Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkari'de 1 askerimiz şehit oldu!

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nin Derecik Beldesi’nde iç Güvenlik Hudut Tabur Komutanlığı’na yapılan havanlı saldırıda bir güvenlik görevlisi şehit olurken, bir güvenlik görevlisi de yaralandı
    Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerimize, Derecik Beldesi'nde Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından haince yapılan hava atışı sonucunda bir güvenlik görevlisi şehit olmuş, bir güvenlik görevlisi de yaralanmıştır. Bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için karadan ve havadan başlatılan operasyonlar devam etmektedir. Miletimizin başı sağolsun."

Hakkari Şemdinli İlçesi Derecik mevkiinde, terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Tokat'lı Er Sinan Dündar'ın (22) Ankara'daki evine ateş düştü.

Allah belanızı versin...

"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• 1 ay kadar önce devlet büyüklerimizden birisi ( ismini vermiyeyim herkes biliyor zaten )

- Amanoslar temizlendi..... demişti....

Ne güzel temizlenmiş görüyoruz.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ülkeyi yönetenler fenevi nasil kurtarir, azizeyi nasil aday yapariz diye bir birleriyle ugrassin dursunlar. ülke elden gitmis kimin ümrunda.

Yorum

• abi kimse yazmamış ama kayseride canlı bomba saldırısı oldu bugün itibariyle(25 mayıs)
          bir araç,içinde 3 tane terörist varmış,passat marka siyah 06 plakalı bir araçmış.
          içişleri bakanının dediğine göre kahramanmaraşta jandarma kontrolünden kaçmış.
          daha sonra kayserinin pınarbaşı ilçesine kadar polisler yakın takipteymiş.
          artık belkide çatışma oldu orasını tam ayrıntılı yazmamışlar ama canlıbombalar kendini patlatmış,2 tanesi canlı bombaymış 2 side ölmüş,öteki teröristide vurmuşlar galiba,o da ölmüş.
          saldırı karakol önünde gerçekleşmiş,2 polisimiz şehit olmuş,18 tanede polislerin yakınlarından(çocukları olduğu söyleniyor) yaralanan olmuş.
          şehitlerimize allahtan rahmet,kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Maraştan Kayseri'ye kadar 200 km nasıl yakalanmıyor bu teröristler anlamıyorum....

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ülkeyi yönetenler fenevi nasil kurtarir, azizeyi nasil aday yapariz diye bir birleriyle ugrassin dursunlar. ülke elden gitmis kimin ümrunda.
              katılmamak elde değil.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maraştan Kayseri'ye kadar 200 km nasıl yakalanmıyor bu teröristler anlamıyorum....
                abi ben onu yazmayı unutmuşum iyi oldu

maraşın çıkışında bir ilçedeki jandarma kontrolünden kaçmış

94 km takip etmişler patlama ondan sonra olmuş deniyor

94 km nasıl kaçtı o da ayrı mesele tabi

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi ben onu yazmayı unutmuşum iyi oldu

maraşın çıkışında bir ilçedeki jandarma kontrolünden kaçmış

94 km takip etmişler patlama ondan sonra olmuş deniyor

94 km nasıl kaçtı o da ayrı mesele tabi
                  94 km ise en az 1 saat yol aldılar demek....

Yolu kapat.....

Olmadı 15 dakikada jetler hazır oluyor...

Ver emri uçursunlar havaya....

Büyük bir koordinasyonsukluk var.....

Zannedersem Uludere olayında olduğu gibi sivilleri öldürmekten korktular...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    94 km ise en az 1 saat yol aldılar demek....

Yolu kapat.....

Olmadı 15 dakikada jetler hazır oluyor...

Ver emri uçursunlar havaya....

Büyük bir koordinasyonsukluk var.....

Zannedersem Uludere olayında olduğu gibi sivilleri öldürmekten korktular...
                    valla açık konuşmak gerekirse ben bu ülkede olan hiç bir şeyden anlamıyorum

devlet içerisinde bile kimin eli kimin cebinde oynanıyor
                    tek üzüldüğüm gariban çocuklarının şehit olması.
                    ne oyun dönüyorsa dönsün yukarıda ama bir kaç tane abd li para babası afganistandan aldığı uyuşturucuları ırakta işleyip türkiyeye geçirmek için terör örgütünü kullanacak diye alnının teriyle para kazanana anadolu insanının canına kıyılmasına artık sabrım kalmadı

ben bugün bir cinayet işlesem polisi jandarması miti beni bulunduğum ilçe sınırlarını terk etmeden yakalar.biz gariban vatandaşlara gelince devlet nedense kaplan kesiliyor.
                    bu adam 94 km yolu nasıl gidiyor tek mantıklı açıklaması var,içerden birileri göz yumuyor.
                    En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 25.05.2012, 17:41.

Yorum

• Başlığın harekete dahi geçmemiş olması artık Şehit haberlerini Türk Milletinin sıradan bir yağmur yağma olayı gibi karşılamasına bağlıyorum. Malesef siyasetçi dediğimiz insanlar yüzünden tüm bu olanlar..

Şehitlerimizi , Askerlerimizi düşünmek yalnızca 20 ve üstü şehit verdiğimizde geçerli bir kuram oldu..
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Başlık bana tahsis edilmiş gibi hissediyorum.. Sayı daha sonrada 3'e çıktı mı tam net bilmiyorum fakat 2 Türk evladı yine şehit oldu..

Türk Milletinin başı sağolsun..

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir şehit oldu, 1 Uzman Çavuş yaralandı. Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde teröristlerin araziye döşediği mayına basan geçici köy korucusu Arif Güngen şehit oldu, 1 korucu da yaralandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı'ndaki PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için önceki gün bölgeye Bolu Dağ Komando Tugay Komutanlığı'ndan gelen komandoların da katıldığı hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında dün gece bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir şehit olurken, 1 Uzman Çavuş da yaralandı. Bölgeye havadan ve karadan birlikler sevkedildi. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında gece boyuncu yer yer çatışmalar sürdü. PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından ateş altına alınıp, bombalandı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte operasyon genişletilirken, yer yer çatışmaların sürdüğü öğrenildi.

Mayınlı saldırı da 1 korucu hayatını kaybetti

Şırnak'ın merkeze bağlı Bestler-Dereler Bölgesi'nde dün gece PKK'lıları teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyon sırasında geçici köy korucusu Arif Güngen, teröristlerin araziye tuzakladığı kayına bastı.

Mayının infilak etmesi sonu Güngen olay yerinde şehit oldu. Bölgede PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.Şehit korucu Güngen, bugün Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hakkari'de çatışma: 7 askerimiz şehit oldu

Hakkari 'de Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK' lılar arasında çatışma çıktı, şehitler ve yaralılar olduğu bildiriliyor...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Şehitlerimize ALALHtan rahmet diliyorum.
                            Ailelerine ALLAH sabır versin.
                            bu şerefsiz oç larınıda ALLAH kahretsin.
                            bu şerefsiz aposunada ev hapsi düşünenlerde oç nun ta kendisidir.
                            2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.

Şerefsizlerden de bir an önce intikam alınmasını diliyorum..

Kandili nükleer silahlarla yakmadan bu iş çözülmez..

Yorum

• Demek ki terör örgütü ile görüşmelerde anlaşma sağlanamadı....

Olan gariban arkadaşlarımıza ve ailelerine oluyor...... yetkili makamlardaki kimsenin umurunda değil şehit vermemiz....

Allah mekanlarını cennet eylesin....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X