Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dalga Geçmek Serbest!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada fb nin büyüklüğünden başlayıp azizin büyüklüğünden dem vurmak isterdim bunlar önemli, çok önemli hatta en önemlisi bu
    Ama allah için söyle...
    Kanırttılarmı Gökhannnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• Şunu hatırlatmak istiyorum.

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman !

Kendisinden ve takımından ne kadar emindi?
      Hani şöyle diyordu: Fenerbahçe kesinlikle şike yapmadı, eğer Fenerbahçe'nin küçük bir vukatı olursa spor hayatımı da hocalığımı da her şeyimi sonlandırırım diyordu. Şimdi gitsin kendisini bir mağaraya hapsetsin!

Ancak şöyle bir durum daha var; Belki Aykut Kocama'nın kulüp başkanının yaptığı şikelerden haberi olmayabilir çünkü daha önce de Mustafa Denizli zamanında Fenerbahçe şampiyon olduğunda Mustafa Denizli ilk yerli hoca olarak Fenerbahçeyi şampiyon yaptım dediğin de, Aziz Yıldırım Mustafa Denizli için gülerek şöyle bir laf etmişti. "Mustafa Denizli takımı kendisinin şampiyon yaptığını zannediyor" !

Adam kaç yıl önce ağzından şike yaptığını kaçırıyorda kimseler oralı olmuyordu !
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• Mavili Mavili Mor Çiçeek

BMN Güzel Bir Görsel Hazırlada Eğlenelim Ya
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Son 1 saat.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• SON DAKİKA = UEFA Marketler zinciri açılışının yıl dönümünde süper bir kampanya başlatmış KAÇIRMAYIN

MİGROSTAN DEV KAMPANYA
                "2 ŞEMSİYE ALANA BİR ŞEMSİYE BEDAVA" üsteliksiz çekilişsiz kurasız üstünde dar ağacında olsak bile son sözümüz fenevbahçe tişörtüyle gelen müşterilerimize şemsiyenin açılımıyla ilgili görsel bir seminer verilecektir.KAÇIRMAYIN BU FIRSAT BİR DAHA GELMEZ
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bugün BMN'den iki üyenin telefon konuşması:

-"Yâhû üstad, bu Fenerliler 'cemaat, cemaat' deyip duruyorlardı ama esas darbeyi Platini'den yediler."

-"Tamam işte, cemaat."

-"Ne cemaati?"

-"Pantokrator cemaati."

-"Hah hah haha haaa...."

-"Neden cemaat deyince aklınıza sadece Müslüman cemaatler geliyor ki?"

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• * Aziz : Olm bir konusursam varya tsunami olur, deprem olur, Ordu'nun dereleri yukari akar lan (konusamadi)
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son 1 saat.
                      Sebep?

Londra'nın ünlü Hyde Park'ı gibi bu başlık da insanların serbestçe at koşturduğu bir yer olarak kalsın işte. Miladı da bu açıklanan UEFA kararları olmuş olur, her yıl 25 haziranı kutlarız filan
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Aziz : Olm bir konusursam varya tsunami olur, deprem olur, Ordu'nun dereleri yukari akar lan (konusamadi)

Yorum

• -Biz şike yapmadık, biz masumuz

+http://inciswf.com/1297463363.swf

Yorum

• ismimizi kullanmışlar ismimizi

bu arada arkadaşlar kuş muş benzetmesi yapmayın, kuşlara hakaret oluyor farkındamısınız? kuşlar sevimli, zararsız hayvanlardır

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sebep?

Londra'nın ünlü Hyde Park'ı gibi bu başlık da insanların serbestçe at koşturduğu bir yer olarak kalsın işte. Miladı da bu açıklanan UEFA kararları olmuş olur, her yıl 25 haziranı kutlarız filan
                              24 saatlik başlık. Kapatmaya kimsenin gücü yetmez !!1!!bir!!

kendimi buraya zincirledim aha, başlığı kitlersen içer kalacam İlhan abi
                              Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                              sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                24 saatlik başlık. Kapatmaya kimsenin gücü yetmez !!1!!bir!!

kendimi buraya zincirledim aha, başlığı kitlersen içer kalacam İlhan abi
                                Hahaha

Gençliğin sesini duy ilhan. Diktatörlerin hali sonradan iyi olmuyor biliyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X