Hala bu adamları savunanlar var ya, hayret yaa... Kardeşim eğer bizim ortak sevgimiz Trabzonsporsa bu adamları SA-VU-NA-MAZ-SI-NIZ! Anladım, Burak'ın kafası yarılsa göbek atacaksınız, ama bari EN AZINDAN bu adamların yaptığının Trabzonspora zarar verdiğini görün be!!!
Giray Kaçar : ''Onlar Trabzonsporlu Değil...''
Daraltma
X
-
-
benimde dikkatimi şu çekti girayda yerde yatıyor burak ta ama umut direk burağın yanına gidiyor giraya bakmıyor bile...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...Yorum
-
BOMBACI TARAFTAR TESLİM OLDU
Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasının 58. dakikasında Burak Yılmaz cezâ sahası içinde yerde yatarken sahaya patlayıcı madde atılmış, Burak'ın yanısıra yardımına koşan Giray Kaçar da zor anlar yaşamıştı. M.B. isimli taraftar dün Gülbaharhatun Polis Merkez Amirliği'ne giderek patlayıcı madde attığını itiraf etti ve teslim oldu. M.B. "Maçın atmosferine kendimi kaptırarak bu hareketi yaptım. Amacım futbolculara zarar vermek değildi. Pişmanım." derken 6222 sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dâir Kanun" gereği ifâdesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Helâl olsun bu arkadaşa. Trabzonsporlu olduğunu göstermiş oldu.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan EllisonYorum
-
-
bizdeyken 2 sene boyunca hiç te bu derece kendini yere biraktigini görmedim ben sen gördün mü bilemem....Bu konuda anladimki bizim millet bas baya holiganlasti. ayni febeli gokhan terime sarildi diye linc edilmesi gibi.
Burak dune kadar bizim icin atiyodu kendini yerlere.ozaman iiydide simdimi karaktersiz,serefsiz oldu.
birakin bu ucuz bos yazilari. ormana parka gidip temiz hava cekin icinize acilirsiniz.
ayrica ben ne zaman kendini yalandan yere attiysa sonuna kadar elestirmisimdir
hatta bu forumda adrian'in geçen sene yalandan yere yatip, topun yaninda geçtigi an ayaga kalkip firlamasini (Antep'te ki karsilasmada) Trabzonspor'dan kovulmasini ve ya en azindan bir ceza yemesini gerektiren bir rezalet olarak gören tek kisiyimdir
belirtmek istedimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
bi de şöyle bişi vr millyetteBOMBACI TARAFTAR TESLİM OLDU
Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasının 58. dakikasında Burak Yılmaz cezâ sahası içinde yerde yatarken sahaya patlayıcı madde atılmış, Burak'ın yanısıra yardımına koşan Giray Kaçar da zor anlar yaşamıştı. M.B. isimli taraftar dün Gülbaharhatun Polis Merkez Amirliği'ne giderek patlayıcı madde attığını itiraf etti ve teslim oldu. M.B. "Maçın atmosferine kendimi kaptırarak bu hareketi yaptım. Amacım futbolculara zarar vermek değildi. Pişmanım." derken 6222 sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dâir Kanun" gereği ifâdesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Helâl olsun bu arkadaşa. Trabzonsporlu olduğunu göstermiş oldu.
“AMACIM BURAK YILMAZ’A ZARAR VERMEK DEĞİLDİ”
Polisin yaptığı araştırma sonrası 26 Aralık’ta Trabzon’da Gülbaharhatun Polis Merkezi’ne giderek ifade veren M.B. ifadesinde amacının Burak Yılmaz'a zarar vermek olmadığı söyledi. M.B İfadesinde şöyle dedi: “Maçın atmosferine kendimi kaptırarak bu hareketi yaptım. Amacım futbolculara zarar vermek değildi. Pişmanım. Burak Yılmaz’da özür diliyorum” dedi.
Yorum
-
işin doğrusu bu yönetim felan fatoş terim araya girmiştir konunun uzamaması için burağa taraftarı affetmesini söylemişlerdir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Soyadı bana çekerse yandım
Yorum