Yarın fifa başkanı Joseph Sepp Blatter başbakanla görüşmek için ülkemize gelecekmiş.2020 olimpiyatlarını konuşacaklarmış.Kaynak Sporx Buluşacakları yerde felan bir tepki versek güzel olur aslında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA, FIFA, CAS Üçgeninde Önemli Gelişmeler Olacak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dear Media Representative,
Thank you for contacting the FIFA Media Channel. We will respond to your request as soon as possible.
If you are contacting us regarding a forgotten Username or Password, please click on the link "Forgot User Id / Password" that appears on the Media Channel login page and follow the instructions on how to set a new password.
Thank you.
FIFA Media Channel
ayrıca bırkaç tanesi gönderilmedi diye mail geldi..biri de ofis dışındaymış:
auto cvp:=)
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
3 farklı adresten gönderildi emeği geçen herkese ve Ender abiye teşekkürü borç bilirim...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Bana bu adresten cevap geldi postmaster@fifa.org
Bu şekilde
chris.eaton@fifa.org
Die E-Mail-Adresse des Empfängers wurde im E-Mail-System des Empfängers nicht gefunden. Microsoft Exchange versucht nicht, diese Nachricht erneut für Sie zuzustellen. Überprüfen Sie die E-Mail-Adresse, und versuchen Sie, diese Nachricht erneut zu senden, oder wenden Sie sich mit dem folgenden Diagnosetext an Ihren Systemadministrator.
Yorum
-
Yollandı, İnşallah artık bu mailler bir fışkıya yarar
Yorum
-
Göndermeye devam
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
* Bismillahirahmanirrahim. ALLAH'ım sen yanımızda ol inşallah. Maili attım bu klüp için hayatını kaybedenler için duy sesimizi Rabbim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum