uefa.com?da özel Trabzonspor haberi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Çakır
    Trabzonspor Kongre Üyesi

Genel Koordinatör
    • 16.07.1999
    • 5563
    • İhracat Uzmanı
    • İstanbul

uefa.com?da özel Trabzonspor haberi...

UEFA'nin resmi web sitesi uefa.com, Trabzonspor'la ilgili özel bir arastirma-haber yayinladi. Yildiz futbolcularimizdan yeni transferlerimize, geçen sezon yasadigimiz büyük çikistan Ziya Dogan'in hedeflerine kadar her seyi anlatmislar. Linki asagida, gerçekten gurur duydum:

http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=8192/newsId=2 09919.html

Haberin Türkçe'si için:

http://www.trabzonspor.org.tr/haberg...haberid=2560&a mp;a mp;a mp;kelime=
    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
  • grandiose
    • 29.05.2004
    • 376
    • Sivil Havacılık
    • İstanbul

çakirim ben de ancak simdi okuyabildim..konulardan kisaca ama bir o kadar kapsamli bahsedilmis..gurur duydum.. her zaman oldugu gibi.. saygilar...
    NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• kelkitli29
      • 29.05.2004
      • 2441
      • Almanya

ben gecen hafta okudum. harbiden güzel. haydi Trabzon. gir su Sampiyonlar Ligine.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• EmrahYalçınalp
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.05.2004
        • 5470
        • Akademisyen

Güzel... Sadece 4. büyük lafina takildim. Biz dört büyükten biri ve en asiliyiz

Benden de bol bolbahsetmisler, gurur duydum[img]smileys/smiley36.gif[/img]

................

......Korean Lee Eul-Yong on the left. These provide ammunition for strikers Fatih Tekke and Mehmet Yilmaz.
        Simple but effective
        A simple formation, perhaps, but one that has proved extremely effective in the hands of the coach whose single-mindedness has made him one of the rising stars of Turkish football.................

Gökdeniz Karadeniz is perhaps the club's star playerEdited by: perhaps

Yorum

• dinceraydogan
          • 29.05.2004
          • 476
          • İnşaat Yüksek Mühendisi
          • Ankara

Medyada haberi geçti mi bu konunun. Insanlar yalan transfer haberleri ile spor sayfalarini doldururken haber niteligi tasiyan bu konulari neden sütunlara tasimazlar anlamak mümkün degil.....
          Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Emorfo
            • 31.05.2004
            • 7394
            • Gazeteci
            • İstanbul

e güzell..

Trabzonspor basarili oldukça bu haberler devam edecektir.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Misafir

cok güzel trabzonsporu herkes taniyacak

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

beyler, alisin artik bu haberlere [img]smileys/smiley32.gif[/img]

topic acmaya bile degmez...[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Emin
                  • 06.07.2004
                  • 729
                  • Memur (Kamu)

Hakkaten güzel bir gelisme de su 4. Büyük lafi gerçekten sinir bozucu. Yok öyle 3 büyük 4 büyük tek büyük var TRABZONSPOR....
                  Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                  M. Akif ERSOY

Yorum

• tsakrep61
                    • 29.05.2004
                    • 788
                    • Ankara

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley31.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                    Mustafa Korkmaz

Yorum

• deco
                      • 29.05.2004
                      • 196

Gurur duydum....[img]smileys/smiley32.gif[/img].[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      [b]Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

• ts_fan

bu daha bisey degil, daha neler olacak???[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Guru
                          • 08.06.2004
                          • 6
                          • İstanbul

yavas yavas alistiriyoruz. sindire sindire. nasil olsa daha çook görecekler böyle haberleri. 4. büyük filan hikaye. tek büyügüz kardesim. eninde sonunda kabul edecekler.
                          Forza 61

Yorum

• Imdat
                            • 14.07.2004
                            • 48

bu sezon en çok istedigim , CL'de FB'den daha basarili olmak.

Biz bir üst tura çikar ve onlar çikamazsa ne mutlu bize.. uff uff..

Yorum

• Guests

Türker Tozar imzali bir haber. Kimdir bu taniyaniniz varmi??

Championship Manager Türkiye Resmi Arastirmacisi Türker Tozar yaziyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]Ne meslekler var bee[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/turksportal/default.asp ?tsi=iletisim Edited by: Turabozan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...