D.Kiev 1-2 TRABZONSPORUM

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • trapezus61
    • 07.06.2004
    • 1053
    • subay
    • Ankara

D.Kiev 1-2 TRABZONSPORUM

D.Kiev- TRABZONSPOR maçinin oynanacagi kesin tarih ve saat belli oldu...

TARIH:10 AGUSTOS2004 SALI

SAAT:20.00

STAD:KIEV

Evet artik sira D.Kieve geldi... Rakip zor ve avrupanin tecrübeli takimlarindan biri. Eskisi kadar popüler olmasada etkili futbolculara sahip. D.Kiev kadrosunda Rincon, Verkapovskis gibi avrupanin çesitli ülkelerinden tam 19 futbolcu bulunduruyor. Geçen senede Sampiyonlar liginde mücadele eden Kiev ekibi topladigi 7 puana karsin gruptan çikmayi basaramamisti. Kievin bir diger özelligi de geçen yil sampiyonlar liginde evinde oynadigi hiçbir maçi kaybetmemesi...

Hadi hayirlisi bakalim... Akilli oynayan ve gününde olan bir TRABZONSPOR bu Kievi eler ve sampiyonlar ligine girer diyorum... Yniliyor muyum???Edited by: Emorfo
    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
  • kelkitli29
    • 29.05.2004
    • 2441
    • Almanya

sali günü olmasi cok kötü oldu. hadi hayirlisi. oyuncular baya zorlanacak ya. 1,5 haftada 4 mac
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Guests

kiew tam disimize göre yenilmiyecek bir takim degil trabzon trabzon gibi oynarsa real gelsin hepsini yeneriz

Yorum

• kadirsa_2000
        • 31.05.2004
        • 421

Eveeeet artik konusabilirim, turu geçtik, sira geldi D.Kiev'e. Ben yürekten inaniyorumki TRABZONSPOR'UMUZ S.Riga karsisindaki hamligi, bocalamayi yasamayacak D.Kiev karsisinda, evet zor mücadeleler olacak ama o hamligi yasamayacak Allah'in izniyle...
        Yer BORDO Gök MAVI

Irtibati koparmayalim...

Yorum

• Harun-61
          • 29.05.2004
          • 20107
          • Yönetici
          • Trabzon

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
          sali günü olmasi cok kötü oldu. hadi hayirlisi. oyuncular baya zorlanacak ya. 1,5 haftada 4 mac
          RABBIM c.c yar ve yardimcimiz olsun....amin...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Harun-61
            • 29.05.2004
            • 20107
            • Yönetici
            • Trabzon

Ukrayna Seyehat Organizasyon Programi

TRABZONSPOR UKRAYNA ( D.KIEV)
            SAMPIYONLAR LIGI ÖNELEME 3.TUR.1.MAÇ PROGRAMI

Sevgili Trabzonsporlular !

Sampiyonlar Ligi yolundaki Trabzonspor?umuzun 10 Agustos 2004 Sali aksami Saat: 20.00?de Dinamo Kiev ile Kiev?de oynayacagi Sampiyonlar Ligi öneleme maçi 3.tur ilk maçinda asagidaki program dogrultusunda kafilemiz ile birlikte özel uçakla seyahat etmek isteyen, degerli taraftarlarimizin belirtilen tarihe kadar kulübümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: Yesil pasaport sahiplerine vize uygulanmamaktadir.Normal Pasaport sahipleri için pasaportlari ve gerekli evraklari (1 Adet arka fon beyaz fotograf dahil) 05.08.2004 Persembe günü saat 14:00?a kadar kulübümüze ulastirmalari gerekmektedir.

Program :

9 Agustos 2004 PAZARTESI SAAT:12.20 TRABZON-KIEV (THY ÖZEL UÇAK)

10 Agustos 2004 SALI SAAT: 20.00 D.KIEV-TRABZONSPOR MAÇ

11 Agustos 2004 ÇARSAMBA SAAT: 02.20 KIEV-TRABZON (THY ÖZEL UÇAK)

Son müracaat tarihi: 07.08.2004 Cumartesi Saat: 12.00

Ücret: 445 EURO
            : 200 EURO ( Otel konaklamasi ve Vize ücreti hariç)

Ücrete Dahil olanlar:
            - Havaalani-Otel-Stadyum-Havaalani otobüs transferi
            - Otel konaklamasi
            - Maç bileti temini
            - Vize ücreti

Müracaat :

Tel : 325 09 67 pbx
            Fax : 325 55 15
            325 94 03
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• FERO61

SALI SALLANIR

INSALLAH BI SAKATLIK OLMAZDA MACI EN KÖTÜ IHTIMAL BERABERLIKLE BITIRIRIZ...

COK ZOR BI MAC ..ADAMLAR HIZLI KONTRA ATAKLARA CIKAN VE COK KOSAN BI TAKIMA SAHIP

ALLAH KOLAYLIK VERSIN YETERKI SU S.LIGINE BI ADIMIMIZI ATALIM GERISI GELIR

Yorum

• EmrahYalçınalp
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.05.2004
                • 5470
                • Akademisyen

Ah Tolga aahhh...!

Yine de tur bizim... Yari finalde Fener'i istiyorum diyecegim ama onlar sifirci, mizikçilik yaparlar[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• $FIRTINA61$
                  • 02.07.2004
                  • 1331
                  • Amasya

ne olursa olsun 1gol atmamiz lazim cok önemli bir gol
                  FIRTINA61

Yorum

• Emre7
                    • 09.06.2004
                    • 4522
                    • emekli öğrenci
                    • Trabzon

orda gollü beraberlik=tur bukadr daha ne diim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    [ille d' 7]

Yorum

• Badaloğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 16.07.1999
                      • 18194
                      • İstanbul

Ilk maçin Kievde olmasi bizim için bir avantajdir.Kiev maçinda golde yiyebiliriz ama ben inaniyorumki bu maçtada gol atacagiz.Kiev maçinda defans kurgusu çok önemli Tolga Erdinç'in yklugu bir handikap ama inaniyorumki bu maçi Alahin izni ile geçeriz.Trabzonda fazla is birakmayacagiz.Kievdeki maçta Gökdeniz muhakkak gol atacak buna gönülden inaniyorum.Forvette belki Yattarayi gene yedek baslatabilir hoca,orta sahada pres yapan,kosan adamlar oynayabilsir.Adem Koçak ve Hüseyinin yaninda mücadele gücü yükseek Hasan'da oynayabilir.Tyafun; Tolganin sakatlginda güçlü fizigi ile kadroda olmali,Volkan oynarmi?bilmem form durumuda önemli tabii!...

Ne olursa olsun bu maçtan güzel bir sonuç alacagiz buna inaniyorum.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Şahinoğlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.05.2004
                        • 2781
                        • İstanbul

Evet bende :Badaloglu'na katiliyorum Kiev'de Gökdeniz resitali izleyebiliriz en önemli sorunumuz defans onuda yüksek konsantrasyonla hatasiz atlatiriz insallah bekle bizi Champions Leuge.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Tandogan
                          • 13.06.2004
                          • 291

Bu sakatliklar çok kötü ve çok zamansiz oldu.Tarihimizin en önemli firsatini yakalamisken sakatliklarla bogusuyoruz.Tayfun ve D'Haine ikilisi bu durumda göbekte oynayacak herhalde.Erdinç'in durumu nasil bilmiyorum.Ama her seye ragmen takima güveniyorum.Güçlü rakiplere karsi daha iyi oynayacagimizi düsünüyorum.

Yorum

• serdar61
                            • 29.05.2004
                            • 794
                            • denizci - Uzakyol vardiya mühendisi
                            • Antalya

ASLINA BAKARSANIZ BU MAÇ BELKIDE AVRUPADA OYNAYACAGIMIZ EN ÖNEMLI 2 'LI maçin birinci ayagi.... eger kazanirsak ilk kez sampiyonlar ligine katilacagiz. Bunun bilincinde olursak turu geçmede problem yasamayiz gibi geliyor. zannediyorum da öyle olacak geçeçegiz. bu turu

Yorum

• dinceraydogan
                              • 29.05.2004
                              • 476
                              • İnşaat Yüksek Mühendisi
                              • Ankara

Kim ne derse desin bu maçik kilit oyuncusu verpakovskis. Adam Gökdenizin bie degisik versiyonu dikine aniden hizlanip golünü atiyor.(bakiniz Türkiye:-Letonya:2 Letonyanin 2. golü) Defansimizin agir oyunculardan kurulu oldugunu düsündügümüzde büyük handikap bekliyor. Kesinlikle ordan yenilgi iile dönmememiz gerekiyor.Riga maçi 1-0 bitseydi büyük ihtimalle elenmistik. Bu nedenle gollü beraberlik bizim çok isimize gelir.
                              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...