Tamamdır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bir ipucu ver bari renktas... yakinmi güzel günlerİlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa istediğimizi alırız, ya da UEFA ve feneri yıkarız. Net
)))
Yorum
-
Büyük olasılıkla yakınİlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ipucu ver bari renktas... yakinmi güzel günler
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
yargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?
fener'e bir ceza geleceğini sanmıyorum şu aşamada
seçimler var, bir kargaşa istemez başbakan
başbakan'a rağmen fifa veya uefa ceza verir mi?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Adamı tahrik etme kardeşim.Yarın sabah işim var gücüm var.Sabaha kadar uyutmayıp bana mail attırtacaksın.İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük olasılıkla yakın
Yorum
-
+ bilip söylemeyen fenerli olsunİlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük olasılıkla yakın
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak
Blatter geliyormuş yarın. Onu da Platini gibi tokatlayıp göndermesi muhtemeldir.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?
başbakan'a rağmen fifa veya uefa ceza verir mi?
Yorum
-
Yok renktaş, yat uyu dinlen yarın ve sonraki günler çok işimiz olacak.İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamı tahrik etme kardeşim.Yarın sabah işim var gücüm var.Sabaha kadar uyutmayıp bana mail attırtacaksın.
Ama UEFA'nın feleğini döndüreceğimizi söyleyebilirim, hem de tam zamanında
)
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Birşey biliyorum yahut bilmiyorum demedimİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ bilip söylemeyen fenerli olsun
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, çılgınlar gibi saldırmalıyız önümüzdeki 10 gün
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
uefa , fifa herşeyin bilgisindeİlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşey biliyorum yahut bilmiyorum demedim
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, çılgınlar gibi saldırmalıyız önümüzdeki 10 gün
hala ceza vermemişse bu art niyettir
bu art niyet başbakan'ın fenerli oluşu sahiplenmesi ile birleşince zero tolerance umut kalıyor@tsmustafakemal
Yorum
-
Renkdasim, UEFA"nin yargitay kararini beklemesi diye bir sey yok. Mubarek UEFA'nin mubarek Disiplin Kurulu kararini bugune kadar veremeyince buyuk ihtimalle yine bizden, buradan dogmus bu yorum var sadece. UEFA, bu konuda bir karar verebilmek icin kesinlikle yargitay kararlarini bekliyor olamaz. En azindan resmi olarak boyle bir sey olamaz. Dikkat ederseniz UEFA da bugune kadar bu malum gecikmeye bir aciklama getirmeye calisirken asla ama asla "yargitay" lafini agizlarina almadilar.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyargıtay 10 gün içinde karar vermeyeceğine göre fifa, uefa nasıl bir karar verebilir?
başbakan'a rağmen fifa veya uefa ceza verir mi?
Yorum
-
Yarın sizden telefon çalışmasında destek bekliyoruz,İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdasim, UEFA"nin yargitay kararini beklemesi diye bir sey yok. Mubarek UEFA'nin mubarek Disiplin Kurulu kararini bugune kadar veremeyince buyuk ihtimalle yine bizden, buradan dogmus bu yorum var sadece. UEFA, bu konuda bir karar verebilmek icin kesinlikle yargitay kararlarini bekliyor olamaz. En azindan resmi olarak boyle bir sey olamaz. Dikkat ederseniz UEFA da bugune kadar bu malum gecikmeye bir aciklama getirmeye calisirken asla ama asla "yargitay" lafini agizlarina almadilar.
Telefon ve fax mailden daha etkili, bugün mailde harikalar yarattık, yarın telefon ve faxda aynısını yapmalıyız.StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum