Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dalga Geçmek Serbest!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yıldırım kararın ardından bir şiir ünler:

Altın yüzüğüm benim,
    Yandı büzüğüm benim,
    Alengirli işlerim;
    Oldu kördüğüm benim...

BİTMEZ...

Yorum

• Güce alışıp düşüncesizce kulluk edenler, gerçek adaletle yüzleştiklerinde ortalığa koyun boku gibi saçılırlar.
      şike şike adalet mahluklar şike şike !
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biliyordum işte biliyordum...
        ahahaha süper çalışma..

Yorum

• UEFA kararı sonra Yeni Zelandalı TS taraftarından Aziz Yıldırım'a mesaj:

Yorum

• Öyle bir koyduk ki kanırta kanırta...

Yorum

• Nyon'daki duruşmadan sonra Şekip; "Bir önyargı vardı, onu yıktık."

Duruşmadan önce UEFA DK Üyeleri; "La acaba bunlar temiz olabilir mi?"

fbliler'in savunmasından sonra UEFA DK Üyeleri; "Yok la bunlar harbi hırsız! Yapıştır fazladan bir yıl daha yapıştır. Hııaaaa!"
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• UEFA koydumu KOCAMAN KOCAMAN MUAHAHAHAHAA

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nyon'daki duruşmadan sonra Şekip; "Bir önyargı vardı, onu yıktık."

Duruşmadan önce UEFA DK Üyeleri; "La acaba bunlar temiz olabilir mi?"

fbliler'in savunmasından sonra UEFA DK Üyeleri; "Yok la bunlar harbi hırsız! Yapıştır fazladan bir yıl daha yapıştır. Hııaaaa!"
                  iyiydi bu.
                  Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                  sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi lutfen ozelden at cok lazım bu karikatur.
                    Mümkün değilidu Kupamız gelip te sapları ellerinde kaldıkları gün
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mümkün değilidu Kupamız gelip te sapları ellerinde kaldıkları gün
                      Sen mi çizdin bunu abi, eline sağlık
                      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• FB yönetimi karara tepki gösterdi:

Yorum

• Flaş Flaş Flaş:
                          UEFA kararını aklanma zanneden FB taraftarı sokaklarda timsah yürüyüşü yapmaya başladı.

Yorum

• UEFA'daki önyargıyı yıkıp cezasını yükselten fbliler tahkime gitmeye hazırlanıyor. Hadi inşallah
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• UEFA: 2+1 yıl ve Trt payı.

Aziz Yıldıvım: Bana Tvt payı denmedi avkadaş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Amk gazetsinin yarınki manşeti: Fenev asıl şimdi şike oturdu...!!!
                                ''Zalimlere evladım dahi olsa merhamet etmem''

| Yavuz Sultan Selim |

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X