Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dalga Geçmek Serbest!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlamlı

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 16 mayıs 2010 dan sonra bu konu ile ilgili dalga geçecek bir şey gelmiyor aklıma.. Zaten 2 senedir olanlar ortada...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• ANTU dan .... Geri zekalılara bak ....

burası "Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi" ise bi zahmet yazdıklarınıza dikkat edin.

Bütün dava sürecini an be an takip ettim‚ iddianameyi de savunmayı da satır satır okudum. Üzerine bir sürü ortamda fikir yürütüp tartışma yaşadım.

Bütün bu süreçte her türlü şeytanın avukatlığını yapmama rağmen Fenerbahçe´nin şike yaptığı kanaatine varacak en ufak bir akli açıklama yada delile rastlamadım.

Yorum

• Şiişştt ... Volkan .....

Yorum

• Antu forumlarına baktım yemin ederim bunlar üniversitelerin geri zekalılık ile ilgili bölümünde master yapıyorlar. Para versen böyle geri zekalı olamazlar.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antu forumlarına baktım yemin ederim bunlar üniversitelerin geri zekalılık ile ilgili bölümünde master yapıyorlar. Para versen böyle geri zekalı olamazlar.
              Sırf forum değil. Bizim işyerinedekiler de öyle.

Hala biz bişey yapmadık, oyun var bu işte diyorlar.

Yorum

• Yoruma bak beyinsiz kuşkafadan :

"Artık bu kirli düzende yer almanın bir alemi yok...

Çekin takımı bu ligden...

Kendileri ne halt yiyorlarsa yesinler..."

Evet bence de ... Çekilin ki ortalık azıcık temizlensin.

Yorum

• avrupa kupalarından men edilen fenevbahçenin bu yıl ülkemizi temsil edeceği turnuva netlik kazandı

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü Ersun Yanal ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı...

Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Rezil olunarakta dünya kulübü olunuyormus demek ki, fb nin ismini duymayan kalmadi.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ANIRTA ANIRTA ŞAMPİYONUZ gökan
                        Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ANTU dan .... Geri zekalılara bak ....

burası "Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi" ise bi zahmet yazdıklarınıza dikkat edin.

Bütün dava sürecini an be an takip ettim‚ iddianameyi de savunmayı da satır satır okudum. Üzerine bir sürü ortamda fikir yürütüp tartışma yaşadım.

Bütün bu süreçte her türlü şeytanın avukatlığını yapmama rağmen Fenerbahçe´nin şike yaptığı kanaatine varacak en ufak bir akli açıklama yada delile rastlamadım.

bunu yazan kesin Şekip'tir.

Dosyaları tek tek incelemiş ve aynı zamanda ''şeytanın avukatıymış''! puahahahahahahahahahahahahaa
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 9kusurluhareket ‏@9kusurluhareket 19 sa
                            şuan uzaydan çıplak gözle görülen 2 cisim; 1) çin seddi 2) fenerbahçeli dayımın suratı
                            Herkese Merhaba

Yorum

• SON DAKİKA : fenerli arkadaşlar sakın üzülmesin,UEFA yasağı sadece kulübe verdi. taraftarlar avrupaya gidebilir
                              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• bunlar gerçektende dünya kulübü oldular, dünyada tanımayan kalmadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X