hocam zaten akli basinda bi yöneticimiz olmadiki zaten son 20 senedir[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik
Daraltma
X
-
Bu Zeyyat Kafkastan ben de kil kapiyorum. Adamin Fatihle bir sorunu varmis gibi geliyor bana, daha önce Fatihin yaptigi bir açiklamayida ki...ndan anlayip Fatihi kamuoyunun önüne sürmüstür.
Var bisey bunda bence , var.[img]smileys/smiley13.gif[/img]Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi
umut transfer edildi... kostarikali golcüylede anlasilmis deniyor.kesin degil ama öyle deniyor...
acaba diyorum tekke yi sattilarmi.ortamin yumusamasinimi bekliyorlar açiklamak için.
ya istanbul basinini geçtik... kostarikaliyi aldigimizi kim dedi? arkadasin biri "son dakika" basliginda yazdi ki su adami seyredin. birden bire herkes bu adam hakkinda yorum yazdi. "fatih ile beraber iyi olur","umutu aldilar 3.forvet gereksiz..." ortadafol yok yumurta yok biz transfer yaptik... pes dogrusu...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildiİlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi
umut transfer edildi... kostarikali golcüylede anlasilmis deniyor.kesin degil ama öyle deniyor...
acaba diyorum tekke yi sattilarmi.ortamin yumusamasinimi bekliyorlar açiklamak için.
ya istanbul basinini geçtik... kostarikaliyi aldigimizi kim dedi? arkadasin biri "son dakika" basliginda yazdi ki su adami seyredin. birden bire herkes bu adam hakkinda yorum yazdi. "fatih ile beraber iyi olur","umutu aldilar 3.forvet gereksiz..." ortadafol yok yumurta yok biz transfer yaptik... pes dogrusu...
ne demek istedigini anlayamadim.sahsen anlamakta istemiyorum.illa birilerinin yazdigi seyleri alip karsi bir görüs idda etmek zorundami bu bmn milleti.
benimkisi sadece bir varsayim.... he kesin böyle böyle oldu mu dedik.
ya allahini seven benim yorumlarima begensede .karsi çiksada alinti yapip yorum eklemesin ya.herkes kendi yorumunu yapsin.N e K ö T ü !
Yorum
-
Kafkasin burda hic bir sucu yoktur, bunlari kafkas demiyor, baskanimiz bunlari kafkasa diyor ve kafkasta kamaoyuna sunuyor bu onun görevidir elestirilerecek kisi varsa oda nuri albayraktir, ama bunlar gecmis olay bu konu hakkinda birdaha konusulmasin yaa, bitti fatih gitmiyor daha ne uzatiyoruzki konuyu anlamadim.
Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin
Yorum
-
"Trabzonspor'un menfaati geregi" diye baslayan her cümlenin altina imza atarim. Trabzonspor'un menfaati gerektiriyorsa Fatih kimdir, Hami kimdir, Abayrak kimdir, ben kimim?
"Fatih'in satilmasi hiç bir suretle Trabzonspor'un menfaatine olmaz" diyorsaniz eyvallah. Katilmam, ama saygi duyarim, nihayetinde bir görüstür. Ama Trabzonspor'un menfaatine de olsa Fatih ya da bir baskasi asla satilamaz diyorsaniz orda bir tuhaflik var. Amaç daha iyi bir Trabzonspor, araç da futbolcular, bizler, kisilerdir. Araçlar amaç oldu mu da çözülmesi güç sorunlar çikar. "Trabzonspor'un menfaati için gerekirse satilir" cümlesinde hiç bir tutarsizlik, mantiksizlik göremiyorum. Trabzonspor'un menfaati geregi Fatih de satilir, baskalari da. Ayni menfaatler geregi kongre üyeleri de gerekirse yönetimi satarlar.
Bütün bunlar bir tarafa, Kafkas'in bir basin sözcüsü olarak geçmis yönetimlerdeki basin sözcülerinden çok daha az ortada görüldügünü düsünüyorum. En azindan su ana kadar.
Yorum
-
Taraftar Fatih'in satilmasina tepki göstermiyor. Tabiki Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda çikarimiz varsa Fatih bir baska kulübe gidebilir.
Taraftar Fatih'in fener'e gitmesine karsi çikiyor. Buna bende dahilim. Ve arada oynanan gizli kapakli islere karsiyiz. Birileri çikip Fatih'e fener formasini giydirememeli. Taraftarin tepkisini ölçmek için bu konuyu sürekli gündemde tutup , taraftar yumusadigi anda Fatih'i fenere vereceklerdir.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Baskan da biliyo ki eger böyle bisey olursa yani fatih fenere satarsa
bu taraftar o klübü adamin basina yikar.Aninda istifa ettirirler
adama.O kadar dediler "satmiyoruz" diye ardindan kalkip fener e
satarlarsa koltuklarinda degil TRABZON da duramazlar.En iyi adamini
en ezeli rakibine kaptir sonra sampiyonluk bekle.
DELIKANLI olan ADAM olan SATSIN FATIH i de
görelim.Alnindan öpecem buna cesaret edeni.MİMOZA
Yorum
-
Zeyyat Kafkas'in açiklamlarini bazi arkadaslar yanlis anlamis... Memorial Ayin 11 Altin Adamlari ödül töreninde konustu dedigi sudur... Fatih Tekke'yi kesinlikle birakmay düsünümüyoruz. Önümüzde büyük hedefler var Fatih'e ihtiyacimiz var dedi. Ardindan da sunu söyledi Trabzonspor kisilere muhtaç bir kulüp degildir Trabzonspor'un çikarlari dogrultusunda Fatih'i Fenere'de satariz sekerspor'a da... Nedir bu çikarlar peki... Ikinci Baskan Ibrahim Haciosmanoglu Fatih Tekke transferi için ne demisti. Fenerbahçe Fatih'i almak istiyorsa Anelkaya verdigi fiyatin iki katini vermesi gerekir, bu da 32 milyon eurodur... Trabzonspor'un çikari budur... Sanirim tvlerFatih'î fenere veririz açiklamalarini kesip vermisler... Su anda Trabzonspor'un yardimci hocasi zamaninda 22 milyon liraya Ankaragücüne satilarak kulüp iflastan kurtulmustur ve o adam simdi bizim yardimci hocamizdir. Yöneticiler kendisine gelip durumu anlattiklarinda içi kan aglasada kulübümün çikarlari bunu gerektiriyorsa seve seve giderim demistir... Tabi su anda Trabzonspor'un böyle bir durumu yok fakat Trabzonsporluluk budur... Bu gün varsin yarin yoksun ama Trabzonspor her zaman bakidir ve bu kurumun daha da güçlü olmasi için çikarlari nelerdir hemen hemen bellidir...
Artik futbolcular kendilerinin vaz geçilmez olduklarini düsünmemeleri için bu tip açiklamalar bence çok yerinde... Fatih'i almak isteyen bassin parayi alsin Anelka'ya 16 milyon avro veren Fatih'e 32 milyon avro verirmi bilinmez [img]smileys/smiley4.gif[/img]Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Sn: Baskanimiz ve çok sevgili yönetimdeki abilerimiz!
Bu yazimi çok uzatacak degilim . Sn: Zeyyat Kafka'in FATIH TEKKE için söyledigi üstü kapakli fenere de sekerede sözü üzgünüz ama canimizi sikti biraz .Sanirim anlamak istemiyosunuz . FATIH SULTAN TEKKE miz eger fenere satilisa bu kendi elinizle ipinizi çekmeniz manasina gelir. Lütfen bunun farkina varin . SULTAN bu takimin herseyi .Avrupa disinda bir takima satilmasi (ki özellikle fenere ) infial yaratacaktir.. 6 Mayis 2005' teki 30 bin kisilik yürüyüs abartisiz 100 bin kisi ile tekrarlanir ..
FATIH SULTAN TEKKE TRABZONSPOR 'UMUZUN DEGERIDIR , SEREFIDIR,ONURUDUR ,GURURUDUR..HERSEYIDIR
FATIH SULTAN TEKKE TRABZONSPOR'UMUZUN O KUTSAL FORMASI ALTINDA DAHA BIR ÇOK ÖDÜL ALACAKTIR..AMA SADECE BORDO MAVILI RENKLERLE..
Saygilarimla ..Umarim FATIH i fenere satarak hayatinizin en büyük hatasini yapmazsiniz...
info@trabzonspor.org.tr.... adresine yollanmistir[img]smileys/smiley7.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum