Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımın ilk yarıdaki futbolu özellikle gole kadar olanını beğendim şahsım adına o bolümde iyi oynadık hazır bir yattara be akyelin girmesi işleri yoluna koyar maçta bende hayal kırıklığı yaratan bazı oyuncular oldu

1 ufukhan ( özellikle gökhan karşısında ezildi )
    2 szymek
    3 Gökdeniz
    4 sakatta olsa Yattara

maçın yıldızıysa tabiki MARCELİNHO ydu

Yorum

• olamaz böyle birsey!!!!!

61 yasindaki annem bile mactan sonra "Fatih Tekke´siz bu kadar" dedi!!!!

biraz basit aciklama,ama gercek payi yüksek!!!

Marcelinho ve Fatih Tekke!!!! nasil olurdu?
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımın ilk yarıdaki futbolu özellikle gole kadar olanını beğendim şahsım adına o bolümde iyi oynadık hazır bir yattara be akyelin girmesi işleri yoluna koyar maçta bende hayal kırıklığı yaratan bazı oyuncular oldu

1 ufukhan ( özellikle gökhan karşısında ezildi )
        2 szymek
        3 Gökdeniz
        4 sakatta olsa Yattara

maçın yıldızıysa tabiki MARCELİNHO ydu
        bence szymek kötünün iyisiydi

Yorum

• Yine korktuğum tedirgin olduğum eksiklikler kendisini gösterdi.
          Sen sezon bitiminde transferlerini yapamazsan, elin dandik takımları ile
          hazırlık maçlarında futbolcularını sakatlarsan, deplasmanda iyi bir tempo tutmuş
          Kayserispor’a mağlup olmanız kaçınılmaz. Özellikle Kıprıs apoel maçı öncesi
          bu vaziyet paramparça bir Trabzonspor demek oluyor.

Oyun kadrosu oyun kurgusu çok yanlıştı. Zaten maç öncesi Lazaroni’ninde laf gevelemeleri beni endişelendirmişti. Neymiş akıllı futbol oynatacakmış. Gördük çok akıllı idiler maşallah.
          Kalemizde Dandik bir kaleci.. Defans eksik. Forvet eksik orta saha da oynayanlarda bu gün tamamen kötüydüler. Özellikle Szimek (simkovyak) bence en kötüsüydü. Yerli yenilerden
          Musa mücadele eder gibi göründü ama kopuk mücadele ayağa isabetli pas veremedi. Kısacası berbattı. Marcelinho ilk devre sahanın her tarafında çok koştu yıprandı sonunda onunda dili
          dışarı sarktı.

Koskoca Trabzonspor’da 3. lig oyuncusunu forvet yapıp şampiyonluğa oynamak gibi hayalcilik akmaklığın en daniskasıdır. Geçen sene Gs maçında Tolga’ya yazık edilmesi gibi şimdide Cem’e yazık oldu. Tamamen etkisizdi. Bu oyuncu as futbolcular oyunda öne geçer galibiyeti garanti ettiği bir skora ulaştığında sahaya sürülür ilersi için hazırlanır pişirilir. Bizimkiler de pişmemiş aşı yemeğe çalışıyorlar. Geçen sezonun bitiminde tüm taraftarlarımızla ah ettik
          öneri yaptık tedirginliğimizi dile getirdik. Lüzumlu transferler zamanında yapılmalı diye.
          Kurtlar sofrasına çoluk çocuk topladılar bir sürü. Bunlarla bir halt olmaz.

Bu günkü maç için ben olsam Marcelinyo’yu ortada oynatırdım.
          Forvette de Ömer Rıza Ersen Martin E. Martin kadroda yoksa Umut’u oynatırdım.
          Cem ile bu iş sakata geldi. En önemliside çocuğa yazık edildi. Ben bunların ahmak kafasına
          ne desem. Dünyada bir çok kulüp çalıştırmış Brezilyalı Hoca bunları düşünemezse ben bu hocanın aklından endişe ederim.

İkinci devrede bir yamuk şut çekebildiği için Trabzonspor’u ve Umut’u kutluyorum.
          Trabzonspor’u sahada ezdikleri için Kayserispor’u tebrik ediyorum.
          Anlayabilene bu ders olsun vakti vaktine zamanında yani.

Sahalarda mücadele verebileceğine inandığım futbolcularımız;

Kaleci…..?, F Akyel, Stepanov, Erdinç, Celalettin (Yedekleri; Çağdaş, Ufukan ?????)

Hüseyin, Szimek, Gökdeniz, Yattara.. (Yedekler; Musa ve Hasan Üçüncü).

Marcelinho ve Ersen Martin (Yedekler Ö.Rıza, Ufuk Ve Cem)

Buradan belli oluyorki aslarımız sakat veya cezalı olduğunda yerlerini doldurur
          kaliteli yedeğimiz yok.!!!
          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
          .

Yorum

• bu arada fenerbostan 6-0 ERİMİŞCİYES sevinselermi üzülselermi

Yorum

• şenol hoca gitti ne oldu ? vahid gitsin dediniz ne oldu ? şimdi lazoroni için başladık lazaroni gitse ne olcak ? sümer gitsin dedik ne oldu? aktuğ gitsin dedik ne oldu ? albayrak gitse ne olcak yeni gelen de hemen gitsin diyecez? bu olayların sonucunda ne oldu trabzonspor her seferinde geriye gitti bizim bu zihniyetimiz değişmediği sürece hiç bişe olmayacak traftar olarak hiç mi suçumuz yok ? az sabırlı olmamız lazım kaç senedir lige iyi başladık da ne oldu yine hüsran bu sene kütü başladık diye hemen ümitsizliğe kapıldık LÜTFEN DESTEK OLALIM !

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ????????????????????????????
                ooooooooooooooooo işimiz var ya hemen başladınız????????
                lazoroniyi nerdenm tanıyosunda gelir gelmez bu sezon senin için bitti??? bende herşeye kızıyorum ve kızmayada devam edecegim ama bu senin dedigin gibi degil çünkü böyle olmaz evet bu takıma bi forvet bi orta saha lazım sonra eger bu takım yapamıyosa demekki biz AHMAK TAKIMIZ.......
                arkadaşım bir hocayı tanımak o kadar zor bir iş değil.hele kariyerinin sonlarına gelmiş bir hocayı.google da bir arat,bugüne kadar yaptıkları sana ışık veriyorsa amenna.bana vermiyor.bu yaştan sonra da hocanın değişmesini beklemiyorum,lazaroniye sihirli bir değnek değeceğini ve birden kupalar kaldıracak bir hoca olacağına inanıyorsan diyecek bir şeyim yok.zaman kimin haklı çıkacağını gösterir.
                inşallah ben yanılırım.burada,futboldan hiç anlamıyorum,lazaroni çok iyi bir tercihmiş bize yıllar sonra şampiyonluk getiren bu hocayla uzun yıllar anlaşma yapalım diyecek kadar da trabzonsporluyum ama dediğim gibi umudum hiç yok...

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim szymek beklentilerim daka fazla o yüzden bende hayal kırıklığı yarattı tam ken mevkisi iki ön liberodan biri daha fazla sorumluluğu üstüne almasını beklerdim hüseyin atakları kesiyor onunsa oyunu yönlendirip takımı atağa kaldırması gerekirdi

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düşüncelerimin çoğunu Savaş aktarmış, sağolsun yükümü hafifletti :-) Bu maçta şartlar gereği zaten iyi oyun beklenemezdi. Ama iyi oynamadan da maç kazanıldığı için belki onu yapabiliriz diye umutluydum olmadı. Önemli değil, bu maçtaki mağlubiyet çok da abartılmamalı. Asıl önemli olan Apoel maçları. O maçları geçmeliyiz ki takımın önü açılsın. Orada yaşanacak başarısızlık bizi çok etkiler. Aslında futbolda böyle olmamalı ama maalesef bizde böyle oluyor.

Maçtan sonra Ertuğrul Sağlam demiş ki, "2 yıldır ilk maçları TS kazanıyordu, bu yıl biz kazandık." 2 yıldır biz kazanıyorduk da birşey mi başardık? Bir de böyle başlayalım bakalım ne olur.

Kayseri'ye değinmek lazım. İnanılmaz bir hırs ve konsantrasyon ile oynadılar. Zaman zaman sertliğin dozunu kaçırmış olsalar da dirençleri çok iyi idi. Fİziki direnç açısından ligin en iyi takımı diyebilirim Kayseri için. Ama dediği gibi zaman zaman sertliği abarttılar. Bize karşı Cem Papila buna fazla ses çıkarmadı ama diğer maçlarda aynı hoşgörüyü bulamazlar. Eğer bu hırs, son zamanlarda Kayseri ile aramızda var gibi gösterilen anlamsız rekabetten kaynaklanmıyor ve her maç böyle olacaksa, Kayseri bu sezon lige daha da renk katar.Kayseri'nin zirveye oynaması beni sevindirir.

SOn yabancı hakkını da isabetli kullanabilirsek iyi olacak. Zamanla daha iyi olacağımıza inanlardanım ben de.
                    neden sevindiriyo anlamadım.adamlar her topa sakatlamaya gırdıler o uzun saclı ısmını unuttum sırf her topa taban gırdı aynı hareketlerı fener macında yapsın bak 10.dk. renklenmıyomu. bu takımların hırslı olmalarının sebebı taraftar ve yonetımlerındekı fenerlı bjklı ve gslılerın olması.oynarken kendı adlarına degıl dıger takımlar ıcın oynuyolar samkı.

daha once antep ve dıyarbakırda boyle oynamıstı ve yanlıs hatırlamıyosam bır macta fatıh sakatlanmıstı 2 yada 3 sene once.,

dıkkat edın sert demecler veren yonetıcıler kesın ıst takımının uyesıdır yada absurt konusan taraftarlar dıger takımları tutarlar.aynı olay kayserı forumdada vardı.maclar oyuzden sert gecıyo bıze karsı.sagolsun papıla yıen yaptı yapacagını ızldedı durdu tabanları.

gelelım oyuna
                    gecen sene olmayan bes oyuncu vardı sahada
                    çağdaş murat marcelınho musa cem
                    bu nerdeyse takımın yarısı demek,
                    bu takımdan ılk 1 ay bır sey beklemeyın.kazandıgımız puan veya puanlar kardır.ozellıklede bu kadar gec transferlerden.
                    apoel macları ınsallah ıyı gecer. takım zamanla oturacak ama ınsallah gec olmaz.marce yıldızında kostugunu goterdı bızlere bızımkıler olsa kıcını kaldırmaz beyzadeler adam basmadık yer bırakmadı.

Yorum

• bizim takımda hep aynı zAten fatihi satıp marselnyoyu aldılar onemli olan fatih varken marselınyoyu almak ama yokkk..öyle yaparsak şampiyon olurduk şimdi fatihi satıp marselınyou aldıkyaaa dengeyi bozmadık ligi yine böle 2 3 4 gibi biyerde bitircezz dengeyi hiç bozmuyoruzzz..aurellioyu satmıştık yerine fatih yattara falan gelmişti o aralar bidaaki sene aurreliyoyu satmasak şampiyon olurduk dmeiştik...geçen sneede tolgayı satmasak şampiyon olma ihtimalimiz yüksektiii..busene de fatihi satmasak marselınyoyla iyi ikili olurlardı ...ama mesek masaklarla dolu senelerr..dahan ck geçecek böyl yönetimler geldikçee...şampiyon falan olamayız biz...elalemin attıgı gol sayısının yarısı kadar şu bile çekmemişiz bee..bırakın golü bırakın kaleyi tutmayı kaleyi tutmayan şutumuz bile birilerinini attığı golden az...böyle mi şampiyon olcazzz ewt güneş batıdan doğduğu zaman yerle gök birleştiği zaman...kötülerin gittiği zaamn tüm dünya müslüman olduğu zaman ..israfilin borusu öttüğü zaman!!!!!!(!)(!)(!)(!)(!)

Yorum

• Fatih tekke trabzonspordan büyük degildir kimse degişilmez değildir seneye bedelsiz gitseydi ne olcaktı fatih gitti artık vahlanmanın zamanı degil destek olma zamanı

Yorum

• Bİrİsİ Lazaronİ Defans Oynatiyor DemİŞtİ
                          HakliymiŞ
                          HÜcum İzleyemedİk
                          mARCElinyo yu forvette oynatamayacağımıza göre umut ile ersen veya umut ile cem i oynatmalıyız.
                          TÜRKİYENİN EN İYİ FORVETLERİ SIRALANIRSA BİZİM TAKIM LİSTEDE AŞAĞILARDA YER ALIR..
                          BEN NE YAPACAZ BİLMİYORUM ÇOK KARAMSARIM
                          !!!!!!VE KİMSE ÇIKIP DA ELEŞTİRMESİN BENİ !!!POLİANNACILAR ÇOK BU SİTEDE
                          Bİ DE FATİH 2 TANE KLAS OYUNCUNUN YANINA GİDİYOR BİZİM TAKIMDA FORVET KALMIYOR..BU NASI TERSLİK . ZENİTİ TUTACAK ÇOK ARKADAŞ VAR BU YIL RUSYA LİGİNDE AMA...BEN KIL OLDUM ZENİTE ADAMLAR FORVETİ ÜÇLEDİ BİZDE SIFIR
                          En son hakancan tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 23:36.
                          Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
                          DAHA İYİSİ YOK
                          ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bencede szymek takımın en kötüsüydü.ona verilen görevleri yerine getiremedi.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• bu takımdan bi halt olmaz, marcelinho döktürdü ama ne yapsın 2. lig topçularının olduğu kadroda, cem ufukhan musa umut teeeeey kimlere kaldık

Yorum

• Birde şunuda eklemek istiyorum arkadaşlar.
                                Bizim takımda fizikli oyuncu sayısı da yok denecek kadar az.Zaten fiziği olanlarda bir işe yaramıyorlarya örneğin yeni Captan. Futbolcular biraz da fizikli olmalı.
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X