..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Program değil ya, bildiğin notepad'de altyazı yazdımİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarika olmuş be. Elinize sağlık.
Bunu hangi programla yaptınız? Benim de elimde bazı görüntüler var da işlesem harika olacak.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Senkronizasyonu nasıl yaptınız videoya altyazıyı nasıl gömdünüz? Tıpkı UEFA'nın FB'ye şemsiyeyi gömmesi gibi uyumlu olmuş.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProgram değil ya, bildiğin notepad'de altyazı yazdımEn son poetricus tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 04:07.
Yorum
-
Tamamen manuel
Yani, saniyesine baka baka notepad'de yazıyosun. Başka herhangi bi film altyazısını açıp ordan değiştirerek de yapabilirsin. Videoya gömmek için normalde program gerekiyo ama youtube'un kendi altyazı özelliği var. Direk altyazı dosyasını yükleyince oluyo
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Çok güldüm.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençler az önce yaptım, öyle can sıkıntısı, çok bişey bulamadım ama sırf az eğleniriz diye.
Ellerinize sağlık... 
Hocam...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenkronizasyonu nasıl yaptınız videoya altyazıyı nasıl gömdünüz? Tıpkı UEFA'nın FB'ye şemsiyeyi gömmesi gibi uyumlu olmuş.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Çok teşekkür ederim, dostum hemen çalışmalara başlıyorum. manuel gömmek de ayrı bir zevk veriyordur herhalde. Yanlış anlamayın altyazıyı kastettim.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen manuel
Yani, saniyesine baka baka notepad'de yazıyosun. Başka herhangi bi film altyazısını açıp ordan değiştirerek de yapabilirsin. Videoya gömmek için normalde program gerekiyo ama youtube'un kendi altyazı özelliği var. Direk altyazı dosyasını yükleyince oluyo
Yorum
-
Teşekkürler, beğenildiyse ne güzelİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güldüm.
Ellerinize sağlık... 
Hocam...
Yorum
-
Yok ben çizmedim. Eski karikatür dergülerinden bir kapak. Bana sadece şoplamak kaldıİlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen mi çizdin bunu abi, eline sağlık
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Haha evet veriyor, yani yazıyı evetİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok teşekkür ederim, dostum hemen çalışmalara başlıyorum. manuel gömmek de ayrı bir zevk veriyordur herhalde. Yanlış anlamayın altyazıyı kastettim.
Yorum
-
-
Arada düzeltiyodum acaba o yüzden mi? Bi arkadaş da aynısını demişti, tekrar dener misin?İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende alt yazı gözükmüyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum