Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho’nun bonservisini başkanımız karşılıyor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'den gelen para kesinlikle stad inşaasında kullanılmalı.
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Yalandır arkadaş.Bizim başkan yalanıda bol boş vaadide....

Yorum

• herkes biliyor elbette albayrak madem o kadar trabzon sevdalısı zamanında kulup limanı alacakken tayyip abisini araya sokup limanı kendine mal etmez trabzonsporuda insanların cebine bağımılı olmaktan kurtarırdı.bazı arkadaşlar hala albayrak hayalleri görmeye devam etsinler madem öyle tekke satılır satılmaz nasıl hemen marcelinyoyu aldık transfer sezonu başlıyalı birbuçuk ay olmuştu albayrak bu kulube ismini duyurmaya gelmiştir
        beceri istanbulda iş konusunda millete kök söktürdüğü gibi futboldada
        kök söktürmesidir.BİZherşeyin farkındayız bu takımı şampiyon yapsın o zaman
        bu sözlerimizi geri almasını da biliriz o zamana kadarmeşrudur bu sözler .Öyle
        iki proje mühendisine ve firmasına 50 bin dolar verip gelip trabzonda gözükün
        millet biraz durulsun planlarıyla yürümez bu iş.BURDA SÖYLÜYORUM O STADI YAPACAĞIM LAFLARI SAFSATADIR NEFRETT ETTİĞİMİZ FENER BİLE PARÇA PARÇA YAPTI BU STADI BEN İNAN MIYORUM BU SAFSATALARA.YAPTA GÖRELİM !başkansan yapacaksın seçimde söz vermeyle bitmiyo trabzon seni getirdiği gibi YOLLAMASINIDA BİLİR.BİŞEY DAHA VAR MADEM BU KADAR GÜCÜ VAR VE YIKIP YENİDEN YAPACAĞIM DİYOR KARAYOLLARININ YANINDAKİ ARSAYIDA DOLDURUP TRABZONSPOR TESİSLERİNİ BURAYA TAŞIR VE BU SAYEDE TRABZON HAVALİMANIDA GEREKLİ BÜYÜKLÜĞE KAVUŞUR.Büyümek bu şekilde olurarkadaşlar bundan daha büyük konu ise şu sahil geçiş yolunda oluşan büyük ve düz arazi birilerine peşkeş çekilmeye çalıçılıyor.O arazi trabzonun ve trabzonsporun kurtuluşudur.O bölgeye en az 8(SEKİZ) çim saha yapılabilir ve altyapı şaha kalkar.
        SON OLARAK BUNLAR TABİKİ HAYALDE KALICAK FARKINDAYIZ AMA NE YAPALIM GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X