sanmam bize artik yan bakmayi birak, bakimiyorlar bile, çarpiliyorlar...
D.Kiev 1-2 TRABZONSPORUM
Daraltma
X
-
Arkadaslarmaalesef her bir BMN üyesinden "yok kardesim bizde tv karti falan ugrasma bizimle artik!!!" cevabi alincaya kadarcaninizi sikmaya devam edecegim.Tekrar tekrar soruyorum; yok mu su güzel taraftara su güzel günlerimizi ölümsüzlestirebilecek bi taraftar kitlesi?Bir kisinin elinde bir televizyon karti ne bileyim bir kayit cihazi? Bir sekilde olsun su gollerimiz internette.Bir güzellik yapin arkadaslar herseyi adminlerden beklemeyelim.Türkiye de olsam neler yapicam ama maalesef iste.
Haydi arkadaslar biraz ilgi!!!!
Saygilar....Yorum
-
İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
ERSUN YANALA YUUUUH OLSUN!!!
MILLI TAKIM TEKNIK DIREKTÖRÜ ERSUN YANAL KIEV- TRABZONSPOR MACI YERINE , TÜRKIYE-USA BASKETBOL MACINI IZLEMEYI TERCIH ETMISTIR...
BUNA NE DENILIR DENILECEK TEK SEY VAR OHAAAAAAA OLDUM CÜÜÜÜÜÜSS OLDUM YANI
Rezil herif.Daha sonra milli takimda Trabzonspor'lu oyunculara kurban olacak.
HELAL OLSUN TRABZONSPORUMYorum
-
İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildiArkadaslarmaalesef her bir BMN üyesinden "yok kardesim bizde tv karti falan ugrasma bizimle artik!!!" cevabi alincaya kadarcaninizi sikmaya devam edecegim.Tekrar tekrar soruyorum; yok mu su güzel taraftara su güzel günlerimizi ölümsüzlestirebilecek bi taraftar kitlesi?Bir kisinin elinde bir televizyon karti ne bileyim bir kayit cihazi? Bir sekilde olsun su gollerimiz internette.Bir güzellik yapin arkadaslar herseyi adminlerden beklemeyelim.Türkiye de olsam neler yapicam ama maalesef iste.
Haydi arkadaslar biraz ilgi!!!!
Saygilar....
kardes yapacagiz bir seyler.. bunun için bir kaç sey gerekli. tv karti montaj programi hizli internet ftp yi bilmek.. bir kaç seyden fazla oldu galiba..[img]smileys/smiley17.gif[/img]Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
ne demek kiev hocasini kovmus bu haber dogrumu arkadasim.
kaynagin neresi açiklarmisin
önemli bir haber çünküBir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
Beyler 2-1 yendik 5'i kaçirdik hadi birak 3 atip turu dagarantilerdik ama adamlar biz 2. yi atana kadar resmen bizim ortasahamizla dalga geçti.Golü buluncada Hüseyin ve Hasan yildizlasti yani ortasahalari moral olarak çöktü. Bence adamlar t. direktörlerini kovarsalar hata yaparlar çünkü bize yenilmelerinin tek nedeni küçümsenmemiz. Adamlar haksiz degil ligin 1. febeyse. Siz kosicenin samp oldugu ligden takimi zorlanmadan harcarsiniz.Naber?Yorum
-
İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi
ne demek kiev hocasini kovmus bu haber dogrumu arkadasim.
kaynagin neresi açiklarmisin
önemli bir haber çünkü
tüm spor haberlerinde dediler...kiev yönetimi bukadar transfer yaptiklarini ama teknik direktörün sansini kullanamadigini söylemisler...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
İlk olarak Outlaw-61 tarafından gönderildi
Size 2. Tane iyi Haberim var...
1.Dinamo Kiev Teknik Direktörünü Kovdu....
2.Dinamo Kievin orta saha oyuncusu Valentin Belkevich sakatlandi ve Trabzondaki macda oynamayacak[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Kaynak: www.UEFA.COMBu çok iyi oldu da bu takimin diger adamlari Belkevich DEN KÖTÜMÜDÜR. Keske bu futbolcuyu alabilsek. Fatih Tekke bence defansa biraz daha yakin oynarsa çok etkili olabiliyoruz nihayet bu maçin ikinci yarisinda bunu yasadik.Yeni bir stad istiyoruz...
Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
BURALARI YIKILIYO BIZDEN YIKILIYO
HERGÜN BASINDA EZIKLER YAZILIYO
BIZ SENI SECTIK TS
TAHMININ DOGRU
YASLA BASINI HADI TRABZONA DOGRU!!!
))))))
SON ZAMANLARIN POPÜLER SARKISINDAN TRABZONUMA BI ESINLEME
SEVGILERLE USAKLAR
HORONA GELIYORUZ
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Çok hos olmus. Ama Trabzonda habuni söyleyene kadar sanirim lig biter, sarkinin da modasi geçer.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Yorum
-
Maç sabahi çok heyecanliydim.Malum rakip Dinamo Kiev'di.Cernat,Rincon,Nanni,Verpa vs..
Maç için akrabamiza misafirlige gittik.Maç basladi.Heyecan içinde izliyorduk hepimiz maçi.14 dk. Gökdeniz'in pozisyonunda babam televizyona atladi.
Ama olmadi.
Sonra golü yedik manyak Petko yüzünden.
Gökdeniz'in o mükemmel golü gelince çok rahatladim.Çünkü deplasmanda 1 gol çok önemliydi.
2.yari basladi.Ve 60 dakkadan Faroz'dan Besirliye kadar falan elektrikler gitti.Babama 2 dk. sonra telefon geldi Yattara gol atti diye falan.Radyodan falan dinledim ben son 15 dk. karsiki apartmanda biri açmisti.Adam Trabzon sov yapiyo vs. deyince bende daha çok rahatladim.Son dk. korner Petko elinden kaçirdi dedim eyvah gol neysa faul oldu ve maç bitti elektrikler geldi
Ziya Dogan bu galibiyetin bas mimarlarindandir.
Fatih Tekke ise mükemmel bir sekjilde oynadi.Tam anlamiyla kaptan gibiydi.Oyun kurucu olarak oynatti sanarsam Ziya Hoca.
Yattara ise o kadar rahat çalim atamadi yine zorlandi ama o da golünü atti.
Gökdeniz ise çok mükemmel bir gol atti.
Onun disinda Celaleddin'i begendim.
Bildigime göre farki kaçirmisiz.
Pozisyonlari göremedim dogal olarak.
Kazandigimiz için mutluyuz.
Bizi büyük saymayanlara Kapak ossun!keyif adamı ..Yorum
-
İlk olarak lazkaya tarafından gönderildiİlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
ERSUN YANALA YUUUUH OLSUN!!!
MILLI TAKIM TEKNIK DIREKTÖRÜ ERSUN YANAL KIEV- TRABZONSPOR MACI YERINE , TÜRKIYE-USA BASKETBOL MACINI IZLEMEYI TERCIH ETMISTIR...
BUNA NE DENILIR DENILECEK TEK SEY VAR OHAAAAAAA OLDUM CÜÜÜÜÜÜSS OLDUM YANI
Rezil herif.Daha sonra milli takimda Trabzonspor'lu oyunculara kurban olacak.
HELAL OLSUN TRABZONSPORUM
bu ersun yanal dene adam son 2 aydir her gün baska yerde görünüyor.spor gazetelerinden takip ettigim kadariyla ya bodrumda biriyle muhabbet ediyor ya basket milli takim hocasi tanjeviç ile gece hayatinda sarap içiyorlar.bos verin bunlari bizden milli takima gidicek oyuncular belli.
sikiyorsa tekkeyi çagirmasinYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum