Gökdeniz ve Duran Toplar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
süper betimleme,

Sonuçta kazara mazara atıyor arada bir. En azından Gökdenizden iyidir.
Ama sana katılıyorum. 3. ve hatta 4. bir isim şart.
Mümkünse Gökdeniz de Yattara'da uzak dursunlar Frikiklerden....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..Yorum
-
Ben katılmıyorum Yattara çok çok iyi demesekte hiç kullandırmamalıyız diyecek şekilde de kullanmıyor.. Şu anda çapraz pozisyonlarda en iyi ihtimal Yattara.. Cepheden görenlerde ise Çağdaş'tır.. Gökdeniz topa bile yaklaşmasın bence..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
bana kalsa trabzonda frikikçi yok!!ama yinede yattara atsin gokdenizden iyidir...YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
takımızda Frikikci yok hamiden sonrada hıc gelmedi bır fenere bakın ?? frikikcisiz bır sezon bıle gecırmıyor sampıyon olduklarındada muhakkak o fırıkcılerın katkısı yuzde 80 uzerınde
yattarada gokdenızde fırıkık kullanamıyor cagdas bıraz bodozlama vuruyor ama gene sert oldugu ıcın tercıh edılebılır sııze belkı komık gelecek ama bence suanda en ıyı plase frikik i barıs kullanıyor ınanmayan arastırsın
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"Yorum
-
Artık duran top derdi de kalmadı
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Böyle bir derdimiz kalmadı evet...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum