Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dalga Geçmek Serbest!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorumsuz
Tarla bir şeydir, nasıl söyleyeyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani. 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı. Ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan‘a gidiyordu. Her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var ‘hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın‘, Tamer beye söylüyorum ‘ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?’ diyorum. Camiye gidiyor, Eyüp Sultan’a kurban kesmeye.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Böyle bir sey yok gözümden yas geldiİlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumsuz
Tarla bir şeydir, nasıl söyleyeyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani. 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı. Ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan‘a gidiyordu. Her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var ‘hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın‘, Tamer beye söylüyorum ‘ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?’ diyorum. Camiye gidiyor, Eyüp Sultan’a kurban kesmeye.

Yorum
-
Uşaklar şampiyonluğumuz tescillenip hakkettiğimiz kupamızın geldiği gün yayınlıcam bu karükatürü ama çok soran oldu nedir diye flulaştırıp koyayım dedim
Kupamızın geldiği güne netini yayınlamak nasip olur inşallah 
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum