#direnfenerbahce ,twitterda en üstde ,Türkiyenin dört bir yanında Fenevliler ağlama eylemi yapacakmış...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aziziim..
ZİZ den nağmeler;
Param şikeye yeterdi,
UEFA elime verdi,
Neydi Trabzon un derdi,
Gayrı kapanmaz şemsiye....
CAS a gittim kastılar,
Beni faka bastılar,
Hükmümü de astılar,
Şike şike ağlarım...
Naçar azizim naçar,
Uefa şemsiye açar,
Çırçır oldu hep .ıçar,
Tıpamda tutmaz oldu.....Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-

YIlın anlam ve önemini belirten fotoğraf. Seviyoruz seni Baransu
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Sahte şampiyonluk kutlamasının süresini 3 dakikadan 2 yıla çıkaran Fenevbahçe yönetimi önümüzdeki yıl bu rekorunu egale etmeyi planlıyor.Azizi yıldırım haklı ???!!! davasını savunmak için yarın Haydar BAŞA başvuracakmış. İş aş al sana BAŞ!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-

Yanlış anons yahu, ne mal insanlar bunlar
Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
Yorum
-
İzlemeyen kalmasın. .İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Altyazılar görünmezse sağ altta "altyazılar" ya da "cc" var, ordan görünür hale getirin
Yorum
-
Şemsiye fart diye girdi....Ulan koptum o kısımda....İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzlemeyen kalmasın. .
Altyazılar görünmezse sağ altta "altyazılar" ya da "cc" var, ordan görünür hale getirin

Yorum
-
Yalnız, en çok şu abimin dünden beri durumunu merak ediyorum.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız, en çok şu abimin dünden beri durumunu merak ediyorum.
.

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hocam Allah için sen bir şey paylaşma... Toplantıda filan aklıma geliyor, rezil oluyorum... Kastın mı var bana yav?
Yorum
-
Aman namazlara dikkat. Mâlum önümüz Ramazan, teravih de yirmi rekâtİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hocam Allah için sen bir şey paylaşma... Toplantıda filan aklıma geliyor, rezil oluyorum... Kastın mı var bana yav?
.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum