arkadaşlar bende atmaya devam ediyom adsl bozuktu onun için olmadı şimdi yeniden başlıyorum HAYDE KAZIM için devam
Hayde BMN, Maile Devam!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar ısrarla üstünde durduğunuz konu bizim için gerçekten çok önemli.Bende bi kaç tane mail gönderdim.Yanlız kaale alınmamamızın nedeni bence hep aynı mailleri göndermemiz.
Yani şahsen ben orda yetkili olsam açıyosun bakıyosun ayrı kişilerden hep aynı mail.Okumadan silerim sanırım.
Yanlış anlaşılmasın verdiğiniz emeğe sözüm yok.Sonuna kadar yanınınızdayım.Ama hani diyorumki herkez kendince bişeler yazsa gönderse en azından okunur gibime geliyo.Yorum
-
Orda oturan kişi ya da kişilerin görevi nedir?İşine gelen maile cevap vermek gelmeyeni görmemezlikten gelmek ya da düşünmek bile istemiyorum ama silmek mi?
Hiç sanmıyorum.Maillerin iş ahlakı çerçevesinde değerlendirildiğine inanmak istiyorum hala.Mutlaka bir cevap gelecektir.
HAYDE,DEVAM...Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"Yorum
-
Aynen katılıyorum sna... Arkadaşımızın demek isteiği şeyi de anlıyorum.Bi maili okumuştur bakmıştır hepsi aynı diğerlerini okumamıştır.Zaten hepsini tek tek okumaz herhaldeOrda oturan kişi ya da kişilerin görevi nedir?İşine gelen maile cevap vermek gelmeyeni görmemezlikten gelmek ya da düşünmek bile istemiyorum ama silmek mi?
Hiç sanmıyorum.Maillerin iş ahlakı çerçevesinde değerlendirildiğine inanmak istiyorum hala.Mutlaka bir cevap gelecektir.
HAYDE,DEVAM...
)
Ancak eys_61 in dediği gibi ve bence her mantıklı insanın yapması gerektiği gibi insan der ki,hani hiç okumadılarsa bile,"ya bu kadar yollamışlar bu mailin aynısından.Bari birine cevap yazayım da sussunlar daaa"
) Ha bunlarda o bile yok işte..İşin acı tarafı da bu zaten..
Devam!!!"Orada birisi farklı yürüyordur."Yorum
-
Tam olarak demek istediğim bu daha geniş bir kitle daha çok mesaj ama farklı mesaj mutlaka ses getirecektir arkadaşlar.Bende yanınızdayım.Kazım abi için.Yorum
-
Artık anca hafta sonu atacak vaktim olur bugünde yolladım ama umudumda kalmış değil artık yönetim bişeyler yaptı diyelim karşılık verecek taraftar kitlesine baksanıza sayın kaç kişi varız.
Tebrikler yönetim Tebrikler bizlere.
Bir farkımız yok aslında aynaya baksak göreceğiz38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Trabzonspor yönetimine,
Bu maili atmak için belki çok geç bile kaldik Trabzonspor taraftarlari olarak...Maili atma amacimiz belki hiç dikkat bile etmediginiz bir konuda sizi is basina çagirmak..Konu,Kazim koyuncu....
Kazim koyuncunun Trabzonspor sevgisini anlatmayacagiz size burada.Çünkü o öyle yogun yasiyordu ki bu sevdayi,istesek de anlatamayacagimiz bir sevdadir onunki...Ergun Atanin deyisiyle "ugruna secde edecek" kadar Trabzonsporludur o...
Bir arkadasimiz Hopaya gittiginde oradaki insanlarla konusrken,"Peki Trabzonspor ne yapti?" dendiginde kendimizi savunacak pek de bisey bulamadigindan bahsetti..
Kazim koyuncu için Besiktaslilarin pankart açtigini düsünürsek fazlasiyla da geç kaldik üstelik bu maili yollama konusunda...
Artik Bizim TRABZONSPOR KLÜBÜ olarak birseyler yapma zamnimiz geldi de geçiyor..Geçen gün Pumanin ürettigi formalra bakarken,arkasinda gol sevincimizin oldugu bi forma dikkatimizi çekti.Ve düsündük de,ayni sekilde arkasinda Kazim Koyuncunun fotografinin oldugu bi forma yapilamaz mi acaba? Futbolcularimiz maça o formalarla çiksa bisey mi kaybederiz yoksa?
Ya da her maçakanser arastirma hastanesi istegimizi belirten,kansere tepkimizi oratya koyan,Kazim Koyuncu'yu asla unutmayacagimizi belirten bir pankartla çiksak ne olur ki sanki? Sanirim geçen sene basinda önerilmis bu teklifsizlere,ama kabul edilmemis.Öyle yildönümlerinde internet sayfasinda "Saygiyla aniyoruz" demekle olmuyor bu isler...Artik net adimlar atsak?
Kazim koyuncunun ailesinin gözleri Trabzonspor dendiginde dahi dolu dolu oluyor..O güzel insanlara,Kazim koyuncu gibi bir trabzonsporluya böyle bir jesti çok görmeyeceginizi düsünüyoruz...
Özellikle forma ve pankartla.....?????
Saygilarimizla...
bende yolladım bunu inşallah dikkate alırlar yönetim bunu..Bir Gün Mutlaka!!Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum