Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Coca-Cola U18 Elit Ligi ŞAMPİYON| Trabzonspor 4 - 2 şikebahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son yillarda alt basarili alttakimlar belli zaten Türkiyede.Biz,bjk,sikebahce,Bursa,Genclerbirligi.Arasira Ankaragücü.O kadar.Ege tarafi potansyeli kualanamiyor.Bir Buca vardi biraz gecen seneler birde Altinordu geliyor ama o da Buca ile baglantili.Önemli olan o basariyi yukari tasimak.1461 ile bu mümkün.

Dünkü mac.Ofansta arasira takim oyunu oynandi ama cogu top öne vuruldu ve forvetler kapip direkt gol posiyona girdi.Defans iki takimda da kötüydü.Kaleciler de altseviye di.Bosuna iyi demeye gerek yok.Bizimki habire topu öne dogru yumrukladi.Devam ederse daha iyi olmali yoksa en fazla 3.ligte veya BAL da oynar topa devam ederse.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 01.06.2013, 18:06.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• özkan sümer ayrılmasa iyiydi.
      • Memento mori

Yorum

• Helal olsun uşaklar Helal olsun sizlere ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• TFF sayfalarini biraz inceledim vakit buldukca. U18 sampiyon takimdan 2 oyuncumuz anca milli olmus bu sezon, yanlisim varsa lütfen düzeltiniz. Niye,nerde,nasil,ne kadar oynamislar bilgim yok.

Bu böyleyse Özkan Sümer`i bu konuda devamlilik acisindan elestiririm. Genel koordinatör, TS`de her mevkiide bulunmus ancak Trabzon ve Türkiye disinda bir faaliyet yok (varmi ?). Uluslararasi Turnuvalara katilmamiz gereklidir eger Altyapidan adam gibi oyuncularin yetismelerinde verim almak istiyorsak. Ne kadar önem verirsek o kadar iyi.

Herhangi bir Trabzonspor Genc takiminin bir Dortmundla bir Milanla bir Ajaxla bir Barcelonayla oynamisligini bugüne kadar duymadim, görmedim. Gidemiyorsan kendi turnuvni kendin düzenle, geleneksel hale getir burdaki köy takimlari bile Real Madrid, Galataasray, Schalke, Ajax vb ile kendi sahalarinda mac yapabiliyorlar, turnuva düzenliyebiliyorlar, kendimde oynadigim icin bunu anlamis degilim. Kimsebu kulüpler turnuvaya katilmaz veya ne gerek var demesin.
          Altyapiya önem veriyoruz diyorsak bunlari esgecmemiz mümkün degil.

Genclerimizi kutluyorum fakat altyapi yönetiminde citayi yükseltmenin zamani geldi.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• gençlerimizi tebrik ediyorum hepsi bu sene iyi işler yaptılar

Yorum

• Devamı seneye Kadıköy'de inşallah.
              1461 yaptı, esas uşaklar neden yapmasın?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X