Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Transfer Cem Demir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mehmet Agah kardesim,transferi yapan zamaninasbaskanimiz izlemeden aldiklarini itiraf etmis, bu itirafgazeteve dergilerde yayinlanmisti. Ben biliyorum kisirket emanet edilenbir adam o sirketi 10 milyar bile zarara ugratsakendisinden tahsil edilir. Trabzonsporumuzun 6 trilyonuna kiyan bu adamlar nasil bir yüzle ortalarda dolasirlar anlayamiyorum.

Transfer isini kesinlikle yöneticiler yapmamali. Hele hele hatir transferi hiç olmamali. Edited by: Külünkoglu
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

son cümlen çok dogru abi.yönetici adi üstünde sahip oldugu seyleri nedir bunlar paradir,kulubun mali yapisidir,basin iliskileridir bunlari yönetmeli ve alt birimlere yani oyuncu transferi,antreman kisimlarini idare edecek adam bulmalidir.ayni seyi düsünüyoruz sonuç olarak ve burada daha konusmasak bu konuyu iyi olacak topic in konusun farkli[img]smileys/smiley2.gif[/img].

"Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

yaziklar olsun. baska birsey demiyorum. yuhhhhhhh.
        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

Önyargiyla bakmayalim. Ama açikçasi ben de bu transferden bisey beklemiyorum. Biraz becerisi varsa maç içinde taktik degisiklige uygun olarak oyuna girebilir ( Havadan toplar ). Ali Güzeldal'in önünü kapayacagini sanmiyorum. Ikisi farkli tipte forvetler.

Tekrar ediyorum. Yönetim ile taraftar arasinda büyük bir halkla iliskiler eksikligi var. Ama açiyoruz bakiyoruz basina, topun 32 parçadan olustugunu eger bir parça olmazsa topun patlayacagini ögreniyoruz demeçlerden. Hiii demek öyle.... Demirel de öyle yapardi. ( Kendisine çok saygi duyarim ) Konusurdu konusurdu bir ton laf söylerdi. Sonra bi bakardik aaa ne söyledi simdi bu? Yönetim sözlesme imzaladigi bir futbolcusu hakkinda bile bilgi vermiyorsa, ya damasada bulunmasi gerekenteknik ekip/ yetkili antrenör su yüzden takibimizdeydi, su özellikleri vardir demiyorsa o imza masasinda, bu bir eksikliktir
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu transfer için yönetimden hiç kimse "Iste yildiz transferimiz" demedi arkadaslar. Sadece bir transfer... Yetenekli oldugu düsünülerek ve yasi göz önüne alinarak transfer edilmis belli ki. Ne"yildiz transfer" diye lanse edildi yeni oyuncumuz, ne de transfer sezonu bitti henüz.Sakin olun, bi bekleyinda [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

bu cem gibi trabzonsporun su anki kadrosunda junuda sayarsa 4 futbolcu bunlarin ortak özelligi gelecek vadedmeleri ama trabzonda bunlar heba olacaklar trabzon olmus bitmis bugünü olan genç yetenekler bulmali yoksa bu tip transferlerin ben daha iyi çikanina rastlamadim altyapiya al dene takima adapte et ama genç yetenek diye al sonra harca bu hem trabzona uymaz hem ülke futboluna zarar verir ve hiçbir genç topçu trabzona gelmez bak falanca oradaydi sonra kayboldu denir. Yönetim bu topçulari alarak bence çocuklara yazik ediyor. Bakin cafercan , özgürcan gibi yetenekli gençleri kapsa yada bursali serdar, antalyali buragi alsa anlarim ama bu öyle basarili göz dolduran genç milli ümit milli falan da olmadi. Biz en azindan bu gencin basarili olup beni ve benim gibilerini utandirmasini arzu ediyorum.Böyle yapanlar olmustur ama ne yazikki çok azdir.
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                Maltepespor olsun Kartalspor olsun Pendikspor olsun bu kulüplerin yönetimleri genelde hemserilerimizden olusur... Yillar önce Cevizlispor'da oynarken ve daha sonra Maltepespor'un idmanlarina çikarken sürekli Trabzonspor'den geldigi söylenen sahislar idmanlari izler futbolculara bakarlardi. O zamanlar hayallerimizi süslerdi begenilip Trabzonspor'a transfer olmak. Hatta Maltepespor hocaligini yapan Ali Kemal Deniz'ci bir çok futbolcuyu kulübe önermisti. Pendikspor yöneticileri de belki bu futbolcuyu önermis olabilirler. Ya da Trabzonsporkardes takim Pendik United'e yardim etmisolabilir onlarda nezaketen bu adami vermis olabilir [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Faruk bildigim kadari ile Hüsnü ÖZKARA nin tavsiyesi üzere alinmis.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

pendik 2-0 fenerbahçe türkiye kupasi elemeleri

bu da olmasaydi çok kötü transferdi dogrusu
                  40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                  SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

Bekleyip gorecegiz nasil bir transfer oldugunu ama cocukcagiz TS'ye gelmenin heyecaniyla bizim siteye girmis su yazilanlari okumussa zaten bitmistir. Biraz destek lutfen(Okuyorsan hadi cem goreyim seni utandir hepimizi)
                    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Cem Demir
                      1 2

futbolcular bölümündeki basliktan devam edelim
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X