Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Denedim; aynı.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada düzeltiyodum acaba o yüzden mi? Bi arkadaş da aynısını demişti, tekrar dener misin?
Yorum
-
beni en çok güldüren video idi..
bide yapanlar bjk li
tam bir komediEn son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 04:38.
Yorum
-
Türkçe karakterler yüzünden sanırım, bazı hesaplarda gözükmüyor, halletmeye çalışıcam :/İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenedim; aynı.
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
HAHAHAHA super renkdas eline yuregine saglikİlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
)
Yorum
-
vallahi tam yatıyordum bir bakayım dedim son kez,bakmaz olaydımİlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://fenakomik.blogcu.com/isvicrel...deosu/10876337
beni en çok güldüren video idi..
bide yapanlar bjk li
tam bir komedi

Bütün uykum gitti,harika olmuş.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
ilk izlediğimde altyazı olmadığı için anlamadım meğer videonun sağaltında altyazılar diye bi kısım varmış ilk defa gördümİlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şimdi altyazılı izledim de cidden iyi olmuş güldüm baya ellerine sağlık
TRABZON SPOR
Yorum
-
Deneme bir ki deneme bir ki. Bazı bilgisayarlarda gözükmüyor altyazılar arkadaşlar o yüzden tekrar koyuyorum
Arkadasların uyarısı uzerıne soyluyorum, sağ alttaki tuslardan ilkini acarak altyazıyı aktif hale getiriyorsunuz
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 04:47.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAHAHAHA super renkdas eline yuregine saglik
)Eyvallah arkadaşlar paylaşın da gülelim. Hakaret var diye youtubeda çok barındırmazlar, zaten tag filan da koymadım da burda izleyip eğlenelim diye işte.İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk izlediğimde altyazı olmadığı için anlamadım meğer videonun sağaltında altyazılar diye bi kısım varmış ilk defa gördüm
şimdi altyazılı izledim de cidden iyi olmuş güldüm baya ellerine sağlık
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneme bir ki deneme bir ki. Bazı bilgisayarlarda gözükmüyor altyazılar arkadaşlar o yüzden tekrar koyuyorum
Arkadasların uyarısı uzerıne soyluyorum, sağ alttaki tuslardan ilkini acarak altyazıyı aktif hale getiriyorsunuz
Bu da çok güzel olmuş,elinize sağlık

(Potuk cümlesi tam oturmuş bu arada)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Çok iyi!İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneme bir ki deneme bir ki. Bazı bilgisayarlarda gözükmüyor altyazılar arkadaşlar o yüzden tekrar koyuyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum