağına yapma daha iyi.
bildiğin teknoloji ve taktik yoksunluğundan aslanı kediye boğdurtuyoruz.
o kadar asker ve siyasetçinin içinde bir tane bile taktik teknik bilgili kişi yetişmemiş,ya da yetişenler o koltuklara yetişememiş.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.Yorum
-
Yorum
-
Sabah sabah yine içimiz parçalandı

Afyon'da cephanelikte patlama: 25 şehit
Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamada 25 asker şehit oldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'ndan yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar'daki patlamada 25 asker şehit oldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "05 Eylül 2012 tarihinde saat 21.15 sıralarında, Afyonkarahisar’da konuşlu Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığına bağlı Mühimmat Depo Komutanlığında, el bombalarının depolandığı bir cephanelikte yapılan çalışma esnasında, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda, 25 askerî personel şehit olmuş, 4 askerî personel hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya başlanmıştır. Elim olay sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve meslektaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.
TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞAN OLAY
Türkiye’yi sarsan patlama Afyonkarahisar’da dün saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Ataköy’deki 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’ndaki mühimmat deposunda erler, erbaşlar, astsubaylar ve subaylar 4-5 gündür mühimmat tasnifi yapıyordu. Ancak bu tasnif sırasında bir el bombasının patlamasının ardından patlamalar meydana geldi. Kent merkezine yakın kışladaki patlama, çevrede deprem korkusu yarattı. Afyonlular kendilerini dışarıya attı. Çok sayıda evin camları kırıldı. Kışlaya yakın evlerin tamamı boşaltıldı. Kentte elektrik kesintisi oldu. Ama bilançonun ağırlığı gün ışıyınca ortaya çıktı. Sayım yapan ekipteb aralarında subayların da bulunduğu 25 askerimiz şehit düşmüştüNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Yine Kato yine Beştüşşebap yine şehit
Şırnak’ta 1 şehit!
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki çatışmada 1 asker şehit oldu
Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen ve 10 askerin şehit olduğu saldırının ardından Kato Dağı'ndaki operasyonlarda güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas yaşandı.
Kato'da şiddetli çatışma
Çatışmada, 1 asker şehit oldu. Bölgede hava destekli operasyonların devam ettiği bildirildi.
Baba ocağında yas var
Şehit Tanju Çolak'ın Esençay beldesindeki baba ocağına giden Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Esençay Belediye Başkanı Bekir Ünal ve askeri yetkilileri, sağlık ekibi eşliğinde aileye şehit haberini verdiler.
Göreve bir yıl önce başladığı öğrenilen 22 yaşındaki Tanju Çolak'ın baba evi, şehit haberinin alınmasının ardından Türk bayraklarıyla donatıldı.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Teröristler saldırır 10 şehit,minibüs devrilir 5 şehit,depo patlar 25 şehit...
Artık insan hayatının bu kadar ucuz olmadığını, halkın yetkililere sert bir şekilde anlatması gerekiyor..
Sadece bir insan mı yaşamını yitiriyor?
Onların anaları, babaları, eşleri, çocukları ?
Bu haberler iyice bizler için sıradanlaştı malesef.
Ne yalan söyleyeyim bu haberler üzülemiyorum artık...Yorum
-
Ölenlere Yüce Allah tan rahmet diliyorum. Askerlik yaparken cephaneliğe hep bir korku ile girerdim. Oradaki mühimmata dokunmaya çekinirdim. Ama bazı askerlerin korkusuzca çok normal bir şey taşıyormuş gibi bazı şeyleri taşıması içimi ürpertirdi. Eğitim şart hele böyle önemli yerlerde görev yapan kişilere 2 kat eğitim şart. Belkide bir kişinin yaptığı hata 24 cana mal oldu. Rabbım ölenlere rahmet kederli ailelerine de sabır ihsan etsin.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
Teröristler saldırır 10 şehit,minibüs devrilir 5 şehit,depo patlar 25 şehit...
Artık insan hayatının bu kadar ucuz olmadığını, halkın yetkililere sert bir şekilde anlatması gerekiyor..
Sadece bir insan mı yaşamını yitiriyor?
Onların anaları, babaları, eşleri, çocukları ?
Bu haberler iyice bizler için sıradanlaştı malesef.
Ne yalan söyleyeyim bu haberler üzülemiyorum artık...
imza....
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPORYorum
-
burası ortadoğu,burada en ucuz olan şey insan canı.
bu bölgedeki devlet adamlarının (geçmiştekilerde dahil) ciddi anlamda neyle uğraştıklarını sorrgulanması gerekiyor.
ulan bi almanyaya bakıyorum,bi güney koreye bakıyorum
hadi almanları geçtim
güney kore kalkınma hamlesine 1965 te başladı yahu.
adamların geldiği refah gelişmişlik seviyesine bak bi de bizim refah seviyemize bak
bir insanı yetiştirmek kolay değil,sadece işin duygusal yanı anlamında söylemiyorum bunu.
ailesinin,devletin bu insan için harcadığı bir para var.sen bu kadar uğraştığın didindiğin bir insanı basit bir hata yüzünden kaybediyorsan,ya da terör saldırısında kaybediyorsan ciddi sıkıntılarımız var demektir.
bu ülke insanı geçmişini ve bugününü hesaba çekmeli.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum