Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeyyat Kafkas Dikkatli Konus Artik

Geldigi günden beri hiçbir hayirli lafini duymadim agzindan sayin basin sözcümüzün , pot üstüne pot kirip duruyor kendileri ,dünde memorial hastanesinin düzenledigi ödül töreninde gene beni sasirtmayan açiklamalarda bulundu , kadromuz siskin yildiz oyuncularla görüsüyoruz ama önce kadroda yer açmamiz lazim bunu geçtik hadi türkiyede hiçbi kulüp düsmanimiz degil rakibimiz diyor sayin Kafkas bize akil ögretiyor sanki ,ve ekliyor kendileri Fatih dahil kulübün çikarlari varsa satilabilir diyor hala deli oldum izleyince , adamlar 2 haftadir gazetelere kapak yaptilar Fatih'i ezik formasi giydirdiler sen nerdeydin diye ozaman sorarlar adama sayin Kafkas senin görevin nedir merak ediyorum dogrusu bise ögrenmisler klübün çikarlari kulübün çikarlari diye ama ögrenememislerki çikar hersey degil kulubün serefi en öncelikli olmasi gerekendir ve Fatih Sultan Tekke'de bizim serefimiz olmustur ve üzülerek söylüyorum camidan baski yemeselerdi bu zihniyet Fatih'i eziklere verecekti ama bizler oldugu sürece bu zihniyet bizi teslim alamiycak.
    DOZER CEMİL

la emre sakin ol darlanma...iyi adamdir zeyyat kafkas )

Yorum

Ya daha camianin degerlerini bilmeyen adamlar yönetici oldu basimiza gelde darlanma.
      DOZER CEMİL

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
        la emre sakin ol darlanma...iyi adamdir zeyyat kafkas )

+

kesinlikle
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

İlk olarak atemre tarafından gönderildi
          Ya daha camianin degerlerini bilmeyen adamlar yönetici oldu basimiza gelde darlanma.

deger mi ne degeri?para karsiliginda geldiler..kimse deger sözü vererek görev istemedi

Yorum

Ben de Zeyyat Kafkas'in olumsuz bir yanini görmedim.
            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

ben sahsen begeniyorum zeyyat kafkasi
              milyonlarin askisin

Yorum

Bugün is yerinde kendimi ise vermis bir sekilde çalisirken, bir sesle irkildim. "Fatih fb.ye geliyormus." Dönüp baktigimda fb.li bir arkadas. Devam etti ... "CNN'de birisinin açiklamasini duydum. Hatta, alttada baslik olarak "Fatih Tekke Fb.ye gidiyor" yaziyor dedi. Sonra kim bu adam düsünürken, Trabzonspor'un basin sözcüsü oldugunu anladim, alt yazidan..."

Dondum kaldim. Basimdan asagiya kaynar sular döküldü sanki. Belli etmedim ama içimde ne firtinalar koptu anlatamam.

Sonra sorgulamaya basladim; Baskan direkt olarak Fatih Tekke'yi FB.ye satmayoruz diyemedi. Hep dolayli yoldan, bir açik kapi birakti karsi tarafa. Bu tavir açikcasi bana, anlasma yapilmista gelen tepkiler nedeniyle örtbas edilerek yalanlandi gibi geldi. Ki bu yönde olduguna dair de, kulübe çok yakin bir dostumdan da teyid almistim.

Müteakiben, Asbaskanimiz çikiyor, kesinlikle Fatih Tekke'yi bu yil baska bir takima vermeyecegiz diyor. Nefis diyorum. Iste böyle olmali.

Ardindan, II Baskanimiz çikiyor, Anelka 16 ise, Fatih Tekke 32 milyon euro'dur diyerek, dalga geçiyor birileriyle. Buda biyik alti ister istemez güldürüyor insani.

Ama bugün nedense, Sampiyonluklar kazanmis, müzesinde yüze yakin basarinin simgesi olan kupa bulunduran, geçmisten gelen degerlerinden asla ödün vermeyen, onurlu durusuyla akli basinda olan bütün futbolseverlerin imrenerek baktigi Trabzonspor'un basin sözcüsü çikiyor ve bir türlü "Fatih Tekke'yi vermiyoruz kardesim..." diyemiyor ve demogoji yapmaya devam ediyor.

Ey, Zeyyat Kafkas... Kirdigin ceviz bini geçti. Simdi saymak istemiyorum ama birak artik insanlarin nabzini yoklamayi. Belki birilerini kandirabilirsin ama beni kandiramazsin. Kimi yemliyorsun, bu cümlelerle bilmiyorum ama bu taraftar kararini vermistir. Fatih Tekke bizimdir ve Türkiye'de Trabzonspo'dan baska bir takimda oynayamaz... Hala anlamamissaniz, Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan ayirdiginizda bu büyük taraftar size anladiginiz dilde anlatir. Buna emin olabilirsiniz...

Yorum

klüp menfaati falan hikaye klübün menfaati fatihi satmamaktir eger satilirsa takim bundan nasil bir zarar görür yönetim bunu ii anlamali

erkek gibi artik çikip bu is bitmistir fatih klübünde kalacak diemioruz malesef vede bu bizleri umuztsuzluga sevkedior

Yorum

ewet birader aynen aynenn yaw
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Fatih Tekkeyi satarsa yönetim,kendi biletini kesmis olur, ronaldinhoyu alsalar bile.
                      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

Fatih Tekke konusunda merak etmeyin dostlar Zeyyat Kafkas diyemedi ama ben diyorum bi yere gidemez onlar yollamak istedi ama son söz bizdedir herzaman yeni geldiler yönetime ögrenecekler ebe Zeyyat Kafkas yarin gene medyada pazarlama konusu yaptin ya Tekke'yi bununda hesabini soracaz zamani gelecek yakindir ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        DOZER CEMİL

Yorum

Bnece gayet güzel bi açiklama yapmis.. Hiçkimse Trabzonspordan üstün degildir.. Kulübün menfaatineyse Fatih Tekkede satilabilir.. Yani Fatih yeni bir sözlesmeye imza atmiycaksa kesinlikle gönderilmesi lazim Iste bu kulübünmenfaatineolur..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

bende görmedim iyi adama benziyor

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Ey, Zeyyat Kafkas... Kirdigin ceviz bini geçti. Simdi saymak istemiyorum ama birak artik insanlarin nabzini yoklamayi. Belki birilerini kandirabilirsin ama beni kandiramazsin. Kimi yemliyorsun, bu cümlelerle bilmiyorum ama bu taraftar kararini vermistir. Fatih Tekke bizimdir ve Türkiye'de Trabzonspo'dan baska bir takimda oynayamaz... Hala anlamamissaniz, Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan ayirdiginizda bu büyük taraftar size anladiginiz dilde anlatir. Buna emin olabilirsiniz...

Madem durum böyLe, bu adam niye haLa bizim yönetimde?

www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X