Tahkim Rezaleti - 11 indi 4'e

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • metehan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 31.05.2004
    • 4301
    • Bilgisayar Müh.
    • İstanbul

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
    Bu Halis ÖZKAHYA 22.01.2011 Tarihinde 1-1 berabere kaldığımız ANKARAGÜCÜ maçında buz gibi penaltımızı vermemiş ve bize bir darbe vurmuş fb de bu kaybettiğimiz puandan sonra çaışmalara başlamıştı, kısacası farkı açmamızı engelleyen bu hakemin şimid hakemlik hayatı bitecekmiş hiç umrumda değil , adam gibi rapor yazsaydı , "Yok konuşurken ağzından çıkan sıvılar suratıma geldi"ne demek , ADAM GİBİ , KÜFÜR EDERKEN ( OOO ÇOCUĞU TÜÜÜ SENİN SURATINA DİYE TÜKÜRDÜ DİYE niy e yazamadın.
    Aklıca fb yi kolladın AL SANA fb yi KOLLAMANIN KARŞILIĞI , BETER OL.
    Ama merak etme HALİS MUHLİS fb 'ye devamlı çalışan hakem SANA BİR ŞEY OLMAZ arkanda fb li AZİZE var.
    HİÇ BASINDA DUYDUNUZMU , fb den açıklama bu hakem düdüğünü assın diye ben göremedim. Tarftar komuşur yetk,liler açıklama yaptımı YOOK. İNCE TARLA MARLA işleri yeniden başladı , inşallah bu sene tarlaları iyi sularlar gs den ŞAMPİYONLUK gider O ZAMAN GÖRECEĞİZ ANYAYLA KONYAYI
    Ahmet abi, saha dışı oyunlarla GS'den zor alırlar şampiyonluğu. GS de bu konuda en az onlar kadar tecrübeli !

Halis Özkahya ile ilgili düşüncelerimi daha önce yazmıştım. Hakemliği biterse en ufak bir üzüntü duymayacağım. İstanbul takımlarını korumanın bedelini böyle ödesin.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Gökhan Koç
      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
      • 4725
      • Mühendis
      • İstanbul

Bu rezalet bizim çok işimize geldi.

Avrupa basınında fazlaca yerbuldu bu haber,

Malum şike süreci sürerken böyle saçmalıklara ihtiyacımız var.

Teşekkürler TFF, Teşekkürler Tahkim

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...