Trabzon'da bir çok yerel gazete var,bunun dışında ulusal basında ahkam kesen bir çok Trabzonsporlu gazeteci var...Şimdi soruyorum... Neden kimse Platini'yi bulup şikeyi sormak için mikrofon uzatmıyor.... Gazeteci isen araştırmacı olman lazım. Bir çok eylemdense böyle bir ropörtaj daha çok işe yarardı.Kimse yapmıyorsa kulup yapsın..
Trabzon'da Yapılamayan Gazetecilik
Daraltma
X
-
Trabzon'da Yapılamayan Gazetecilik
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğerEtiketler: Yok -
-
Ben röportajı geçtim ulusal gazetelerde köşelerinden ahkam kesen gazeteci tayfası şike ile ilgili forum sayfalarında konuşulmayan farklı bir şey yazsın. Bilindik şeyleri yazmak fayda sağlamıyor. Ortada "duruş" adına hiçbir şey yok. Taraftarlardan tepki görürüm korkusu kötü bir şey.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
başkanımız bu gün röportaj vermiş.. röportajı yapan arkadaş merak edip bjkye bedava giden batuhanı sormamış.. bu adamlar birde kamu adına iş yapacaklar..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Beşiktaş'a bedava giden Batuhan'ın gitme sebebi ailesinin İstanbul'a tayininin çıkmasıymış. Ailesi çocuğu da beraberinde götürmüş.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yerel basın için birkaç şey söylemek istiyorum;
1- Niçin araştırma yapmıyorsunuz ? Ne şikeyle alakalı, ne de başka bir konuda BMN hariç kimse araştırma yapmıyor, twitterda bin kere söylenmiş şeyleri tekrar edip duruyo yerel basın yazarlarımız.
2- Niçin avrupa basını ile iletişim kurmuyorsunuz ? Ulusal basına diş geçirebilmek için daha etkili bir yol var mı ?
3- Niye TV'lere hazırlanmadan çıkıyorsunuz ?
4- Niçin taraftarı yönlendirmek varken onların arkasından gitmeye uğraşıyorsunuz ?
5- Rakiplerimize sorulması gereken soruları niçin sormuyorsunuz?
6- Niye camia'yı ve Trabzonspor'u küçük düşürebilecek haberler yapıp, sorular soruyorsunuz ?
Böyle bir yerel basına sahibiz, zerre fark yaratamıyor olmalarına rağmen bir de takip edilmek isteniyor.
Trabzonspor için dünya kadar laf ediyorlar ama kendileri bin beter işler yapıyor, eleştirdiğimiz zaman da biz kötü oluyoruz.StopMatchFixing.ComYorum
-
Sonra da biz Tunga Liman, Gamze Bal fanatikleri oluyoruz,
Aç bak bakalım böyle 3 araştırmacı yazar var mı yerel basında !!!
Kara kaşları, kara gözleri için takip ediyoruz onları sanki,StopMatchFixing.ComYorum
-
Burada en büyük hata bir Tv kanalımızın olmayışı...Zarar etsede kurulmalıydı. Gerçi kanal olsada Platininin peşine adam göndertecek kapasite nerde....2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğerYorum
-
yerel medya TS üzerinden nemalanıyor. TS olmasa aç kalırlar. bu yüzden de yönetimlerle iyi geçiniyorlar. hele siyasilere karşı hazır ol vaziyetindeler. siyasilerin hoşuna gitmeyecek işler yapamazlar. yaparsalar işleri biter. şike işinin kapatılmasını isteyenler belli, güçleri belli. o yüzden siyasilerin hoşuna gitmeyecek adımlar atmazlar.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!Yorum
-
Ama aklım almıyor.. Koca memlekette bir tane mi adam çıkmaz gidip soracak....Çok zor bişi değil,çıkacak Platini'nin karşısına soracak,sonra istediği kanala satsın....2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum