Ben bmn nin belirlediği bir adaya oy vermeye hazırım zaten bu yaşıma kadar hiç bir partiye oy vermedim ama trabzonspor benim kimliğim vatan benim için ben açık söyleyeyim 3 temmuz sürecinden sonra bu ülkenin bütün değerlerine küfrettim her şey boşmuş bu kadar karaktersiz bir ülkede yaşadığım için utanıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
AKP-CHP ve MHP'ye Tepki Gösteriyoruz...
Daraltma
X
-
AW: AKP-CHP ve MHP'ye Tepki Gösteriyoruz...
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor benim için milli takım ve ülke değerlerinden ülke siyasetinden vs çok büyüktür 3 temmuzda yapılanlardan sonra.. tabiki vatanseverliğim bir kenarda duruyor tamamen silmedik ama artık herşeye şüpheyle yaklaşıyorum ve şunu görüyorum bu ülkede pkklılardan bile bile değerimiz az.. beyaz türklerden 2. sınıf vatandaşlardan bile daha az değerli olduğumuzu zaten biliyordumda sıralamada pkklıların bile gerisine düşmek bana koydu ..yani sıralamada 5 veya 6. oluruz)))
3 partiyede oy vermem en azından 1-2 seçim kesinlikle vermem bu üçlü bana(bize) hayvan muamelesi yaptı, dalga geçti , aşağıladı..
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum