Bir hesap iyi yapilmiyor galiba, bu adamin farzi mahal febeye 8 milyon ? ya satilmasi ile Bayern'e 4 milyon ? ya satilmasi arasinda bir fark yok.febenin bize o kadar para vermesinin sebebi rakibinin en öenli silahini alarak sampiyonluk yolunda iki adim öne geçmek.Aziz efendi için 8 milyon? filan para degil..Bize bunlar çok büyük miktarlar gibi geliyor.Bu arada Umut transferinden sonra Wanchope fazla gelebilir benzer stilde çok oyuncumuz olacakmis gibi geliyor sanki.Tabi Marcelinho alinacaksa.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik
Daraltma
X
-
Zeyyat Kafkas düsman olarak görmeyebilir ama gerçekte düsmandanda ötedir fener camiasi.Sampiyonluk için,kupa için her yolu mübah sayan sahada mücadelinin disinda her çesit mücadeleyide yapan bunuda saklamayan bir kulüp sadece rakip olamaz.
Ve bizleri düsman olarak görüp en etkili silahimizi elimizden almaya çalisan namertlere bu sekilde prim taninmamalidir.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kutoz
İlk olarak CeSS tarafından gönderildiTaraftar Fatih'in satilmasina tepki göstermiyor. Tabiki Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda çikarimiz varsa Fatih bir baska kulübe gidebilir.
Taraftar Fatih'in fener'e gitmesine karsi çikiyor. Buna bende dahilim. Ve arada oynanan gizli kapakli islere karsiyiz. Birileri çikip Fatih'e fener formasini giydirememeli. Taraftarin tepkisini ölçmek için bu konuyu sürekli gündemde tutup , taraftar yumusadigi anda Fatih'i fenere vereceklerdir.
5 Paragraf yazdim ama demek ki, iki paragrafta da anlatilabiliyormus. Eline saglik.
Sorun Fatih'in satilmasi degil arkadaslar. Elbette ki, kisiler kurumun üzerine asla çikamaz ve çikmamalidir da. Sorun, Sampiyonluk vaadiyle gelmis bir yönetim kurulunun, süper ligde sampiyonluk yarisinda en büyük rakiplerinden birisi olan X takima iki sezonda onca sakatligi ragmen 50'ye yakin gol atan bir futbolcusunu vermesidir.
Fatih'in yerine onun gibi kaliteli bir futbolcu alinmis olsa bile, insan bile bile rakibinin gücünü arttirir mi. Böyle bir stratejiyi ben açikça kabul edemiyorum.
Zeyyat Kafkas'ta bu noktada demeçlerine dikkat edecektir. Demogoji yapmadan, lafi evirip çevirmeden, tipki Asbaskan Hasim Sayitoglu gibi "Fatih Tekke defterini biz kapattik, onu Türkiye'de asla bir takima vermeyecegiz" demelidir. Böyle fb.dir, seker'dir gibi kelime oyunlari yaparak bir sonuca veremez.
Ben bu konusmayi dinlemedim, okudum sadece. Ama dün gün içinde bu haberi dinleyen fb.li bir arkadas, solugu yanimda aldi. "Basin sözcünüz, Fatih'i fb.ye verebiliriz dedi" Buyur buradan yak. Fb.li taraftarlar bu söylemden bunu anliyorsa, demek ki biz elestirilerimizde hakliyiz.
Yorum
-
lig tv muhabirinin tekke'yesordugu soru '' Nuri Albayrak fb de oynayacaksin derse gidermisin?''
Tekke'nin cevabi '' kulübün menfaatleri önemli''
TRABZONSPOR'un basin sözcüsü kulübün menfaatleri dediginde hain ilan ediliyor elestiri bombardimanina tutuluyor.Tekke kulubün menfaatleri dediginde kimsenin sesi çikmiyor.Zeyyat Kafkas'tan '' Tekke bizim Kaptanimizdir hiçbir sekilde Türkiye'de bir kulübe satmayacagiz'' demesini bekleyen arkadaslarin Fatih Tekke'den '' Ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim Avrupa hayalim var ama gerçeklesmezse mukavelemi uzatirim TRABZONSPOR'dan ayrilmam'' demesini beklememesi çok ilginç, çok sasirtici hatta hayretler içinde birakiyor kimse Tekke den ''gerekirse mukavelemi uzatirim'' dedigini duydumu ? benim duydugum ''bu sene gitmezsem seneye bedava giderim'' yani tehdit ediyor.Kaptana bak be.
Zeyyat Kafkas geçmisteki basin sözcülerimizin saçmaladiginin çeyregi kadar saçmalamadi suana kadar.
Yorum
-
2 Sene öncede imza attiginda gökdeniz daha genç ben genç degilim o mukavelenin heryeri dolacak demisti.Milli maçlarda felan izledigim kadariyla artik mafya babalari gibi sahada hareketler yapiyor .
Ortada dolasan haberleri masum çocuklar gibi izleyecegine o mafya mizacini bide medyaya karsi kullansa kavisli cevaplar yerine direk konussa bunlarin hiçbiri olmiyacak.Kendisini çok severim sahada sadece dolascagini bilsem gene bizde oynamasini isterim sayet gitmek istiyorsada gitsin ; görünen suki artik Trabzonsporumun deger olarak üstünde gibi görünüyor.
Ne fatihler geldi gitti o gider gene çikar , Ben sahsen sikildim TS den fazla fatih muhabetti yapmaktan.
Zeyyat Kafkasi seviyorum.Elçiye zeval olmazmis.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiBu ben fenerde oynamak istiyorum ..fenere satin beni manasina gelmiyor sanirim ..
Iste sen anlam çikarmak zorunda kaliyorsun.
Sorunda burdaya.[img]smileys/smiley2.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak sevgi tarafından gönderildi
kimse Tekke den ''gerekirse mukavelemi uzatirim'' dedigini duydumu ? benim duydugum ''bu sene gitmezsem seneye bedava giderim'' yani tehdit ediyor.Kaptana bak be.
Bunu nereden duydugunu açiklarmisin. Sana mi söyledi Fatih Tekke bunu.
anlayabilene, at gözlükleri takarak savunmayanlara.Tebrik ediyorum koskoca paragraftan cimbizla çekip çikardiginiz için digerleri isinize gelmedi dimi.''Mukavelem bitiyor bu sene gideyim kulübe yararim olsun'' diyen birisi ne demek istiyor acaba.
Yorum
-
kutoz
İlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi
Trabzonspordan kimler satildi öyle buda satilir eger takima fayda kazanilacaksa fatih satilsin nasil olsa sözlesmesini uzatmayacak en iisii satilmali eger tabii kendisi kalmak istemezse...
Nereye satilsin? FB.ye mi? Bu cümleler havada kaliyor böyle. Nereye satilmasini istedigini de yazarsan, düsüncelerini anlamis oluruz.
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi
Trabzonspordan kimler satildi öyle buda satilir eger takima fayda kazanilacaksa fatih satilsin nasil olsa sözlesmesini uzatmayacak en iisii satilmali eger tabii kendisi kalmak istemezse...
Nereye satilsin? FB.ye mi? Bu cümleler havada kaliyor böyle. Nereye satilmasini istedigini de yazarsan, düsüncelerini anlamis oluruz.
Tartisaya katilmak istemiyorum da suan aklima gelen ogün,apdullah, küçük orhan.
Satilmasini kimse istemez ama bize yeterince emek verdi gitmek istiyosada saygi duymak gerek diyorum,nereye gittigi önemli dersen gene insanin aklina türkiyede bir takima gitmesin demek geçiyor.
Hepsi varsayim olmasida en kötü kismi[img]smileys/smiley7.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi
Herkez düsüncelerini tabiki beyan etmeli fakat Fatih Tekke meselesi öyle iki satirla izah edilicek bi konu degil,yorumunun devamini bende bekliyorum.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
KAPTANIN kesinlikle ama kesinlikleyurtiçine satilmasina karsiyim !!
ama bu konununda isitilip isitilip gündeme getirilmesinden de sikildim artik[img]smileys/smiley7.gif[/img] tam konu kapatiliyo birileri çikip verebiliriz diyo yada gazeteler artik surda yada burda diye haberler yapiyor. bu nabiz yoklamaktan baska birsey degil tansiyon düsürülmeye çalisiliyor [img]smileys/smiley7.gif[/img]
yönetim yeter artik [img]smileys/smiley7.gif[/img]tavrini net olarak ortaya koy !!
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum