Rezil oldunuz lan şikeciler, gerçi siz de yüz ne gezer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tv den de avrupa maçlarını izleme yasakları varmış deniyor . biriside senede 3 avrupa maçı izleme hakları var dedi tvden. çok spekülasyon var bu konuda. doğrusu nedir acebaaaaİlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA : fenerli arkadaşlar sakın üzülmesin,UEFA yasağı sadece kulübe verdi. taraftarlar avrupaya gidebilir
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bir mal diyor ki, biz fenevi sevdik, azizi değil, avrupanız sizin olsun biz bize yeteriz.
Bunlar değil miydi hapiste başkan seçen?Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Neaber lan şikeciler diyerek etraftaki kuşları dürtmek,onların dönüp bir şey diyememesi,üzülmeyin lan sizle kargaların defterini dürdük,şimdi diğer şikeci kedi canını sevdiklerimizin defterini dürme hedefindeyiz diye gönül alma,insanız sonuçta,fazla üzülmesin garipler.Seviniyorlar,kupayı çabuk getirin diyorum,yine üzülüyorlar.
Nereye kadar sürecek bu dalga geçmeler bilmiyorum ama zevkini çıkarıyorum bu sürecin.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
şimdi fenevliler deneme yapıyor içerde açılıyormu diyeİlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Uefa Böyle Bi Görsel Kullanaydı İyiydi

Yorum
-

Kendimce bir şeyler hazırladım ben de, şemsiye resmini de kullandım :PDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
bu videoyu fenere derslesek aynen şu cümleler çıkar
biz şike yapmadık tamammı şike yapmadık
kabul etmiyorum tamamı kabul etmiyorum
biz ceza yemedik tamammı yemedik
kabul etmiyorum tamammı ,kabul etmiyorum
yalancı çarpılırsın,yalancı
ceza almadık tamammı almadık
şike yapmadık ulan tamammı yapmadık ulan yapmadık,yapmadık ulan yapmadık
tamammı :
En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 17:56.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Yorum
-
Bi tane daha yaptım, bu o kadar güzel olmadı ama yine de buyrun:
Sağ alttaki ilk butondan altyazıları etkinleştirin
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 18:41.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
cok ıyı yaa
)
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneme bir ki deneme bir ki. Bazı bilgisayarlarda gözükmüyor altyazılar arkadaşlar o yüzden tekrar koyuyorum
Arkadasların uyarısı uzerıne soyluyorum, sağ alttaki tuslardan ilkini acarak altyazıyı aktif hale getiriyorsunuz
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
Efsane bir şike mesajı vardı onu nerde bulabilirim neyse ki buldum;
"Cenevre'de çok lüks bi ofis. Öğleden sonra.
Sandalyeler Herman Miller. Masalar Parnian. Ambian çok executive.
Kumral, aşırı fit bi asistan. Şuh bi gülüş. 'Enjoy your espressos'.
Biri Platini'ye, biri Gianni Infantino'ya.
Çekmeceden çıkarılan Partagas puro.
- Infantino: Duydun mu Michel, şike sahaya yansımamış'.
- Platini: Yansımamış mı? emin misin ? Hahahahahahahaha... Ateşin var mı panpa?"
Bu mesajı yazan üyemizin adı nedir alıntımıdır yoksa kendi eserimidir?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum