İhanete Mi Uğruyoruz? Neler Oluyor?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • My
    • 09.06.2004
    • 24460
    • Aydın

İhanete Mi Uğruyoruz? Neler Oluyor?

Başkan ve yönetimin şike süreci başladığından beri tutarsız tavrıları, demeçleri, icraatları, bir adım ileri atıp iki adım geri atması... vs. vs. vs...

Eminim ki benim gibi düşünen çok sayıda kafası karışık taraftarımız var. Bir şeyler oluyor ama sanki mücadele tam anlamıyla verilmiyor, verilemiyor gibi.

Son zamanlarda kafama takılan mesela; yöneticilerin ortamı yumuşatma, şike cephesiyle aradaki buzları eritme hamleleri. Ali Özbak'ın mektupları, söylemleri (buzları ertimek lazım), Nevzat Şakar'ın siyasi hamlesi, Hasan Yener'in söylemleri, Ferit Şahenk ile boy boy pozlar, siteden teşekkürler yetmiyor gazetelere bir kaç araba için verilen teşekkür ilanları vs...

Daha da vahimleri zamansız, düzensiz açılan/açılmaya çalışılan davalar, hameleler..

AİHM davası neden şimdi açıldı mesela? Her şeyin bir silsile yoluyla ilerlemesi gerekirken neden bir anda sonda atılması gerekn adımlar başta atılmaya başlandı, atılmaya çalışılıyor?

Belirlenmiş bir yol haritamız vardı.

CAS dedi bugün mesela başkan. UEFA'dan, FİFA'dan vs. karar mı çıktı da neyi CAS'a taşıyoruz? Ortada daha verilmiş bir karar yok!? Neyi şikaytet edicez CAS'a? Üstelik avukatımız Levent Bıçakçı?????!

-----------------------------------------------

Op Dr Emre C. Baykan ‏@ebaykan_TS
    @AtillaDilaver @cevatkol Bıçakçıya güvenim olmadığı için şeytanın avukatlığını yapayım: Ya kaybetmek için açılıyorsa, başkan kandırıldıysa?

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
    @ebaykan_TS @cevatkol mümkündür. kesinlikle uefa dk kararı çıkmadan açılmamalıdır.büyük hata olur.

Op Dr Emre C. Baykan ‏@ebaykan_TS
    @AtillaDilaver @cevatkol Kusurlu bir dava açılır ve kaybedilirse o enkazın altından çıkılamaz. Çok endişeliyim

Tunahan Tahir ÇAKMAK ‏@tunahantahir
    @AtillaDilaver @ebaykan_TS @cevatkol Sizi Kadırga TV'de izlediğimde, kulüpte toplantı yaparak bir yol haritası çıkarttığınızı soylemiştiniz.

Tunahan Tahir ÇAKMAK ‏@tunahantahir
    @AtillaDilaver @ebaykan_TS @cevatkol Bu yol haritasının dışına mı çıkılıyor? Kimin yönlendirmesiyle ve neden?

@tunahantahir @ebaykan_TS @cevatkol Yol haritasının dışına çıkılmış olur.Kimin etkisiyle ve neden olduğunu bilmiyorum.

@DevrimKerim @assavas Ne bileyim kardeşim.Nusret,Hakan,Erdem ve Turan Beyler beraberce toplantı yaptık, yazılı olarak verdik.Tamam denildi.

--------------------------------------------------------

Neden bu belirlenmiş yol haritamızdan sapmaya başladık?

Mesela hani TFF yöneticileri ve kurulları hakkında suç duyurusunda bulunacaktık? Neden hala bekliyoruz? Neyi bekliyoruz? Niçin elimizdeki silahı kullanmıyoruz?

------------------------------------------------------
    TS, etik kurul ve pfdk hakkındaki suç duyurularını ayladır yapmaktan kaçınıyor. Niçin?

Op Dr Emre C. Baykan ‏@ebaykan_TS @AtillaDilaver Bunlardan kaçınıp, Uefa karar vermeden CAS a gidilmeye çalışılması midelere kramp girmesi için yetiyor üstad

@AtillaDilaver
    Bu sorular neden muhatabina sorulmuyor ? Bugun basin toplantisi vardi.

@ebaykan_TS Bir de yüksek maliyet sorunu var.Aylık 15.000 tl civarında katkısı olacak otolar için ticaret diyorlar.

---------------------------------------------------

Benim çok ciddi derecede midem bulanmaya başladı. Acaba bilinçli olarak bu davayı kaybetmeye mi çalışıyoruz? Yoksa birileri tarafından yönetim kandırlıyor mu?

Atacağımız yanlış adımlari yapacağımız yanlış hamleler Trabzonspor'un mücadelsinin sonu demek. Baştan beri zaten kör topal ilerliyoruz.

Baştada dediğim gibi benim gibi bu konuda çok ciddi endişelenen taraftarlarımız muhakkak var. Bir şeyler sanki ters gidiyor gibi? Herkes düşmüş maç tantanasına. Oysa işin perde arkasında belki de kaderimizle oynanıyor.

Neler oluyor?

İhanet mi uğruyoruz? Yoksa iş bilmemezlik mi?

Eğer bu işin perde arkasında bir ihanet entrikası varsa buna bilerek yada bilmeyerek alet olanlar için bu perde hiç hayırlı kapanmaz, söyleyeyim.
    En son My tarafından düzenlendi; 09.11.2012, 19:43.
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat
  • Samet Türkmen
    • 26.11.2006
    • 6958
    • Bursa

Cevap açık. Yönetim en baştan bağlanmıştı zaten. Kandırılması gereken sadece taraftar var. Bunun içinde plânları işletiyorlar, gelecek için fenerin şampiyonluğunu garanti altına almaya çalışıyorlar.
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 22:13.

Yorum

• My
      • 09.06.2004
      • 24460
      • Aydın

1/2- Etik Kurul delil saklayarak, PFDK yasa ve cas kararlarında tahrifat yaparak görevi kötüye kullanmıştır.Bu durumun mahkemece sabit

2/2-görülmesi disiplin yargısının yenilenme nedenidir.Ancak bu konuda mutabık kalınmasına,resmi sitede yayınlanmasına rağmen bir girişim yok?

Yapılacak suç duyurularının hukuk adına önemi olduğu gibi stratejik önemi de vardır.Bu nedenleri de yönetimle paylaştık.

Trabzonspor'un TFF'ye tescil için yaptığı müracaatın akıbeti ne oldu? TFF gündeme aldı mı? Ne karar verdi? TFF niçin açıklama yapmıyor?

--------------------------------------------------------

Neden mesela? Ki bunu diyen adam boş biri değil şike cephesine kök söktüren birisi. Neden elimizdeki sliahı şikecilere vede yardakçılarına doğrulttuk ta ateşlemiyoruz?
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• My
        • 09.06.2004
        • 24460
        • Aydın

* Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum bu başlığı başka bir başlığa taşımasınlar, lütfen.
        Murat

Yorum

• TSezgin61
          • 29.01.2005
          • 10709
          • Almanya

Benim kafamda aynen cok karisik...

Birseyler var ama ne?

Ayrica koskoca devlete yasa cikarttiran, feneri korumak icin binbir takla atan, milletin yüzüne karsi yalan söyleyip yüssüzlük yapabilen, koskoca 70 milyonun siyah gördügüne "beyaz o beyaz" diyip enayi yerine rahat rahat koyabilen bu sikeciler, sadri sener ve yöneticilerimizdenmi cekinecek ve susturamiyacak?

Ben oturup gece yarisi yasa cikaranlari gözlerimle gördüm. Hemde o hepimizin adam sandigi basbakanlar, devlet bahceliler, kilicdarogullari elele...

Bunlari koskoca devlet adamlarina yaptiranlar, sadri senerimi takacak?

Sadri Sener o davalari acsa, kazansa, fener onun sayesinde düsse ve kupa bize gelse, Trabzonspor olarak yüklü tazminat alip hem feneri hemde tffyi maddi ve manevi cehennemin dibine göndersek, sadri sener ve tayfasi is dünyasinda barinabilirmi? Is yapabilirmi? Istanbula gidebilirmi?

O yüzden degilmi Trabzonlu sanatcilarin suskun olmalari? Album satamam korkusu degilmi?
          O yüzden degilmi Trabzonlu is adamlarin sukun olmalari?
          Peki ya milletvekilleri? Yazarlar?

Trabzonsporun su anda hakkinin arandigina kim inaniyor?

Trabzonspor, ona gönül verenlerindir... Ona gönül verenler, takimin basinda olsaniz neler yapardiniz? O hamle bu hamle kupa gelmisti dimi... Iste o aklinizdakiler yapilmiyorsa, bu sizin hukuk bilmemenizden degil, yapilan ihanetten kaynaklaniyor...

Allahim adaletine inaniriz biz.. Sen yardim et!

Yorum

• arifberkay
            • 20.01.2008
            • 8878
            • SANAYİ
            • İstanbul

İhanete uğruyoruz uğrayacağız.Levent bıçakçı bizim avukatlığımız yapmaya devam ederse bu davadan biz suçlu çıkarız..
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• TS-AKCAABAT-61
              • 03.01.2010
              • 3514
              • Trabzon

beni sadece önümüzdeki 5 yil icinde en az 2 sampiyonluk tatmin eder. ya da 10 kamyon dolusu para para para. yoksa bu yönetimden hic kimse trabzona ayak atamaz. eger bu komplo teorileri dogru ise.
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• hodlu
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 06.02.2005
                • 9605
                • öğretmen
                • Kocaeli

Kafası karışık olmayan kimse kaldımı ki. Kimin neyi neden yaptığını anlamak mümkün değil, Tff yönetimi hariç.Onlar düpe düz Trabzonspor'u bitirmek için oynuyorlar...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İleli
                  • 07.06.2004
                  • 4276
                  • Belçika

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi
                  Benim kafamda aynen cok karisik...

Sadri Sener o davalari acsa, kazansa, fener onun sayesinde düsse ve kupa bize gelse, Trabzonspor olarak yüklü tazminat alip hem feneri hemde tffyi maddi ve manevi cehennemin dibine göndersek, sadri sener ve tayfasi is dünyasinda barinabilirmi? Is yapabilirmi? Istanbula gidebilirmi?

Allahim adaletine inaniriz biz.. Sen yardim et!
                  aci gercek iste yokki Trabzonspora gonulden bagli gozu kara bir baskanimiz ortaligi aleve versin boyle bir olayda!
                  Sadri Senerdir ben herseyimi burda(Trabzonspor) kaybettim geri hepsini almaya geldim diyen!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• Emirhan Makul
                    • 05.11.2006
                    • 29272
                    • Üniversite Öğrencisi
                    • İstanbul

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
                    Cevap açık. Yönetim en baştan bağlanmıştı zaten. Kandırılması gereken sadece taraftar var. Bunun içinde plânları işletiyorlar, gelecek için fenerin şampiyonluğunu garanti altına almaya çalışıyorlar.
                    Bugün olduğu için söylemiş gibi görünmeyeyim fakat sürecin en başından beri böyle olduğunu düşünüyordum, hep şu sözü söyledim öyle de olacak eminim. 1996 ve 2011 seneleri tarihe ucu açık bir yara olarak kalacak ve kimse ne olduğunu anlatamayacak bile, iki sene de birbirinin aynı, ihanetler, ölümler, bir devrin sonu ve kara yıllar.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Samet Türkmen
                      • 26.11.2006
                      • 6958
                      • Bursa

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
                      Bugün olduğu için söylemiş gibi görünmeyeyim fakat sürecin en başından beri böyle olduğunu düşünüyordum, hep şu sözü söyledim öyle de olacak eminim. 1996 ve 2011 seneleri tarihe ucu açık bir yara olarak kalacak ve kimse ne olduğunu anlatamayacak bile, iki sene de birbirinin aynı, ihanetler, ölümler, bir devrin sonu ve kara yıllar.
                      Aynen. Şahidinim şu mübarek cuma gecesi

Yorum

• Emirhan Makul
                        • 05.11.2006
                        • 29272
                        • Üniversite Öğrencisi
                        • İstanbul

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
                        Aynen. Şahidinim şu mübarek cuma gecesi
                        Sağ olasın, sırf böyle dedim diye sövdüler ettiler şike başlığında 6-7 aydır yazmıyorum yazmayacağımda O konuyu kilitlemek nasip olacak ama bana eminim çünkü 3-4 sene sonra 96 hakkında ne düşünüyorsak herkes onu düşünecek, üzülüyorum masum insanlara çünkü halen daha tüm dünyanın tüm ülkenin malum takımın şike ile kupa aldığını bildiğine inanıyorlar, halbuki dış dünya da böyle bir şey yok bu ülkede 2010-2011 şampiyonunun malum takım olduğunu biliyor herkes ve öyle de kalacak, bunu Yüce Allah'dan başka değiştirecek kimse de yok bu yer yüzünde olamayacaktır da, Allah'da bu işi öbür dünyaya bıraktı ki teknik olarak böyle bir şey mümkün her günahın cezası bu dünyada verilmiyor sonuçta bizimde kaderimiz bu fakat kadere karşı direnen insanlar boşa yoruluyorlar bence tabi bu benim görüşüm, ben sadece bu konuda teslimiyetçiyim aslında islamiyet böyle söylemez kadere teslim olmayın sizde çalışın didinin der fakat ben bu konuda hayal kurmak, direnmek, inanmak istemiyorum bir şey olacağına, bu takımın bir amel defteri bir kaderi var yazılmış olan ve o defterde bize görünecek bir şampiyonluk bir gün yüzü yok ben böyle kabul ettim böyle yaşıyorum taraftarlığımı, eğer böyle yapmasaydım intihar ederdim, 2011'de düşünmedikte değil eskişehir maçından sonra çoğu insan gibi bende ilk kez düşündüm bunu, ta ki pazar sabahı o malum insanı içeri aldıklarında düşünmemden bile tövbe ettim saçmalıklar yaptığımı hissettim ve böyle bir hissiyata kapılmayı seçtim, herkesin Trabzonsporluluğuna saygı duyuyorum benim ki de böyle ben bu camiadan düzgün, hedefleri olan, bizim gibi düşünen birinin çıkacağına inanmıyorum ve bu insanlara da kızmıyorum yazılmış kader bu ve bu yüzden bu insanlar bizim başımızda.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Samet Türkmen
                          • 26.11.2006
                          • 6958
                          • Bursa

Benim de Yargıtay vb yerlerden umudum son derece az. Bir şekilde kılıfına uyduracaklar. Ama bu kılıfa uydurmalarına prim sağlayan bir etkende bizimkiler. İşte orada kaybettik ya da kaybetmek üzereyiz.

Not : Kuşlar hemen gaza gelmesin, mücadeleye devam !

Yorum

• Travelair
                            • 09.01.2005
                            • 36195
                            • İstanbul

İbrahim Hacıosmanoğlu:

"SADRİ ŞENER KENDİSİNDEN SONRA GELECEK İSİMLERİN ÖNÜNÜ KESİYOR"

“Sadri Şener, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu tescillendikten sonra tutturdu bir ‘kupamı verin’ diye. Bir bakıyorsunuz, bir şeyler yaptığını ispatlamak için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne evrak teslim ederken resim veriyor. Mahkeme başkanıyla görüşseniz diyeceğim ki ‘tamam başkan gitti birileriyle görüşüyor.’ Öyle bir aldatıyor ki taraftarları... İç hukuk yolları tamamlanmadığı için AİHM bu davayı reddedecek. Mahkeme reddettiği bir davayı da bir daha gündemine almıyor. Bunun için kendisinden sonra geleceklerin de önünü kesiyor. Zaten bunun için böyle davranıyor”

Bunun açıklığa kavuşması lazım.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ESER
                              • 20.07.2008
                              • 9828
                              • Avrupa Diğer

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
                              Sağ olasın, sırf böyle dedim diye sövdüler ettiler şike başlığında 6-7 aydır yazmıyorum yazmayacağımda O konuyu kilitlemek nasip olacak ama bana eminim çünkü 3-4 sene sonra 96 hakkında ne düşünüyorsak herkes onu düşünecek, üzülüyorum masum insanlara çünkü halen daha tüm dünyanın tüm ülkenin malum takımın şike ile kupa aldığını bildiğine inanıyorlar, halbuki dış dünya da böyle bir şey yok bu ülkede 2010-2011 şampiyonunun malum takım olduğunu biliyor herkes ve öyle de kalacak, bunu Yüce Allah'dan başka değiştirecek kimse de yok bu yer yüzünde olamayacaktır da, Allah'da bu işi öbür dünyaya bıraktı ki teknik olarak böyle bir şey mümkün her günahın cezası bu dünyada verilmiyor sonuçta bizimde kaderimiz bu fakat kadere karşı direnen insanlar boşa yoruluyorlar bence tabi bu benim görüşüm, ben sadece bu konuda teslimiyetçiyim aslında islamiyet böyle söylemez kadere teslim olmayın sizde çalışın didinin der fakat ben bu konuda hayal kurmak, direnmek, inanmak istemiyorum bir şey olacağına, bu takımın bir amel defteri bir kaderi var yazılmış olan ve o defterde bize görünecek bir şampiyonluk bir gün yüzü yok ben böyle kabul ettim böyle yaşıyorum taraftarlığımı, eğer böyle yapmasaydım intihar ederdim, 2011'de düşünmedikte değil eskişehir maçından sonra çoğu insan gibi bende ilk kez düşündüm bunu, ta ki pazar sabahı o malum insanı içeri aldıklarında düşünmemden bile tövbe ettim saçmalıklar yaptığımı hissettim ve böyle bir hissiyata kapılmayı seçtim, herkesin Trabzonsporluluğuna saygı duyuyorum benim ki de böyle ben bu camiadan düzgün, hedefleri olan, bizim gibi düşünen birinin çıkacağına inanmıyorum ve bu insanlara da kızmıyorum yazılmış kader bu ve bu yüzden bu insanlar bizim başımızda.

ben de asagi yukari boyle dusunuyorum ve calinan onca sampiyonlugu gordukten sonrada artik suna da neredeyse eminim ki Trabzonsporun sampiyon olmasi sistemin isine gelmiyor ve ebedi billah bu sistem bizi sampiyon yapmayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...