Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamamdır...

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya istediğimizi alırız, ya da UEFA ve feneri yıkarız. Net )))
      bir ipucu ver bari renktas... yakinmi güzel günler

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir ipucu ver bari renktas... yakinmi güzel günler
        Büyük olasılıkla yakın
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ynt: UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak

Bir arkadaşım da göndermiş, gönderirken niyeyse beni de Cc'ye eklemiş.

Platini ile aynı Cc'ye girdim ya ölsem de gam yemem.

Yorum

• yargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?

fener'e bir ceza geleceğini sanmıyorum şu aşamada

seçimler var, bir kargaşa istemez başbakan

başbakan'a rağmen fifa veya uefa ceza verir mi?
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Büyük olasılıkla yakın
              Adamı tahrik etme kardeşim.Yarın sabah işim var gücüm var.Sabaha kadar uyutmayıp bana mail attırtacaksın.

Yorum

Büyük olasılıkla yakın
                + bilip söylemeyen fenerli olsun
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?

Blatter geliyormuş yarın. Onu da Platini gibi tokatlayıp göndermesi muhtemeldir.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamı tahrik etme kardeşim.Yarın sabah işim var gücüm var.Sabaha kadar uyutmayıp bana mail attırtacaksın.
                    Yok renktaş, yat uyu dinlen yarın ve sonraki günler çok işimiz olacak.

Ama UEFA'nın feleğini döndüreceğimizi söyleyebilirim, hem de tam zamanında )
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      + bilip söylemeyen fenerli olsun
                      Birşey biliyorum yahut bilmiyorum demedim

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, çılgınlar gibi saldırmalıyız önümüzdeki 10 gün
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

Birşey biliyorum yahut bilmiyorum demedim

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, çılgınlar gibi saldırmalıyız önümüzdeki 10 gün
                        uefa , fifa herşeyin bilgisinde

hala ceza vermemişse bu art niyettir

bu art niyet başbakan'ın fenerli oluşu sahiplenmesi ile birleşince zero tolerance umut kalıyor
                        @tsmustafakemal

Yorum

• haberler kötü diyenler var... Allahim nolur, kiralim su zincirleri kuvvet ver...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?

Renkdasim, UEFA"nin yargitay kararini beklemesi diye bir sey yok. Mubarek UEFA'nin mubarek Disiplin Kurulu kararini bugune kadar veremeyince buyuk ihtimalle yine bizden, buradan dogmus bu yorum var sadece. UEFA, bu konuda bir karar verebilmek icin kesinlikle yargitay kararlarini bekliyor olamaz. En azindan resmi olarak boyle bir sey olamaz. Dikkat ederseniz UEFA da bugune kadar bu malum gecikmeye bir aciklama getirmeye calisirken asla ama asla "yargitay" lafini agizlarina almadilar.

Yorum

• Hadi hayırlısı bakalım...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renkdasim, UEFA"nin yargitay kararini beklemesi diye bir sey yok. Mubarek UEFA'nin mubarek Disiplin Kurulu kararini bugune kadar veremeyince buyuk ihtimalle yine bizden, buradan dogmus bu yorum var sadece. UEFA, bu konuda bir karar verebilmek icin kesinlikle yargitay kararlarini bekliyor olamaz. En azindan resmi olarak boyle bir sey olamaz. Dikkat ederseniz UEFA da bugune kadar bu malum gecikmeye bir aciklama getirmeye calisirken asla ama asla "yargitay" lafini agizlarina almadilar.
                                Yarın sizden telefon çalışmasında destek bekliyoruz,

Telefon ve fax mailden daha etkili, bugün mailde harikalar yarattık, yarın telefon ve faxda aynısını yapmalıyız.
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X