Skor Taraftarlığı Ne Zaman Biter?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zafercalikoglu
    • 05.08.2004
    • 6286
    • IT yoneticisi
    • Afrika Diğer

,Trabzon spor seyircisinin buyuk bir çoğunlu skor tabelecası falan filan degildir,de olamzda,biz doğamızda ,yapımızda olan şeyi istiyoruz ,mücadele,mucadele
    rize macında adam elini kollunu salliyo,gol atıyor,6 kişin arasından,yazık gunah degilmi,

herkez işini yapacak,trilyonları alıp yan gelip yatmak yok,
    halllil ağanın lafına geldik, bankaya giderken daha iyi depar atıyoruz,

bu maca gelince yeniliriz,çünkü sakarya kaç haftadır kazanamıyor,güldürmek lazım degilmi
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• tsmaniac
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 21.09.2004
      • 1458

iyi oynayalım yenilelim ona birşey demiyorum ama rezil kepaze oluyoruz, febeyle oynadığımız şampiyonluğumuzun çalındığı maçta yenilmiştik ama alnımızın akıyla ertesi gün giydik formaları astık bayrakları göğsümüzü gere gere ama gel görki şimdi oynanan futbol insanı utancından yerin dibine sokuyor, rizeye karşı kendi evinde savunma yapıyorsun be hey adam rakip valencia değil porto değil rize
      YÖNETİM, STADINIDA ZİYANIDA ŞAKŞAKÇILARINIDA AL GİT!

Yorum

• ARAF
        • 28.07.2006
        • 783
        • İzmir

kendi adıma konuşayım skor taraftarı olsaydım 23 yıldır şampiyon olamamış takımı tutmazdım çoğumuzunda öyle olduğunu düşünüyorum yenilsekte kızsakta herzaman tarbzonluyuz
        BANA HER YER TRABZON
        ALPER DALKIRAN

Yorum

• bordoylamavi
          • 24.08.2006
          • 5687
          • Ankara

skor taraftarı olup olmadığımızı erciyes maçı başlığında görebilirsiniz. o maç herkes ooo 3 1 yendik önmeli olan sonuç diye konuşurken şimdi yenilince skor taraftarlığından bahsediyor. kimim nasıl taraftar olduğu zaten belli boşa konuşmayalım

Yorum

• kudu_61
            • 09.06.2004
            • 6831
            • Polis Memuru
            • İzmir

Sakaryanın gol atması için dua ettim sence bu skor taraftarlığımı ? Ben futbol istiyorum ezen yıkan parçalayan Trabzon spor istiyorum bunu değil...
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• sweetrose
              • 15.10.2004
              • 2939
              • Hakkari

yazık yazık... iyi futbolda yok neticesinde puanda yok...bazı takımlar kötü oynar ama yinede puan kazanmasını bilir... am bu takım yapamıyor...aciz...

Yorum

• Mehmet Aksu
                • 14.09.2006
                • 59

bu mantalite ile cok zor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...